Cure danas 15 dnt beta 1385, a u pon je bila 655, ja super sretna i zadovoljnasad čekanje do srijede kada će me na brzinu pregledati
Odlična beta!!! 💜
Sada uživaj! Čestitaaam!! 🤩🤩
Lemon jedva čekam tvoju betu, a mučnina ovako rano - pa to je super znak! 🙏🏼😍
Lilypie vjerujem da si jako uzbuđena radi prvog uzv, i ja sam za tebe. 🥳
Zvjezdica37 koliko sam shvatila - vi idete na ciljane odnose i imaš 2 vodeća folikula otprilike jednake veličine? Mogući su blizanci, ako se radi o prirodnoj ovulaciji, no ako si bila na blagoj stimulaciji Klomifenom ili sličnim lijekom, onda je više folikula normalna stvar, no nije garancija da će i u jednom folikulu biti zrela stanica. U svakom slučaju, obzirom da idete na ciljane odnose, očito nemate dijagnozu, tako da je sve moguće i ja ti želim sreću da se odmah primi! 🥰
Samara super ti je savjet Vaki dala, stvarno je svačije mišljenje i iskustvo osobno i individualno. Ja sam bila kod Lučingera 3x i sad sam u Petrovoj, i moje iskustvo je moje osobno temeljem moje dijagnoze. Tako da, ti se vodi svojim osjećajem! Ja sam se isto dvoumila između Škvorca i Petrove , pa sam ipak izabrala Petrovu i za sad mi je dobro tamo. No, da opet imam novaca išla bih u Beta+ ili Podobnik, ali opet to govorim radi svoje dijagnoze koja nema veze sa spermiogramom koji kod nas nije issue.
Hvala ti za odgovor,bila sam 5dana na stimulaciji Letrozol tabletama,nadam se ipak da nece biti ćorci...Kako god bilo barem smo pokusali,drzim nam svima palceve🤞
Hvalaa, eto malo sam se uspjela opustiti sad, znači ta beta nešto, bar za naš mir 💚
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon toooooooo!!! Beta je divna! Uživaj sada trudnice! 😘
Lilypie cekamo tvoje vijesti nestrpljivo! 🍀
Cure danas 15 dnt beta 1385, a u pon je bila 655, ja super sretna i zadovoljnasad čekanje do srijede kada će me na brzinu pregledati
😍😍😍 Super, savrseno🤗
Cureeee, dva junačka srca kucaju ❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie - ne vjerujem. Odlično, draga. To si priželjkivala...❤😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji