Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    23. Rujan 2019. 11:42

En@, super za jajca! Imas problem sa hiperprolaktinemijom? Ja sam uzimala bromergon, cini mi se da je nesto slicno

Meto
    23. Rujan 2019. 11:50

Ena svaka cast. Ja sam isto pila Dostinex, 8 tbl dodje to ti je zbog moguceg hipera. Uzmi si i iso sport onaj zeleni i pij i prati koliko izmokravas😉 Pocinje tuluuum🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    23. Rujan 2019. 12:04

Hani

Snjeska, ako cete koristit zamrznute spermije, onda ne mora apstinirat? Navali, ženo😁😁
    ZaraZ, pikanje je normalno. Sto vise pikanja, to vise jajca😊
    Belaaa, ma tvoj se malac vec primija za endometrij😊 Kako mislis da ti je ovaj postupak bio prirodni lagano stimulirani? Kako ti ga vode?
    Yvette, crtica je tu, bravo. Amber, tvoji su ipak trodnevni pa ces morat jos malo cekat😁, ali mimilice, ti bi vec mogla pisnit?

Hani dala mi je u priridnom samo tablete oni hormon  famare i onda kad je vidila da ima 3 stanice sta nikad nisam jer uvik ima1 il 2 onda mi dala par inekcija monopura i rekla mi sestra da je ovo blago stimulirani jer nije bila jaka doza 
    Ja se isto nadam da se primija jos uvijek mi tockica moja svijetleca pred ocima❤🙏🤗😍
    Samo me muci ovo za utrogestan ako ko ima iskustva da odgovorii😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

sunshine25
    23. Rujan 2019. 12:10

Bela, probaj barem 20ak minuta mirovati poslije utrića. Normalno je da višak iscuri, to su pomoćne tvari u utrićima, ali sadržaj, tj. progesteron, svakako tijelo upije, ne znam kako bih drugačije objasnila 😂 uglavnom, bez brige 😊

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ruška
    23. Rujan 2019. 12:23

mirjana32

ruška

mirjana32

ruška

mirjana32

Da lii je ujutro neka na HR u Rijeci

Da ja sam zasto?

Dok čekamo za malo druženja :)

Pokusavam te skužiti po ovoj slici na forumu ali ne mogu

Ja tek sad ušla u forum.. Sorry…. Siva jaknica sa kožnim rukavima i siva torbica.. Obavila i tu blizu pijem kavu.. Ako si slobodna čekam te :)

Sorry obavila sam sve u 10h,imam punkciju u srijedu,mozda se vidimo
    Kakvo je stanje kod tebe?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

mirjana32
    23. Rujan 2019. 12:35

ruška

mirjana32

ruška

mirjana32

ruška

mirjana32

Da lii je ujutro neka na HR u Rijeci

Da ja sam zasto?

Dok čekamo za malo druženja :)

Pokusavam te skužiti po ovoj slici na forumu ali ne mogu

Ja tek sad ušla u forum.. Sorry…. Siva jaknica sa kožnim rukavima i siva torbica.. Obavila i tu blizu pijem kavu.. Ako si slobodna čekam te :)

Sorry obavila sam sve u 10h,imam punkciju u srijedu,mozda se vidimo
    Kakvo je stanje kod tebe?

Ajoj sad mi je krivo što nisam gledala u mobitel pa da tamo popričamo,di si ti sjedila?? Ja sam bila tamo na klupi do vrata.. A ništa, kao da su folikula još uvijek mali ali ok, ima drugi ciklus di će mi dati neke tablete nemam pojma :) sretno na punkciju, ja sam narucema u cetvrtak

• Jenn
    23. Rujan 2019. 12:47

Pozdrav curama novim i starim! Evo i mene nazad nakon pauze, napokon docekala jesen, spremam se za dogovor i nadam se da krecemo sa postupkom..lijekovi me cekaju, uputnica je kod njih, nosim profi nalaze i nadam se zelenom svjetlu..danas je i dan ocekivane m pa bi mogli za koji dan poceti sa pikanjem!
    Sretno svima 🙂🙂🙂🤞

23. Rujan 2019. 13:00

yvette

Ja stavljam 2x4, lezim minimalno 40 min nakon stavljanja, ponekad i duze. Tokom dana mi ipak ispadaju veliki rastopljeni komadi, cak i nakon sto prelezim noc tako da ocito na to ne mozemo utjecati. Preksinoc sam nasla jednu kuglicu na krevetu, ali nisam bila sigurna jeli ispala tada za vrijeme stavljanja ili prije, no nisam dodavala novu. Probaj mirovati bar 30 ak min nakon stavljanja.

Hvaalaaa🤗😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

23. Rujan 2019. 13:01

sunshine25

Bela, probaj barem 20ak minuta mirovati poslije utrića. Normalno je da višak iscuri, to su pomoćne tvari u utrićima, ali sadržaj, tj. progesteron, svakako tijelo upije, ne znam kako bih drugačije objasnila 😂 uglavnom, bez brige 😊

Hvaaalaaa 😘🤗

23. Rujan 2019. 13:02

Snjeska

Belaaa

Snjeska

Belaaa

Jutrooo curkee dali mozete reci meni niko nije rekao kakv mi je endiometrij a otpusno mi nije bilo odma gotovo moram po njega ovi dana!
    Dali da pijem ciklu ?
    Ima li jos sta za endimoetrij peirodno a da je dobro?
    Znam da je on bitan za trudnocu takodjer!
    Prativm vas uz kaficuu jutranju!🤗❤

Belaaa za endometrij ti je odlican ananas i sok od ananasa cikla jesti nju i sok meni najvise ananas pomogne a i pivo svaki put sretno

Hvala Snijeska 🤗ali dali smimo alkohol pivo mislim volim ga casa dvi nebi mozda skodilo , super ananas uzimam odmah draze mi nego ciklu piti nju mogu na salatu sa limunom🤗

Mozes ja pila bas obicnu pivu i vidi sve je okej mada neko cool pivu al ja je ne volim samo ananas jako je dobar

Odlicnoo  jer bas volim nrkad casu pive dvi popit😁🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.