Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    29. Srpanj 2019. 06:47

Marta...

Curke radila sam test pojavila se jedna malo vidljiva crtica, da li bi to moglo biti ok, ili ipak ne 🙁🙁🙁🙁

To je jaaaakoooo dobro!!!    I meni ti je bila 8dnt svijetla crtica, pa beta 11dnt 518. Kad vadiš betu?

Marta...
    29. Srpanj 2019. 06:49

1.8 misliš da je ok danas mi je 9 dan od fransfera 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Luca87
    29. Srpanj 2019. 07:06

Jel bila blastica? Nego što nego je ok, zapravo super je, štoviše čestitam ti, trudna si  😁😁😁😁

Marta...
    29. Srpanj 2019. 07:40

Ma daj me nemoj zezati  je bila je blacista🙈😀😀😀😀ali jedvo se vidi ova crtica 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

skoljka
    29. Srpanj 2019. 07:50

Marta… 😍🥰 Super cim je crtica to je super
    Luca87  ne opterecuj se simptomima, ne kvari si uzivanje, evo meme grudi ne bole nikako, jedan dan ih osjetim jedan ne. Da bude super duplana beta danas🥰

• Luca87
    29. Srpanj 2019. 07:52

Nema veze da se jedva vidi, crta je crta 😁😁. Ja sam testiće ponovila svaki drugi dan, jer bi se beta tako trebala duplati i lijepo su tamnili, možeš i ti tako ako hoćeš

Marta...
    29. Srpanj 2019. 08:07

skoljka

Marta… 😍🥰 Super cim je crtica to je super
    Luca87ne opterecuj se simptomima, ne kvari si uzivanje, evo meme grudi ne bole nikako, jedan dan ih osjetim jedan ne. Da bude super duplana beta danas🥰

Nadam se 😘😘😘😘

Marta...
    29. Srpanj 2019. 08:08

Luca87

Nema veze da se jedva vidi, crta je crta 😁😁. Ja sam testiće ponovila svaki drugi dan, jer bi se beta tako trebala duplati i lijepo su tamnili, možeš i ti tako ako hoćeš

Ja ću čini mi se svaki dan do bete 😂😂😂

Grizli
    29. Srpanj 2019. 08:18

Lemon 🤞 za lijepu betu!
    Nikita tesko je doseliti se iz vlastitog tijela kad ti svaki dio tog istog tijela zeli bebu. Meni jedina stvar koja je pomagala bila su nasa putovanja. Svaki put kad nije uspio postupak otisli bi bar na kratko negdje i mm se toliko trudio nac zabavu koja ce mene uzorpirat da zaboravim bar ta 2 dana na sve. Vec sam ranije pisala da sve moje spontane trudnoce su se dogodile ili tokom nasih putovanja ili mjesec iza. A sva ta putovanja su bila na lude destinacije na kojima mi je mozak bio 100 % u tim avanturama. Ne kazem da je to recept za uspjeha nego eto meni je to bio ispusni ventil i nesto di sam zelju stavila sa strane bar tih dana. Sigurna sam da i ti imas neku strast nesto sto ti moze odvuc misli. Znam da nije rijesenje dugorocno al i kratkipredah dobro dodje.
    Marta bravo za crticu. Nema veze kakve je jacine bitno da je tu i da tamni. A brzo ce i 1.8. Ja sma svaki dan ponavljala testove da vidim da tamne. Mozda test mije dovoljno osjetljiv ili si pila puuuno tekucine pa zato nije jako tamna. Vazno da je tu i sad navijam da deblja, a i ti da se budes debljala iducih 9 mj. 

• Mimi1510
    29. Srpanj 2019. 08:20

Pozdrav curke 😊 , cestitam na + curkama i drzim fige za velikeee bete... evo mene nije bilo par dana ali vas pratim cijelo vrijeme...meni transfer bio prosli utorak a znaci 6dan je danas...od simptoma hmmm neznam sta bi rekla ...cice su me jako bolile kada sam primala stimulaciju zadnja dva dana su popustile ali i dalje malo bole ...tu i tamo imam lagane grčeve ali nista jako samo sta mi se zadnja dva dana pokazao iscjedak 🙄 ali normalan....
    Ja bi betu trebala vaditi u nedjelju tada mi pada 12 dana , ponedjeljak je neradni znaci tek utorak 😣
    Ali sigurno cu napraviti test koji dan ranije iskreno strah me jakooo...
    Curke kije danas vadite bedu sretnooo 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.