Lilypie sve znam kako ti je. Al sve smo drugačije nemoj gledat naša loša iskustva to ništa ne znači.
Bude sve ok s tobom, mora bit i bude. 🙏
Šaljem zagrljaj i javi kako je prošlo ❤
Hvala cure 😘 da nije vas, ne znam sto bi. Naravno da ću javiti sve novosti. Svim se srcem molim da sve bude ok 🙏
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Mimi1510 cestitam i da lijepo tamni i beta bude uredna🥰
Liypie tocno znam kako se osjecas tako je meni bilo pred uzv, ali i sad stalno mi se vrti u glavi da su cure posale o spontanim najvise u 7 i 9 tt, pa se sve bojim za svog crvica. Al opet s druge strane si govorim bio je lijep plus, pa lijepa beta, uzv je bi super srceko je lijepo proradilo nema razloga da mi sad nesto krene naopako pa se nekako odupirem ruznim mislima. Probaj se i ti fokusirati na pozitivu znam da je tesko.
Nego cure kalendaraki moj crvic spada u zimske bebe termin 13.3., a nekako mi se glupo tam javiti jer je vecina cura bar 7 tj prije mene. A sad vidim da je otvorena tema za proljetne i posto sam emotivno vezana za vas ovdje a bit ce vas dosta na proljetnim i ljetnim radije bi sa vama dijelila iskustva 🥰
Kod kojeg si dr radila u Gs nalaze?Ja sam takoder kod njih radila i cekala od 5 do 6 mj papu…tako da sad idem privatno..
Kod dr. Gusića, pitala sam ga i za ove nalaze sad koje moram napraviti pa je rekao da se čeka 2 tjedna.. a za papu mi rekao 2 mjeseca al mi čudno to malo jer sam uvijek dugo čekala…
briseve osobno nosis u javno zdravstvo i tamo ti budu gotovi za 2 tjedna,a treci cekas 3 tjedna i on ti bude kod dr. Gusica,njemu ides i po taj bris jedan i po papu…ja sam kod Dr.Pećine i uvijek sam cekala papu od 4 do 6 mj…
A jel u Gs rade spermiogram?
Nisam ti sigurna 100 posto jer mi tu nikad nismo ni pitali ni radili...al mislim da ne po prici...trebas provjerit
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nisam ti sigurna 100 posto jer mi tu nikad nismo ni pitali ni radili…al mislim da ne po prici…trebas provjerit
Ne rade, provjerila sam. Jeste vi u Ri ili Zg?
Nisam ti sigurna 100 posto jer mi tu nikad nismo ni pitali ni radili…al mislim da ne po prici…trebas provjerit
Ne rade, provjerila sam. Jeste vi u Ri ili Zg?
U Zg ,na VV smo imali 8 postupaka,sad na jesen idemo privatno u Podobnik
2.postupak-1js-bez et
Sandra 88,pa puno zgodnije mi je putovat iz Gs za Zg neg u Ri..Zato smo izabeali Zg...
2.postupak-1js-bez et
Sandra 88,pa puno zgodnije mi je putovat iz Gs za Zg neg u Ri..Zato smo izabeali Zg…
A je da, ja sam otišla na pregled dr. Manestaru u Medico jer su mi ga preporučili i tako sam na njegovu preporuku krenula na KBC u Ri, mada sam uvijek naginjala k Zg ali nema veze, sve je stvar sreće. Čitala sam o Podobniku i stvarno ih hvale, sretno ti tamo :-)
pozdrav svima!
s obzirom da od travnja ove godine sa suprugom skupljamo nalaze, i još nam fali kariogram kojeg suprug radi u rujnu pa tek onda još jedan posjet andrologu na VV, lagano smo postali nestrpljivi jer sve ide tako sporo preko HZZO-a.
Malo smo se raspitivali i vidjeli da Poliklinika Škvorc radi postupke preko HZZO-a i već za koji tjedan smo naručeni na prve konzultacije. E sad, nije baš da sam naišla na puno informacija o njemu kao kvalitetnom stručnjaku.
Pitanje - imate li vi kakva iskustva sa dr. Škvorc? Znam da je sve na subjektivnom dojmu, ali opet sve ste vi ovdje puno već prošle i vaš povratni info bi mi puno značio. Inače se borimo sa lošim spermio (OAT).
pozdrav svima!
s obzirom da od travnja ove godine sa suprugom skupljamo nalaze, i još nam fali kariogram kojeg suprug radi u rujnu pa tek onda još jedan posjet andrologu na VV, lagano smo postali nestrpljivi jer sve ide tako sporo preko HZZO-a.
Malo smo se raspitivali i vidjeli da Poliklinika Škvorc radi postupke preko HZZO-a i već za koji tjedan smo naručeni na prve konzultacije. E sad, nije baš da sam naišla na puno informacija o njemu kao kvalitetnom stručnjaku.
Pitanje - imate li vi kakva iskustva sa dr. Škvorc? Znam da je sve na subjektivnom dojmu, ali opet sve ste vi ovdje puno već prošle i vaš povratni info bi mi puno značio. Inače se borimo sa lošim spermio (OAT).
Ja ti ga iz osobnog iskustva sa takvim spermiogramom ne bi preporučila iz lošeg iskustva, a bilo je tu još cura koje nisu dobro prošle kod njega ali najbolje da sami odlučite. Mislim da njegove cure u labaratoriju nisu baš vrsni stručnjaci ali odite na konzultacije pa vidite. On je jako ljubazan i drag.
Sortiraj odgovore
Najstariji