Ja za betu+ neznam što se tiče doktora, nisam nikad bila ali sam čula da imaju jako dobar labaratorij što je za ICSI bitno. Škvorc to nema. Istina, nema čekanja za pregled, on je drag (doduše, svaki uzv kod njega bolan) ali problem je što su cure već rekle, ne mijenja terapiju bez obzira na loš ishod stimulacije, frižider mu je pun puregona koja daje više manje svima i onda nadopunjuje sa ostacima kad potrošiš dozu a to nebi smio raditi nikako, fine novce dobije on za to. Tako da malo je gadljivo sve to skupa.
Ja sam sad bila u petrovoj, sestre su jako jako ljubazne, nisam ni tamo čekala (neznam jesam li imala sreće ali eto), odjel humane odnosno labaratorij je jako lijepo uređen. Plus je to što imaju vađenje krvi što škvorc nema, on izračuna rast folikula 2 mm po danu i odredi nakon drugog uzv-a odmah kad je štoperica, naravno da mi je fulao u drugom postupku i imala sam puno nezrelih stanica..
Uh, hvala ti puno na dijeljenju svog iskustva. Za sad cemo u Beta+ barem na konzultacije pa onda odlucit.
Mi imamo za odradit jos kariogram u rujnu i onda nakon dobivanja nalaza jos do androloga. Da li bi prije toga mogla do svoje doktorice opce prakse za MPO pa da se narucim u Petrovoj npr?
Flower - možeš, ali ne kod dr. opće prakse nego kod socijalnog ginekologa.
Zvjezdice - držimo palčeve da uspije! Ja sam dobro, hvala na pitanju. 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Flower - možeš, ali ne kod dr. opće prakse nego kod socijalnog ginekologa.
Zvjezdice - držimo palčeve da uspije! Ja sam dobro, hvala na pitanju. 😘
Super, hvala! Tak cu i ucinit. Ne volim stajat na jednom mjestu, a znajuci da je ovo borba na duge staze bolje je da se krene na vrijeme bez predugih cekanja.
Flower - slažem se... Vrijeme brzo prolazi kad si u MPO vodama. 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zvijezdica sretno!
Malo sam se pogubila valjda al nisam nasla betu od Lemon sta nije ona danas vadila ju? Ili sam ja totalno zabrijala sve smusena.
Ema 1987 drago mi je da si dobro i da si se javila da znamo da si dobro! Nek ti dlaje trudnoca bude uredna i bezbrizna!
Zvijezdica sretno!
Malo sam se pogubila valjda al nisam nasla betu od Lemon sta nije ona danas vadila ju? Ili sam ja totalno zabrijala sve smusena.
Hvala hvala i tebi Grizli i svim curama ovjde naravno!💖
Lilypie sretno draga danas na uzv, da bude sve uredu, pa da se malo smiris🥰🤗
Danas vadim betu, čekam baš, valjda će biti i nalazi brzo gotovi. Sljedeći tjedan idem na uzv rekao je da nećemo još gledati jer je rano i neka se plod razvija bez ometanja. Jučer sam imala takve mučnine, samo odjednom došle, čak sam i povraćala i baš mi je bilo loše
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Danas vadim betu, čekam baš, valjda će biti i nalazi brzo gotovi. Sljedeći tjedan idem na uzv rekao je da nećemo još gledati jer je rano i neka se plod razvija bez ometanja. Jučer sam imala takve mučnine, samo odjednom došle, čak sam i povraćala i baš mi je bilo loše
Sretno, da beta bude uredna 🥰,. Bome su tebi odmah pocele mucnine, meni tek jucer prvi put, u 5min sam osjetila mucninu i dusu ispovracala😫 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji