Betty, ako je tebi odgoden transfer, onda ce ti zamrzavati trodnevne, ili?
Yvette, koliko je smrzlica na kraju?
Zara i mathaja, koma ste mi😁😁😁😁 nikakvih strasnih simptoma tu nece bit u vecini slucajeva, samo opusteno, curke 😊 Bolovanje je tu samo da smiri živce, da se ne pitamo, a da nisam ovo ili ono, ali kad vec imamo pravo na njega, izbori se, mathaja, malo žešći nastup pred ginekologom i nema da ga ne piše, ili ga mijenjaj
Iskra, ne sumnjam da ce bit sve super kod tebe
Babylove, volim ove male poruke sudbine😊 Beba je tu, 100 posto. 😘😘
Hvala tiiii na dobroj vibri ❤️🙏🤞
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Iskracim su ih odlucili ostaviti 5i dan znaci da dobro napreduju.💪 Zelim ti svu srecu kao iNiniu fetu🤗
Ostale cure samo polako, svaki dan se mijenja stanje i ne moramo imati nikakve simptome, ionako se nas frend mozak voli zezati malo 😁🙈
Malo sam u zaostatku pa pisem kako naletim🤦♀️🙈
Hvala tiii draga nadam se i ja dobrom🙏🤞
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ko ce mi prezivjet do sutra u 10 🙄??? Aspiracija a dr u petak nije bila zadovoljna jer sam imala saroliko drustvo od 13 15 17 18 na svakom po 5 6 kom.nadam se da ce bit treca sreca 🙏
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Ma znam prerano je, ali volim se igrati detektiva s tim trakicama. Ne shvacam to ozbiljno, po savjetu doktora nebi ni trebala raditi nikakve testove prije petka.
Ena sretno sutra, svim ostalim curama tkd. zelim srecu 🍀
Sretno cure danas sto god imale... Ja svako jutro navratim jer se nadam poplavi pluseva! 🤞☺️
Ena ja zaista ne shvacam zasto je tboj dr nezadovoljna. Pa ti imas bas lijep broj folikula. To sve ce narasti do sutra, a to sto nisu jednakih dimenzija, to ne znam dal je uopce ikad ikome se dogodilo da ima sve iste. Inace dobre, zrele js budu i u folikulima koji su na dan punkcije 15mm pa na vise. Tako da ne sekiraj se sve ce to biti dobro. Nekad prije bude js kvalitetna iz tih manjih nego iz nekog od 25mm. Ja sam na svom iskustvu naucila da bolje imati 5-6 kvalitetnih i dobiti dobre blastice, nego 10 onako pa na kraju ostat bez transfera jer nazalost tu na temi se i toga dogadjalo.
Ja cekam +++++...
Sretno cure danas sto god imale… Ja svako jutro navratim jer se nadam poplavi pluseva! 🤞☺️
Ena ja zaista ne shvacam zasto je tboj dr nezadovoljna. Pa ti imas bas lijep broj folikula. To sve ce narasti do sutra, a to sto nisu jednakih dimenzija, to ne znam dal je uopce ikad ikome se dogodilo da ima sve iste. Inace dobre, zrele js budu i u folikulima koji su na dan punkcije 15mm pa na vise. Tako da ne sekiraj se sve ce to biti dobro. Nekad prije bude js kvalitetna iz tih manjih nego iz nekog od 25mm. Ja sam na svom iskustvu naucila da bolje imati 5-6 kvalitetnih i dobiti dobre blastice, nego 10 onako pa na kraju ostat bez transfera jer nazalost tu na temi se i toga dogadjalo.
Ja cekam +++++…
❤hvala
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
cure s transferima i betama sretno🍀🤞🏻
Babylove osim bebulija bit će tu i 🐧 za braću i seku ❤️ Ove diskretne porukice odozgo ne griješe 😉
Hani i dalje vodiš statistiku foruma? 🤣 nadam se da uživaš u trudnoći
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Jutro curke, i ja navracam redovno ne bi ili ugledala hrpu plusica i dobrih beta😃, i naravno ako nekoj mogu pomoci savjetom😊
Svim curama cestitam na odradjenim punkicijama, na teansferima i da budu uspjesni😊 sa debelim ili tankim plusicima nema veze, da bete budu velike ili malo manje, al bitno da se trudnoca odrzi i na kraju price bebaca primite u narucje 😊🥰💙❤️
Vidim da se naziru neki plusici pa jedva cekam 🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji