Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    30. Srpanj 2019. 07:43

Jutro  drage  moje supatnice , sve čitam  i toliko mi je  žao  da  se netko toliko  muči  :-( vjerujem da će svoj toj patnji doći kraj i da ćemo sve do jedne ostati trudne :-). To svim srcem molim i vjerujem !!!
    Jutros sam opet radila test  vidi se ali jako jako malo, gotovo kao i jučer  htjela sam vas pitati za betu  kolika mora biti  na prvom vađenju. Radim još sutra  pa napokon godišnji baš sam umorna a ponajviše od ljudi ...

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Mimi1510
    30. Srpanj 2019. 07:59

Vaki - nista od bolovanja zele betu i zele od humane potvrdu za mirovanje 😡
    A u Vinogradskoj su na godisnjem valjda ima tamo netko ako se beta pokaze dobro da mi to napise.
    Marta - bitno da je + tu pokusaj biti pozitivna i ne zivcirat se.
    Ja mozda nisam ovdje primjer velikog borca meni je ovo prvi IVF ...imala sam spontani u prirodnoj trudnoci prije goinu i pol i vjecito sam sama doma jer mi je muz stalno poslovno negdje na putovanjima.
    Sinoc sam isplakala dusu molila se da vise uspije trudnoca... 
    Molim se 🙏 da ti bude sve uredu kada ces izvaditi betu ❤

• Ema1987
    30. Srpanj 2019. 08:14

Marta i ostale cure koje vade betu... Nemojte se zamarati s brojem, bitno je da se beta dupla. Moja beta nije bila toliko velika, 11 dnt 480 i 13 dnt 1000 a ima nas malo više :) a cure što su bile samnom na transferu  su imale i veće bete pa je samo jedan plod. OK, nije dobro baš da je jako niska, nažalost često završi biokemijskom ali ima svakakvih slučajeva I vjerujete mi cure, sve je moguće i svakom se sve može dogoditi  a ne samo drugom .. Tako da, ne gubiti nadu do zadnjeg trena! Testovi nisu toliko pouzdani, popiješ malo više vode i eto, test ne tamni. Tko može, pravac labaratorij i izvaditi betu

Lilypie
    30. Srpanj 2019. 08:53

6 godina sam se molila i mislila kad ugledam taj plus da će to biti to. Pa ne onda bilo samo da prva Beta bude ok, pa ponavljanje... samo da se dupla. I evo nas dan prije prvog UZV. Užasno, uzasno se bojim! Bojim se blighted ovuma ili da srčeko ne prokuca. Ma... ne znam kako ću preživjeti do sutra. U podsvijesti mi je stalno da nije moguće da smo i mi to dočekali i da će sve biti u redu. Onda opet razmišljam, ma bit će sve ok, osjećam se dobro, mora biti sve ok. Ne znam kako ste vi cure dočekale taj prvi pregled ali ja sam danas poluluda 😂 Sjetim se Karle i njezine prethodne trudnoće, Nymerie i drugih cura i sva se naježim 😔
    Mimi čestitam na plusicu 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Marta...
    30. Srpanj 2019. 09:04

Znam draga  moja  tako  ti je  :-( betu ću vaditi  1.08. i hvala ti iako ja nekako još nisam  sigurna da sam trudna 

• Malizvrk2
    30. Srpanj 2019. 09:06

Cure nemojte se zamarati s betom 
    U prvoj trudnoci koja nije dosla lagano i pila sam Klomofin za ovulaciju nisam ju ni radila 
    Drugi put nije ni tako islo nego tek potpomognutom oplodnjom kad nisam ispjela neznam ni broj
    Kad je uspjelo radila sam test jedva se vidjelo zato se i javila u grupu ker nitko nije znao pa da vas pitam jel vidite sjenu
    Rekla doktorici i ajde vadjenje bete ona 180 na 14 dan ja u soku nevalja nesto 
    Kazem joj kad da dodjem ponoviti da nije nesto u redu i zena meni ljepo kaze jel vas ista boli jel krvarite ja kazem ne 
    Kaze ona jel test pozitivan ja kazem je ali jedva se vidi kaze jesam ja sad rekla da ste trudni pa reko jeste kaze ona e sad vi ljepo uzivajte nakon par godina u svemu tome nista jos jedno vadjenje nemoze promjeniti ako dodje do spontanog doci ce a vi s svojom glavom puno tog mozete i zelim sad jedan osmjeh i vrisak i vidimo se za 2 tjedna na pregledu 
    Tako da cure uzivajte u bilo kakvoj sjeni bilo kakvoj beti 
    Ja sam sad 28+1 i usput cure lezim od 23+1 bila i 2 tjedna u bolnici ali uvijek samo pozitivno i izgurat cemo do kraja iako smo se tjedan dana sami borili jer u de nedaju nikakve ljekove za suzbijanje trudova do 23+6 Blakala sam od bolova ali sam govorila da cemo uspjeti nas dvoje i uspjeli smo
    Tesko je uzasno znam sama sto sam ovaj put prolazila 4 godine i prosli put 2 i meni je pomoglo da se izludiram napijem 5 dana prije vracanja smrzlica i nakupujem si hrpu robe jer mi trudnicka vise nikad nece trebati 
    I molila sam se puno i vjerujte mi svakoj nesto pomogne kad pronadje nesto sto joj pase
    Oprostite na dugom postu ali osjetila sam potrebu jer vas jos uvijek citam svakom se plusu radujem svakom negativnom osjetim i ja tugu i bol sve se vrati i ljudi koji te nerazumiju i sjecanja i sve 
    😘

• Luca87
    30. Srpanj 2019. 09:07

Lilypie tako se i ja osjećam, mene čeka prvi UZV sljedeći tjedan. Jučer me je oprala takva užasna glavobolja, mislila sam da će mi glava puknuti. Kakva je tebi bila beta?

Boa35
    30. Srpanj 2019. 09:07

Mimi1510

Curke jutro …evo pisnula sam test nakon 7 dana
    I pokazuje slabi plusic…😱🙏❤

Čestitkeeee!!!! 🥰🥰 
    Ovi ljetni mjeseci su se izgleda  pokazali stvarno plodni za neke od nas! 😜

Boa35
    30. Srpanj 2019. 09:11

Lilypie

6 godina sam se molila i mislila kad ugledam taj plus da će to biti to. Pa ne onda bilo samo da prva Beta bude ok, pa ponavljanje… samo da se dupla. I evo nas dan prije prvog UZV. Užasno, uzasno se bojim! Bojim se blighted ovuma ili da srčeko ne prokuca. Ma… ne znam kako ću preživjeti do sutra. U podsvijesti mi je stalno da nije moguće da smo i mi to dočekali i da će sve biti u redu. Onda opet razmišljam, ma bit će sve ok, osjećam se dobro, mora biti sve ok. Ne znam kako ste vi cure dočekale taj prvi pregled ali ja sam danas poluluda 😂 Sjetim se Karle i njezine prethodne trudnoće, Nymerie i drugih cura i sva se naježim 😔
    Mimičestitam na plusicu 😘

Znam kako ti..ali probaj se opusiti.. 
    Evo ja tebe danas tješim, a ti ćeš mene sljedeći utorak 😆 dobila sam termin 6.8. ali tek u 17.30...tako da će to trebat dočekati 🙈 
    Ali već i meni psiha radi užasno..ovu noć sam sanjala da sam imala negativnu betu 😣 neku noć da sam prokrvarila..baš se igra užasno samnom.. 😢

Marta...
    30. Srpanj 2019. 09:13

Hvala  ti  ovo mi je  trebalo  čuti  i sretno draga :-) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.