Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mazilica356
    22. Rujan 2019. 20:04

Pozdrav cure, nakon iscitane teme zelim vam svima svu sreću svijeta! I ja sam u ovome vec neko vrijeme, a sutra me ceka prva inseminacija. Zanima me imam li pravo na bolovanje nakon inseminacije? Radim posao u kojem sam okruzena bakterijama, a i dizanjem pa me zato zanima..  Puno hvala na odgovoru! 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    22. Rujan 2019. 20:07

Cure drage popratila sam donekle svim cekalicama svu srecu zelim 🤗 evo ja odmaram nakon pira a nisam se vele ni naprezala danas je 4 dan od transvera ako se dan transvera konta kao 0 
    Samo tu i tamo me pika nesto dij maternica  
    jajnik vise desni ne boli tu i tamo osjetim!
    Treba izdrzat ove dane do testaa i nadam se pozitivi ,
    🤗❤🙏🙏 iako me ona odma stavila sad u 10mj u stimuulirani ovo je bijo prirodni lagano stimulirani!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Betty
    22. Rujan 2019. 20:09

Hani

Betty, ako je tebi odgoden transfer, onda ce ti zamrzavati trodnevne, ili?
    Yvette, koliko je smrzlica na kraju?
    Zara i mathaja, koma ste mi😁😁😁😁 nikakvih strasnih simptoma tu nece bit u vecini slucajeva, samo opusteno, curke 😊 Bolovanje je tu samo da smiri živce, da se ne pitamo, a da nisam ovo ili ono, ali kad vec imamo pravo na njega, izbori se, mathaja, malo žešći nastup pred ginekologom i nema da ga ne piše, ili ga mijenjaj
    Iskra, ne sumnjam da ce bit sve super kod tebe
    Babylove, volim ove male poruke sudbine😊 Beba je tu, 100 posto. 😘😘

Hani ne znam nista do srijede,ako nisam zaražena mozda Ce biti transfera,mozda Ce ga odgoditi,ako sam zaražena onda ga svakako odgadamo....zamrznuti ce ako odgodimo,daj Bože da imamo sta zamrznuti..nisu nam uopće nista rekli,samo da su 3stanice ,niti kakva je kvaliteta ,nista

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    22. Rujan 2019. 20:11

Puno vas ima i nemogu sva imena popantit ali vidim da svaka od nas svoj kriz nosi ja vele iskustva nema osim nesupijeha za nuspijehom i do kada cu imat snage neznam 37 je  vec 
    Lipo je sta jedna drugoj mozemo donekle olwksati sad nekim odgovorima i podrskom sve vi koje ste nuspijele sada nadam se da cete odmoriti skupit snage za dalje jer kad znamo zasto se borimo mislim da cemo dati i zadnje atome sebe! 😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Babylove
    22. Rujan 2019. 20:11

Nikitta

Babylove uh, to je tako s Gonalima, daju brojne stanice, a lošija kvaliteta, no i dalje su vam brojke dobre. Nadamo se sutra lijepim vijestima! 🙏🏼
    Iskra sve će ti objasniti u srijedu, ali ti svakako imaš pravo nazvati sutra i pitati za stanje svojih zametaka. To nitko ne može zabraniti, ali politika je takva da ih oni ne gledaju svaki dan, nije dobro ih stalno vadit iz laba. Tako su meni objasnili kad zametak trodnevni nije dogurao do blastice, ja pitam - kad je stao s razvojem / oni vele ne znaju, nisu gledali. 🧐😬

Ma svjesna sam ja bila da nece biti svih 18 zrelih... I prosli put je 6 oplodenih bilo... Do blasti doslo 2.. Neka bude i sada tako i ja sretna.. Samo neka se zalijepe za mene ❤️❤️❤️
    Hani ❤️

• amber
    22. Rujan 2019. 20:15

Betty

Da vas pitam,danas sam bila na punkciji,jel ok da imamo odnose?😬

Nebis trebala danas imat odnose🙄

Betty
    22. Rujan 2019. 20:18

amber

Betty

Da vas pitam,danas sam bila na punkciji,jel ok da imamo odnose?😬

Nebis trebala danas imat odnose🙄

A sto se može dogoditi?

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

mirjana32
    22. Rujan 2019. 20:26

Da lii je ujutro neka na HR u Rijeci

yvette
    22. Rujan 2019. 20:27

Hani

Betty, ako je tebi odgoden transfer, onda ce ti zamrzavati trodnevne, ili?
    Yvette, koliko je smrzlica na kraju?
    Zara i mathaja, koma ste mi😁😁😁😁 nikakvih strasnih simptoma tu nece bit u vecini slucajeva, samo opusteno, curke 😊 Bolovanje je tu samo da smiri živce, da se ne pitamo, a da nisam ovo ili ono, ali kad vec imamo pravo na njega, izbori se, mathaja, malo žešći nastup pred ginekologom i nema da ga ne piše, ili ga mijenjaj
    Iskra, ne sumnjam da ce bit sve super kod tebe
    Babylove, volim ove male poruke sudbine😊 Beba je tu, 100 posto. 😘😘

Nemamo ni jednu smrzlicu na kraju, sve nade su polozene u ove 2 blastice koje smo vratili. Ostale su kasnile za dan, 6.dan su 2 jos dosle u fazu blastice ali su bile lose pa nismo zamrzavali. Muz ima los spermiogram pa nije ni cudo. Vece je cudo sto smo dobili dvije dobre, od toga jedna bas odlicna. Danas mi je 5 dan od transfera, ako je transfer 0, radila sam veceras test i imam blagu sjenicu. Znam da je rano, jos moze biti svasta, ali nekako se nadam da ce uspjeti. A ako ne uspije, nazalost kako nema smrzlica, morali bi opet cekati novi postupak. 

• Hani
    22. Rujan 2019. 20:33

Yvette👏👏👏 to je to
    Betty, pricekaj, ako muz slucajno ima neku bakteriju, moze se nesto inficirat, ipak je to ranica kod tebe, neka zacijeli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.