Hvala cure moje… Zvala ponovo 6 ih je i dalje i sve se lijepo dijele.. Mislim i zadnji put je tako bilo pa je 2 doslo do blasti… Ma nek bude i sad tako i ja sretna jer znam da ce uspjeti…zbilja sam pozitivna i ne zelim razmisljati drugačije.. Samo cu vjerovati,, pa kako dragi Bog da… Sta god da bude nema odustajanja… Ipak je tata imao bebu u salici😂😂
Da samo pozitivaa i opustenos 😁🤗❤ svu srecu zelim🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav curama novim i starim! Evo i mene nazad nakon pauze, napokon docekala jesen, spremam se za dogovor i nadam se da krecemo sa postupkom..lijekovi me cekaju, uputnica je kod njih, nosim profi nalaze i nadam se zelenom svjetlu..danas je i dan ocekivane m pa bi mogli za koji dan poceti sa pikanjem!
Sretno svima 🙂🙂🙂🤞
Suuuper bravo krecemo samo hrabroo🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sorry obavila sam sve u 10h,imam punkciju u srijedu,mozda se vidimo
Kakvo je stanje kod tebe?
Ajoj sad mi je krivo što nisam gledala u mobitel pa da tamo popričamo,di si ti sjedila?? Ja sam bila tamo na klupi do vrata.. A ništa, kao da su folikula još uvijek mali ali ok, ima drugi ciklus di će mi dati neke tablete nemam pojma :) sretno na punkciju, ja sam narucema u cetvrtak
Ja sam isto u Rijeci i isto sam bila ujutro :) ali ja sam dosta rano došla i završila već u 9.
Sretno na punkciji Ruska. Koliko imaš?
Mene punkcija najvjerojatnije čeka u petak. Jako se odužilo sve, ali konačno su malo krenuli rasti folikuli tako da će valjda nešto bit od ta moja dva tri jadnika :D
Ako čita netko tko paničari oko pikanja kao što sam ja prije ovog prvog stimuliranog postupka. Stvarno nije ništa strašno. Orgalutran me malo brinuo jer sam čitala komentare da peče i da je neugodan, ali meni to ne predstavlja neki problem. Jedino je malo nezgodno kad moram na poslu na brzinu u manje od 5 minuta sve obavit. Puregon pen je pak stvarno ništa, njega ni ne osjetim.
Yvete ja isto vidim blijedu crtu 😃
Belaaa pitala si nesto za utrogestan, nemogu sad pohvatat sta, pretpostavljam da te muci sto iscuri 😅, znaci gurnes koliko mozes, i nakon toga u horizontalu bar 30min,on pukne, maternica upije progesteron, a ona opna i visak iscuri tokom dana
Netko je pitao za odnose? Ako su folikuli dosta narasli suzdrzite se od odnosa jer se keksom maternica stimulira i moze doci do prijevremenog pucanja folikula, i nedaj boze komplikacija. Ako ste na samom pocetku atimulacije gdje su folikuli mali onda slobodno. I jos, dan prije transfera i nakon transfera samo dajte keks da stimulirate maternicu za prihvacanje.
Sto se tice endometja, ja sam koristila 1 ananas dnevno od punkcije do trasfera i endometrije je bio savrsen za prihvacanje embrija. Kome je losiji endometrij, onda navalite na sve ponudjeno, ciklu, pivo, ananas...
Belaaa pitala si nesto za utrogestan, nemogu sad pohvatat sta, pretpostavljam da te muci sto iscuri 😅, znaci gurnes koliko mozes, i nakon toga u horizontalu bar 30min,on pukne, maternica upije progesteron, a ona opna i visak iscuri tokom dana
Netko je pitao za odnose? Ako su folikuli dosta narasli suzdrzite se od odnosa jer se keksom maternica stimulira i moze doci do prijevremenog pucanja folikula, i nedaj boze komplikacija. Ako ste na samom pocetku atimulacije gdje su folikuli mali onda slobodno. I jos, dan prije transfera i nakon transfera samo dajte keks da stimulirate maternicu za prihvacanje.
Sto se tice endometja, ja sam koristila 1 ananas dnevno od punkcije do trasfera i endometrije je bio savrsen za prihvacanje embrija. Kome je losiji endometrij, onda navalite na sve ponudjeno, ciklu, pivo, ananas…
Samo da se nadovežen na odnose prije aspiracije meni je sugerirao prof.Vrčić obavezno odnos 3 dana prije punkcije,a sad sve ovisi💪
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Cure vidim da pisete o odnosima. Ak nam je u petak punkcija, kad bi mi trebali imati zadnji? Danas, sutra?MamaNina nama obicno kazu da aspinira 2 dana najvise 3 i po tome smo se mi regulirali 2 dana prije aspiracije
Hvala😍😍
Evo i mene s prvih konzultacija, dr. Turudic kaze da pokusamo ovaj mjesec prirodno, a slijedeci idemo na ivf, s obzirom na mojih 37.g i amh 8.5 i mm-ov nalaz asthenospermiu. Ajme koliko sam dobila injekcija, malo me strah! Dr mi je prvo rekla da mogu razmislit jos, ali da ona bi na mom mjestu krenula odmah
Sto se tice endometja, ja sam koristila 1 ananas dnevno od punkcije do trasfera i endometrije je bio savrsen za prihvacanje embrija. Kome je losiji endometrij, onda navalite na sve ponudjeno, ciklu, pivo, ananas…
Samo da se nadovežen na odnose prije aspiracije meni je sugerirao prof.Vrčić obavezno odnos 3 dana prije punkcije,a sad sve ovisi💪
Mene sve jako boli...ne znam dal cu moci imati odnose🙈 sad i ovo sto skoljka kaze da mogu puci folikuli...ne znam jel mi pametno riskirati...
Evo i mene s prvih konzultacija, dr. Turudic kaze da pokusamo ovaj mjesec prirodno, a slijedeci idemo na ivf, s obzirom na mojih 37.g i amh 8.5 i mm-ov nalaz asthenospermiu. Ajme koliko sam dobila injekcija, malo me strah! Dr mi je prvo rekla da mogu razmislit jos, ali da ona bi na mom mjestu krenula odmah
I ja sam kod dr.Turudic. bila jutros😄😄
Nema te sto biti strah, mozda neces ni sve iskoristiti tko zna kako ces reagirati...👍👍 samo hrabro i kad budes spremna!
Mene sve jako boli…ne znam dal cu moci imati odnose🙈 sad i ovo sto skoljka kaze da mogu puci folikuli…ne znam jel mi pametno riskirati…
Ako te boli sigurno da nećeš forsirati,mene je isto bolio livi jajnik ali ništa neizdrživo,uglavnom tako mi je rečeno i kao najbolje je to zbog sperme jer je "friška" i kvalitetnija.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji