Flower, da, i kod nas je OAT, kod mene je sve bilo u redu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie, jasno da je sve do subjektivnog dojma, ali kad tak naletiš na više takvih dojmova, a sama sam dosta emocionalna i trebam u cijelom tom procesu stručnu osobu ali i osobu koja će ti uz sve to bit potpora.
MM ima 33 godine, dijagnoza OAT (prvi spermio samo 4mn spermija, 60% živih, pokretni 19%, progresivno 7%, 3% morfol.normalnih, a nakon vitamina uspjeli smo dić na 9mn, 43% živih, pokretni 20%, 9%progresivno i 4% morfol.normalnih). Nije neki veliki napredak, ali čovjeka veseli. Ja imam 26 godina, inz.rezistencija i lagani pcos.
Lilypie, jasno da je sve do subjektivnog dojma, ali kad tak naletiš na više takvih dojmova, a sama sam dosta emocionalna i trebam u cijelom tom procesu stručnu osobu ali i osobu koja će ti uz sve to bit potpora.
MM ima 33 godine, dijagnoza OAT (prvi spermio samo 4mn spermija,60% živih, pokretni 19%, progresivno 7%, 3% morfol.normalnih,a nakon vitamina uspjeli smo dić na 9mn, 43% živih, pokretni 20%,9%progresivno i 4% morfol.normalnih). Nije neki veliki napredak, ali čovjeka veseli. Ja imam 26 godina, inz.rezistencija i lagani pcos.
Definitvno bih ti preporučila Betu. Odi na konzultacije i mislim da ćeš steći dobar dojam. Osoblje ne da je ljubazno, preljubazno a doktori se prema pacijenticama odnose s poštovanjem i uvažavanjem. Točno sam osjetila da je svima bitno da ostanem trudna, eto! Nekakav domaći odnos vlada a stvarno su stručni. Javi u svakom slučaju sto si odlučila 🍀👍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Flower - vama je bitan embriolog jer će najvjerojatnije raditi ICSI metodu zbog spermiograma. Tu je njegova stručnost ključna. Sretno! Ako idete preko Hzzo-a onda provjeri gdje je bolji embriolog, u Beti ili kod Škvorca. Eto, cure su iznjele svoja iskustva pa probaj odlučiti.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Flower - vama je bitan embriolog jer će najvjerojatnije raditi ICSI metodu zbog spermiograma. Tu je njegova stručnost ključna. Sretno! Ako idete preko Hzzo-a onda provjeri gdje je bolji embriolog, u Beti ili kod Škvorca. Eto, cure su iznjele svoja iskustva pa probaj odlučiti.
Beta ima jako mali postotak preko hzzo tipa 10,a škvorc 100
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure sretno svima koje love plus a cestitke novim mamama🥰
I sama evo zapinjem a ponekad vam se ovdje i javim kad zaskripi.
Recite mi kako vam se cini moj konacni ishod folikulometrije danas-Pisem samo osnovno-12dc Lijevi O-17,4
Desni O-18,7
Endometrij 10,8mm
Primila stopericu i dobila upute.
Mislite da ima sanse za dvojke😁😁??
Ginekolog je suzdrzan hahaha
Muko moja ma nek upali samo jedno ja cu bit presretna!
MM ima 33 godine, dijagnoza OAT (prvi spermio samo 4mn spermija,60% živih, pokretni 19%, progresivno 7%, 3% morfol.normalnih,a nakon vitamina uspjeli smo dić na 9mn, 43% živih, pokretni 20%,9%progresivno i 4% morfol.normalnih). Nije neki veliki napredak, ali čovjeka veseli. Ja imam 26 godina, inz.rezistencija i lagani pcos.
Definitvno bih ti preporučila Betu. Odi na konzultacije i mislim da ćeš steći dobar dojam. Osoblje ne da je ljubazno, preljubazno a doktori se prema pacijenticama odnose s poštovanjem i uvažavanjem. Točno sam osjetila da je svima bitno da ostanem trudna, eto! Nekakav domaći odnos vlada a stvarno su stručni. Javi u svakom slučaju sto si odlučila 🍀👍
Potpisujem svaku rijec od Lilypie. Beta+ za svaku pohvalu, strucni i preljubazni i bas tako, osjecas se kao covjek i imas osjecaj da im je stvarno stalo da dodje do trudnoce. Preporuka za njih svakako👍
Zvjezdice - odlično, endometrij ti je isto super debljine.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja za betu+ neznam što se tiče doktora, nisam nikad bila ali sam čula da imaju jako dobar labaratorij što je za ICSI bitno. Škvorc to nema. Istina, nema čekanja za pregled, on je drag (doduše, svaki uzv kod njega bolan) ali problem je što su cure već rekle, ne mijenja terapiju bez obzira na loš ishod stimulacije, frižider mu je pun puregona koja daje više manje svima i onda nadopunjuje sa ostacima kad potrošiš dozu a to nebi smio raditi nikako, fine novce dobije on za to. Tako da malo je gadljivo sve to skupa.
Ja sam sad bila u petrovoj, sestre su jako jako ljubazne, nisam ni tamo čekala (neznam jesam li imala sreće ali eto), odjel humane odnosno labaratorij je jako lijepo uređen. Plus je to što imaju vađenje krvi što škvorc nema, on izračuna rast folikula 2 mm po danu i odredi nakon drugog uzv-a odmah kad je štoperica, naravno da mi je fulao u drugom postupku i imala sam puno nezrelih stanica..
Zvjezdice - odlično, endometrij ti je isto super debljine.
🤭🤭sutra akcija!!🥰Kako si ti
Sortiraj odgovore
Najstariji