Ma joj do sad nikad mi nije bilo ništa, ali neka, mučnine su dobar znak
Lilypie sretnooo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, sad ste me totalno rastuzile i zabrinule :( kad sam se pocetkom godine raspitivala koju kliniku odabrati Skvorca su svi hvalili i tako smo njega odabrali. Sad kad smo sve nalaze napravili i cekamo da prođu godisnji da se dogovorimo za postupak sad procitam da ga niko ne preporuca :( je stvarno tak lose?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Malizvrk hvala sto si podijelila svoje iskustvo sa nama. Jako si snazna zena i dat ce Bog da izdrzite do kraja. Puno pozz za tebe i bebu🙏😊
Lemon sretno kao i lilypie 😍
Samara ne znaci ako nekom drugom nije bio dobar da nece i tebi. 😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Danas vadim betu, čekam baš, valjda će biti i nalazi brzo gotovi. Sljedeći tjedan idem na uzv rekao je da nećemo još gledati jer je rano i neka se plod razvija bez ometanja. Jučer sam imala takve mučnine, samo odjednom došle, čak sam i povraćala i baš mi je bilo loše
Sretno, da beta bude uredna 🥰,. Bome su tebi odmah pocele mucnine, meni tek jucer prvi put, u 5min sam osjetila mucninu i dusu ispovracala😫 😅
Meni dođe mučno i traje svega par min, ali još niti jednom nisam povraćala..nekako se nekako se skoncentriram na to, smirim i duboko dišem i prođe.. točno onako kako najedanput dođe tako najedanput i prođe 🙊
Lilypie sretno danas, iščekujemo lijepe vijesti!! 😘
Cure, sad ste me totalno rastuzile i zabrinule :( kad sam se pocetkom godine raspitivala koju kliniku odabrati Skvorca su svi hvalili i tako smo njega odabrali. Sad kad smo sve nalaze napravili i cekamo da prođu godisnji da se dogovorimo za postupak sad procitam da ga niko ne preporuca :( je stvarno tak lose?
Samara, ja nemam loših iskustva tamo..vidim da cure koje imaju loš spermio tamo nisi bile zadovoljne.
Meni nije doktor nego doktorica prepisivala terapiju i različito sam dobila u postupcima..isprobavala je što će mi bolje odgovarati..
Odite probati pa ćete vidjeti kako vam sjednu 🙂
Sretno! Da u 9mj bude dobitan! postupak 💚
Samara - komentirale smo kako mislimo da je za muški faktor bolji izbor Beta +
No, to je samo onako naše mišljenje. Ja osobno poznajem neke ženice koje su ostvarile trudnoću kod Škvorca i to iz prvog pokušaja. Ne brini.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Da i nama je loš spermio, zato se i brinem :( u 9.mj ce tek odluciti da li ce biti ICSI ili TESE
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samara - ima puno žena koje se ne javljaju na forumu, a zadovoljne su kod njega. Slučajno se ovdje našlo par ženica koje nisu prezadovoljne. Nemoj sad brinut o tome. Na konzultacijama ćeš vidjeti hoćeš li se tamo dobro osjećati. Na kraju i ne moraš kod njih ako se nećeš dobro osjećati. Znam kako ti je sad, sama sam se našla u sličnoj situaciji, ali je sve ispalo o. k.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji