Meto hvala ti sto mislis da sam snazna
Mi smo sve tu snazne jer onaj tko nije proso samo jednu stimulaciju i sve sto donese to vjeruj mi nezna sto je snaga i borba za zivot
Tako da vjerujem da ce nam svima uspjeti na neki nacin da se ostvarimo kao majke
Ako i ne nemojte nikad poklekniti i misliti da ste losije od drugih zena,jadnije od drugih zena mi smo sve lavice spram njih 😘ljubim vas i svima zelim srecu
Da i nama je loš spermio, zato se i brinem :( u 9.mj ce tek odluciti da li ce biti ICSI ili TESE
Samara,ja sam osobno zadovoljna sa Skvorcom, i mi imamo los spermio,svaki put se radi ICSI, i od tih par stanica sto sam dobivala uvijek su se oplodile, 3 transfera sam kod njega prosla ali na zalost neuspjesno,e sad sve zavisi kakva je tko iskustva imao,to je sve individualno
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Drage ženice, jeste li potpuno mirovale nakon transfera? Šta su vam doktori savjetovali? Seks, kupanje, sunčanje? Please, podijelite malo iskustva!!!
Drage ženice, jeste li potpuno mirovale nakon transfera? Šta su vam doktori savjetovali? Seks, kupanje, sunčanje? Please, podijelite malo iskustva!!!
Ja sam nakon transfera mirovala taj dan i dan nakon..dalje sve normalno..
Nije baš poželjno cijelo vrijeme mirovati zbog cirkulacije..umjerena šetnja je poželjna..nikako dizati ništa teško!
Sex je nama bio zabranjen (još je uvijek, do prvog pregleda u trudnoći) jer maternica mora mirovati..tako nam je rečeno.. evo ja upravo na moru i kupam se normalno, ali čim izađem iz mora promijenim gaćice da nisam u mokrome..sunčam se ali iza 16h..
Kad ti je bio transfer? Držimo 🤞 💚
Hvala cure moje, joj sva sam uzbudjena i na trncima 😁
Termin je tek u 15:30h. Upravo smo stigli u ZG.
Sto se tiče mirovanja, ovaj dobitni put nisam mirovala ništa. Plivanje, čišćenje kuće od jutra do mraka, čak je pao i jedan sex... jbg, nismo se mogli suzdržati 😂😛
A sto se tiče Skvorca, da... nemaju iskusnog embriologa i to je činjenica. A sve ostalo sam već opisala...
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ja sam sve normalno kao i do tad, seks mi nije padao na pamet jer me sve bolilo nakon punkcije. Ja sam se kupala i sunčala pitala sam dr i rekla je da slobodno mogu. Sretno držim fige za ➕ 👏😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ja prekjučer bila na transferu, mirovala sam taj dan i dan poslije, evo me danas na poslu, fino sjedim i tipkam Tako sam i prošli put, doduše nije se primilo al mislim da to nije igralo ulogu. Namjeravam ići na more u nedjelju, i tamo laganini, odmarat, malo se bučnut, na suncu ionako nisam nikad pretjerano iz drugih razloga... Zanimalo me kako to razdoblje do bete druge ženice provode, pošto se ja mogu psihički potpuno isključit i nije mi opterećenje kad će beta, menga... Zanimalo me fizički dokle ste išle
Cure danas 15 dnt beta 1385, a u pon je bila 655, ja super sretna i zadovoljna sad čekanje do srijede kada će me na brzinu pregledati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure danas 15 dnt beta 1385, a u pon je bila 655, ja super sretna i zadovoljnasad čekanje do srijede kada će me na brzinu pregledati
To Lemon 😍, super! Sad odmaraj i uživaj!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure danas 15 dnt beta 1385, a u pon je bila 655, ja super sretna i zadovoljnasad čekanje do srijede kada će me na brzinu pregledati
Čestitam draga, savršeno duplanje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji