Lemon 🤞 za lijepu betu!
Nikita tesko je doseliti se iz vlastitog tijela kad ti svaki dio tog istog tijela zeli bebu. Meni jedina stvar koja je pomagala bila su nasa putovanja. Svaki put kad nije uspio postupak otisli bi bar na kratko negdje i mm se toliko trudio nac zabavu koja ce mene uzorpirat da zaboravim bar ta 2 dana na sve. Vec sam ranije pisala da sve moje spontane trudnoce su se dogodile ili tokom nasih putovanja ili mjesec iza. A sva ta putovanja su bila na lude destinacije na kojima mi je mozak bio 100 % u tim avanturama. Ne kazem da je to recept za uspjeha nego eto meni je to bio ispusni ventil i nesto di sam zelju stavila sa strane bar tih dana. Sigurna sam da i ti imas neku strast nesto sto ti moze odvuc misli. Znam da nije rijesenje dugorocno al i kratkipredah dobro dodje.
Marta bravo za crticu. Nema veze kakve je jacine bitno da je tu i da tamni. A brzo ce i 1.8. Ja sma svaki dan ponavljala testove da vidim da tamne. Mozda test mije dovoljno osjetljiv ili si pila puuuno tekucine pa zato nije jako tamna. Vazno da je tu i sad navijam da deblja, a i ti da se budes debljala iducih 9 mj.
Grizli divna si ❤️, sve ste divne cure moje i ova grupa mi puno znači😘😘😘😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta ako ti sto znaci da te jos dodatno umiri vrati se natrag u postove i pogledaj moju sliku koju sam zakacila. Test 9dnt blastice isto je bila blaga crtica. Nije za usporedjivat znam al meni je bilo umirujuce kad sam stavila sliku pa su cure mi potvrdile da su i njihove bile tako nesto. Probala sam opet zaljepiti al ne da.
Marta cestitam ti drzimo fige da se jos lipa beta pokaze🎉🙏❤
Lemon sretno ti
Ostalima koje cekaju isto test,betu uzv zelim da sve bude onako kako i vi same zelite ❤❤❤❤
🙏❤💙
Luca87, sretno s betom danas 🤞 Treba biti najmanje dupla od prethodne. Ako vadiš na 48 sati.
Marta crtica je crtica 😍 Bit će ona deblja 🎉
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Marta - fotka ti je na 121. str. pa pogledaj Grizline testove, naravno ako hoćeš. Čestitam i sretno!
Luca - bit će sve o. k.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Viki, hvala da bila je kao ona na tvom prva, koji ti je ovo testv ja sam kupila neki najeftini za 14 kn danas ću kupiti neki malo bolji za sutra
Luca87, sretno s betom danas 🤞 Treba biti najmanje dupla od prethodne. Ako vadiš na 48 sati.
Martacrtica je crtica 😍 Bit će ona deblja 🎉
😘😘😘😘😘
Marta cestitam ti drzimo fige da se jos lipa beta pokaze🎉🙏❤Lemon sretno tiOstalima koje cekaju isto test,betu uzv zelim da sve bude onako kako i vi same zelite ❤❤❤❤
❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji