Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    03. Rujan 2019. 14:04

Drage moje, čitam vas svakodnevno, no, svaki puta krenem pisati i nesto me prekine. 
    Nikitta zelim ti puuuuno puno srece i nadam se da ce ti liječnici uspjeti pomoći u ostvarenju najveće želje. A ja nekako vjerujem da hoce i da ces posebno ti biti nagrađena za svu bol koju trpiš. A onu kozu od doktorice si trebala zveknut nogom kao “slučajno”. Držim ti najveće moguce 🤞 da riješiš endo i da uskoro dočekaš svoju srećicu 😘
    Brita odličan rezultat, sretno u 10.mj.😉
    Hejbaburibu i Babylove sreeeetno s pikanjem... joooj blago vama, ja jos moram cekat 3 tjedna 😂
    Ladyluu držim 🤞 da transfer u subotu bude dobitan! 💓🍀
    Isabelagregorijan mozda je smedarenje od jučerašnjeg ultrazvuka, ajde nemoj dozivat negativne misli, od starta samo mislis da nesto nije u redu, a vidiš da je sve ok. Žmiri kad ideš na wc 😉🙈 i samo opušteno! 💓🍀🤰❤️🙏
    Babylove jednako tako i ja imam osjećaj kao da neke cure znam jako dugo vremena i bas volim doći tu na forum zaviriti sta ima, veseliti se uspjesima i biti žalosna kod neuspjeha kao da se meni dogodilo. Cureee ❤️❤️❤️❤️ sve smo mi najveće i najhrabrije lavice i 👸🏻

skoljka
    03. Rujan 2019. 15:29

Nikita 🤗 ne brini nisi utjerala nikakav strah, nalaz mi je super u svakom smislu, bolji nemoze biti i da hocu 🤪
    Blacky89  isabela je i od mene danas dobila spotanac, bas zato sto samo priziva neko crnilo. Logicno ako je jucer krvarila pa nije sve izaslo pa se napravio ugrusak, naravno da ce sad izaci na smedje, al ne ona vec od svega odustala, misli joj u bunaru na najgore.
    Isabelice daj lezi i odmaraj i neodi stalno na taj wc visr izludit ces, ako je samo smedjarenje nemoze ti nitko pomoci, terapiju svakako imas, smiri sr, gledaj neku seriju nemoj niti nas citati😉, pusti polako da vidis kako ce se odvijati, ako krenu ne daj Boze bolovi pravac hitna. Joj vidim da ima i gorih panicara pd mene😱🤷‍♀️al kod meme kratko traje panika ja se brzo ustabilim😅
    Brita  cestitam stvarno puno blastica😍🥰
    Ladyluu  sretno u subotu 😘🥰

skoljka
    03. Rujan 2019. 15:31

Kengurica

Skoljkanaj se zamarti sa dobnim rizikom na kombiniranom, ukupni ti je izvrstan. Dobni je fiksan. Svi sa x godina imaju isti dobni rizik.
    Vidi, al vjerojatno ima vise tih tablica pa se nemoj sad zbuniti ako nemas tocno to sto pise pod tvoju dob:
    https://www.podobnik.hr/en/specijalna-bolnica-i-poliklinika/trudnicka-i-ginekoloska-ambulanta/rani-kombinirani-probir-za-down-sindrom/
    Meni je dobni 1:118, a tu za moju dob pise 1:120.

Hvala😘 gledala sam slicnu tabelu, tu je malo vise i taman sto umanje jer je ivf to je to

• ladyluu
    03. Rujan 2019. 16:07

brita

Meni javili da imamo 7 blastocista, transfer u 10 mj :)

Aaa baa superr :) čestitam..ja imam 9  necega.ni.sama ne znam sta 🙈☺️

• ladyluu
    03. Rujan 2019. 16:09

hejbaburibu

Ladyluu sretno u subotu! Nek se zakaci mrva i ostane tu iducih 9 mjeseciNikitta stvarno si jaka kad sve to prolaziš! Nadam se da ćeš brzo stvariti svoj san iz potpisa

Ja jučer navečer dobila m. U srijedu ide prva pika!

Babylove kako si ti? Čekaš?

Joooj..kako divnooo zvuči...teško mi.zamisliti da moze ae ostvariti..hvala tii :) kazu od dana tranafera zena je prakticki TRUDNAA... :) omg..

• ladyluu
    03. Rujan 2019. 16:11

Grizli

Ladyluuma ako si an estrofemu onda ne brini ciklus ti je reguliran hormonima, utrici su progesteron i oni ce sprijeciti da prokrvaris. U ovom ciklusu ne mozes se osloniti na svoj uobicajeni ciklus i dan dobivanja menge. Tako da sam se opusti i dr radi sve da ti budes u najboljoj situaciji za implantaciju. Inace implantacijski prozor odnosno period kad je imolantacija moguca ti je svaki mjesec 8-4 dana prije dolaska menstruacije ti dani izmedju su dani kad je endo najreceptivnjji zato ne brini nista nije prekasno sad je najvaznije da se blastice razviju! 🤞🤞🤞
    Hajbaburibu eeejjj super da si dobila i sretno sa pikanjem.
    Nikita pa ako treba organizirat cemo za tebe nesto samo da se rijesis tog zla i docekas srecicu. Mozda da ponudis te tablete koje nesmijes ti nekoj drugoj curi kojoj treba?!

Hvala na podrsci..iskreno,ja pojma nemam.o.ovome toliko..ali.zato imam.VAs :) 
    DIVNEEE STE MI DRAGEEE MOJEEE :*

• brita
    03. Rujan 2019. 18:39

ladyluu

brita

Meni javili da imamo 7 blastocista, transfer u 10 mj :)

Aaa baa superr :) čestitam..ja imam 9 necega.ni.sama ne znam sta 🙈☺️

I ja sam u cudu 🤗 sretno na transferu ☺

isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 18:58

Otisla ja na hitnu, opet spontani. Izasó i plod i posteljica. Cetvrti put. Ne znam vise nista

[/url

Marta...
    03. Rujan 2019. 19:13

isabelagregorijan

Otisla ja na hitnu, opet spontani. Izasó i plod i posteljica. Cetvrti put. Ne znam vise nista

Moja Isabel, 😥😥😥😥😥a tako sam vjerovala ovaj put evo si me rasplakala Bože pa zašto to dopuštaš. 😥. Gdje si išla jel sve samo izišlo samo što se dogodilo jel jako krenulo krvariti, u svemu tome pozitivno je to što ima nade da ostaneš prirodno trudna. Grlim te mila 🤗❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

skoljka
    03. Rujan 2019. 20:19

isabelagregorijan

😢😢Drzi se draga, saljem ti zagrljaj 🤗, evo koliko se danas brinem za tebe i mene je pocelo dole probadati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.