Curke cestitam na betama i plusevima...lijepo je krenuo tjedan, nek se samo tako nastavi...🥰😘
Kod kojeg si dr radila u Gs nalaze?Ja sam takoder kod njih radila i cekala od 5 do 6 mj papu…tako da sad idem privatno..
Kod dr. Gusića, pitala sam ga i za ove nalaze sad koje moram napraviti pa je rekao da se čeka 2 tjedna.. a za papu mi rekao 2 mjeseca al mi čudno to malo jer sam uvijek dugo čekala…
briseve osobno nosis u javno zdravstvo i tamo ti budu gotovi za 2 tjedna,a treci cekas 3 tjedna i on ti bude kod dr. Gusica,njemu ides i po taj bris jedan i po papu…ja sam kod Dr.Pećine i uvijek sam cekala papu od 4 do 6 mj…
A jel u Gs rade spermiogram?
Vec sam pisala Meto kako sam nakon spontanih imala fazu di sam svu rodbinu i prijatelje sa djecom zamolila da mi ne dolaze. Faza je trajala 6 mj. Neki su se uvrijedili neki su shvatili al ovi sto su se uvrijedili shvatila sam da mi ni ne trebaju. Ja sam trebala mir i oko sebe ljude koji mi nece svaku prica pocinjati sa mi smo makli pelene, mi papamo kasice, moje je super u vrtiću... Nego sam trebala ekipu koja je imala stav ok ajmo van te izvest, zabaviti, oraspoloziti. Idemo nesto pojest, idemo na festu di mogu samo odrasli, skupa u rezort za koji striktno je pisalo adults only! Jedino dijete koje sam gledala je bio moj necak kojeg i tako oduvjek ko da je moj pa mi nije smetala njegova blizina, a i vrlo je obziran, njezan i pazljiv. Puno puta je znao prepoznat prije svih ostalih da sam tuzna pa bi se samo sjeo meni u krilo i zagrlio me. Tako da skroz shvacam tu "netrpeljivost" prema djeci i nemoj se zbog toga osjecat lose imamo pravo nakon toliko neuspjeha na to.
Lucija najcesce nakon 4 neuspjele implantacije se ide dalje u obradu jer svaka trudnoca u idealnim uvijetima se ostvaruje u 20-25 % slucajeva a kod ivf ako je ženski faktor upitan ppstotak je jos manji. Ne znaci nista ako imas savršen embrij da će do implantacije doci svaki put. Nazalost to je realnost!
Lucija- mene ti nitko nije nikud slao ni nakon 5 neuspjelih transfera. Najčešće moraš sama inzistirati na dodatnim pretragama.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Marta - to su fotke Grizlijinih testova, naše trudnice. Ona je imala blastice pa je mogla ranije početi sa testiranjem.
Samo polako, bit će sve o.k.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lucija987 ja sam poslije prvog neuspjelog ET-a izvadila faktore trombofilije, antitijela na štitnjaču i vitamin D. Baš su mi ti nalazi i bili bezvezni, pa sam sad prije ovog transfera promijenila prehranu ( bez glutena,laktoze i šećera), popila turu vitamina D od 25000 IU i dobila fragmin.
Evo javljam drugu betu 1672, 14dnt
Luca87 😍😍 super, raste, samo sam vec zab kolika je bila prva🤪, kad je prvi uzv
Luca87 😍😍 super, raste, samo sam vec zab kolika je bila prva🤪, kad je prvi uzv
518 na 11dc
U utorak sljedeći
Cure trebam vasu pomoc...
Znaci ja sam bolovanje otvorila 15.7 (tada sam jos uzimala stimulaciju i bas se grozno osjecala )i sestra mi je rekla da je to.bolovanje od 14dana , zvao me je moj ginekolog koji mi je reko da sutra moram doci radi zatvaranja bolovanja i da nemam vise pravo na bolovanje...kada sam ga pitala kako nemam jer tek mi je sutra 7 dan od transfera i betu mogu vaditi tek 6.8 ...na sto mi je reko da nemam pravo produziti nego neka idem raditi 7 dana pa ako se beta pokaze dobra da onda otvaram bolovanje za cuvanje trudnoce...
Ja se stvarno dobro osjecam ali jedini razlog zbog kojeg se ne zelim vratiti na posao je pre veliki stres i ima dosta fizickog posla...ali dobro taj dio fizickog posla cu nekako izbjeci...ali stres to nazalost nemogu...
Zanima me samo jedna stvar dali je moguce da je meni sestra onda otvorila.krivo bolovanje i da mi se sada nemoze produziti?
Jer citala sam prijasnje forume neke cure su znale bolovanja otvarati od samog pocetka stimulacije pa sve do bete...
Isprike na ovaj citabi ali bas sam sva nikakva 😔
Cure trebam vasu pomoc…
Znaci ja sam bolovanje otvorila 15.7 (tada sam jos uzimala stimulaciju i bas se grozno osjecala )i sestra mi je rekla da je to.bolovanje od 14dana , zvao me je moj ginekolog koji mi je reko da sutra moram doci radi zatvaranja bolovanja i da nemam vise pravo na bolovanje…kada sam ga pitala kako nemam jer tek mi je sutra 7 dan od transfera i betu mogu vaditi tek 6.8 …na sto mi je reko da nemam pravo produziti nego neka idem raditi 7 dana pa ako se beta pokaze dobra da onda otvaram bolovanje za cuvanje trudnoce…
Ja se stvarno dobro osjecam ali jedini razlog zbog kojeg se ne zelim vratiti na posao je pre veliki stres i ima dosta fizickog posla…ali dobro taj dio fizickog posla cu nekako izbjeci…ali stres to nazalost nemogu…
Zanima me samo jedna stvar dali je moguce da je meni sestra onda otvorila.krivo bolovanje i da mi se sada nemoze produziti?
Jer citala sam prijasnje forume neke cure su znale bolovanja otvarati od samog pocetka stimulacije pa sve do bete…
Isprike na ovaj citabi ali bas sam sva nikakva 😔
Zašto si otvarala bolovanje od početka stimulacije? 🤔
Inače, koliko ja znam, bolovanje ide od punkcije/transfera, pa do bete..to je tih dva tjedna.. ako griješim nek me cure isprave..ja sam bila nakon transfera tjedan dana doma i zatvorila bolovanje, normalno sam se osjećala, pa nisam vidjela razlog da sjedim doma bezveze..
Ima još i neko bolovanje od 21 dan, sad ne znam pod kojom šifrom je točno..ali ako si ti otvorili bolovanje pod šifrom koje je samo dva tj, onda ne znam mogu li je zamijeniti za drugu šifru..
Sortiraj odgovore
Najstariji