Cure vidim da pisete o odnosima. Ak nam je u petak punkcija, kad bi mi trebali imati zadnji? Danas, sutra?
MamaNina nama obicno kazu da aspinira 2 dana najvise 3 i po tome smo se mi regulirali 2 dana prije aspiracije
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala cure moje... Zvala ponovo 6 ih je i dalje i sve se lijepo dijele.. Mislim i zadnji put je tako bilo pa je 2 doslo do blasti... Ma nek bude i sad tako i ja sretna jer znam da ce uspjeti...zbilja sam pozitivna i ne zelim razmisljati drugačije.. Samo cu vjerovati,, pa kako dragi Bog da... Sta god da bude nema odustajanja... Ipak je tata imao bebu u salici😂😂
Babylove, snjeska bit ce to odlicno.
Lilypie beta tek za 7 dana, iako su rekli da moze i za 5
Bela svjesna sam da jos nista nije ziher, moraju dvije bete biti ok i kasnije srceko da bi se covjek zapravo veselio, a ovako se samo nadas da nesto bude od svega toga... hvala svima na dobrim zeljama
Hvala cure moje… Zvala ponovo 6 ih je i dalje i sve se lijepo dijele.. Mislim i zadnji put je tako bilo pa je 2 doslo do blasti… Ma nek bude i sad tako i ja sretna jer znam da ce uspjeti…zbilja sam pozitivna i ne zelim razmisljati drugačije.. Samo cu vjerovati,, pa kako dragi Bog da… Sta god da bude nema odustajanja… Ipak je tata imao bebu u salici😂😂
Toooo!!!🎉🎉🎉🥳🥳🥳
Tatu za proroka😂😂😂
Belaaa endometrij nije dobar ni predebeli ni pretanki, idalno školski je od 8-12mm. Naravno da je bilo trudnoca sa tanjim i sa debljim, al su dosta oprezni kod toga...
Snjeska ne znam bas koliko je pametno imati odnos prije punkcije, znam da su se neke curke rekle da su im neki folikuli pukli. Meni osobno nije padalo na pamet jer su mi jajnici bili ko naranđe pa mi bilo bolno sjedit, a pogotovo hopsat🙈 Vidis da je na kraju sve super, jos da se svi ljiepo oplode i razvijaju, a budu...🥰❤
Cure drage nesto sam vas htijela pitat za ovaj Utrogestsn ja ga stavljam svako 8 sati tri puta na dan po 2 medjutim zna mi se desit kad ujutro stavik i poslje slucajno idem na veliku nuzdu da mi jedan izidje i zna mi se desit da nekad nema nista a neka iscuri tokom dana a nastojim gurnuti svaki put sra dublje jel neko ima slicni problem iskustvoo?
Jer onda predam dal stavit novi ali mislim da nebi smijelo?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Snjeska, ako cete koristit zamrznute spermije, onda ne mora apstinirat? Navali, ženo😁😁
ZaraZ, pikanje je normalno. Sto vise pikanja, to vise jajca😊
Belaaa, ma tvoj se malac vec primija za endometrij😊 Kako mislis da ti je ovaj postupak bio prirodni lagano stimulirani? Kako ti ga vode?
Yvette, crtica je tu, bravo. Amber, tvoji su ipak trodnevni pa ces morat jos malo cekat😁, ali mimilice, ti bi vec mogla pisnit?
Ja stavljam 2x4, lezim minimalno 40 min nakon stavljanja, ponekad i duze. Tokom dana mi ipak ispadaju veliki rastopljeni komadi, cak i nakon sto prelezim noc tako da ocito na to ne mozemo utjecati. Preksinoc sam nasla jednu kuglicu na krevetu, ali nisam bila sigurna jeli ispala tada za vrijeme stavljanja ili prije, no nisam dodavala novu. Probaj mirovati bar 30 ak min nakon stavljanja.
Jutrooo curkee dali mozete reci meni niko nije rekao kakv mi je endiometrij a otpusno mi nije bilo odma gotovo moram po njega ovi dana!
Dali da pijem ciklu ?
Ima li jos sta za endimoetrij peirodno a da je dobro?
Znam da je on bitan za trudnocu takodjer!
Prativm vas uz kaficuu jutranju!🤗❤
Belaaa za endometrij ti je odlican ananas i sok od ananasa cikla jesti nju i sok meni najvise ananas pomogne a i pivo svaki put sretno
Hvala Snijeska 🤗ali dali smimo alkohol pivo mislim volim ga casa dvi nebi mozda skodilo , super ananas uzimam odmah draze mi nego ciklu piti nju mogu na salatu sa limunom🤗
Mozes ja pila bas obicnu pivu i vidi sve je okej mada neko cool pivu al ja je ne volim samo ananas jako je dobar
16komada 😁
Dostinex 1x1???? 600kn cemu to,znali li koja od vas?grizli!!!
Nikako pogodit venu cijelu me probusila krv na sve strane i odozdo tampone mi nagurala.sta se desiloooo? Meni ista nije bolilo,bilogica mi muzicke zelje ispunjavala orila se ivf moja doris
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Snjeska, ako cete koristit zamrznute spermije, onda ne mora apstinirat? Navali, ženo😁😁
ZaraZ, pikanje je normalno. Sto vise pikanja, to vise jajca😊
Belaaa, ma tvoj se malac vec primija za endometrij😊 Kako mislis da ti je ovaj postupak bio prirodni lagano stimulirani? Kako ti ga vode?
Yvette, crtica je tu, bravo. Amber, tvoji su ipak trodnevni pa ces morat jos malo cekat😁, ali mimilice, ti bi vec mogla pisnit?
O tome sam i ja razmisljala hvala hani☺imate kakve simptome?
Sortiraj odgovore
Najstariji