Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    29. Srpanj 2019. 08:21

Grizli

Lemon 🤞 za lijepu betu!
    Nikita tesko je doseliti se iz vlastitog tijela kad ti svaki dio tog istog tijela zeli bebu. Meni jedina stvar koja je pomagala bila su nasa putovanja. Svaki put kad nije uspio postupak otisli bi bar na kratko negdje i mm se toliko trudio nac zabavu koja ce mene uzorpirat da zaboravim bar ta 2 dana na sve. Vec sam ranije pisala da sve moje spontane trudnoce su se dogodile ili tokom nasih putovanja ili mjesec iza. A sva ta putovanja su bila na lude destinacije na kojima mi je mozak bio 100 % u tim avanturama. Ne kazem da je to recept za uspjeha nego eto meni je to bio ispusni ventil i nesto di sam zelju stavila sa strane bar tih dana. Sigurna sam da i ti imas neku strast nesto sto ti moze odvuc misli. Znam da nije rijesenje dugorocno al i kratkipredah dobro dodje.
    Marta bravo za crticu. Nema veze kakve je jacine bitno da je tu i da tamni. A brzo ce i 1.8. Ja sma svaki dan ponavljala testove da vidim da tamne. Mozda test mije dovoljno osjetljiv ili si pila puuuno tekucine pa zato nije jako tamna. Vazno da je tu i sad navijam da deblja, a i ti da se budes debljala iducih 9 mj.

Grizli divna si ❤️, sve ste divne cure moje i ova grupa mi puno znači😘😘😘😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Grizli
    29. Srpanj 2019. 08:31

Marta ako ti sto znaci da te jos dodatno umiri vrati se natrag u postove i pogledaj moju sliku koju sam zakacila. Test 9dnt blastice isto je bila blaga crtica. Nije za usporedjivat znam al meni je bilo umirujuce kad sam stavila sliku pa su cure mi potvrdile da su i njihove bile tako nesto. Probala sam opet zaljepiti al ne da. 

Lucija987
    29. Srpanj 2019. 08:43

Marta cestitam ti drzimo fige da se jos lipa beta pokaze🎉🙏❤
    Lemon sretno ti
    Ostalima koje cekaju isto test,betu uzv zelim da sve bude onako kako i vi same zelite ❤❤❤❤

🙏❤💙

Lilypie
    29. Srpanj 2019. 08:46

Luca87, sretno s betom danas 🤞 Treba biti najmanje dupla od prethodne. Ako vadiš na 48 sati.
    Marta crtica je crtica 😍 Bit će ona deblja 🎉

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Luca87
    29. Srpanj 2019. 08:58

Vadim na 72h jer me vikend dopao, zato pitam

Vaki
    29. Srpanj 2019. 10:16

Marta - fotka ti je na 121. str. pa pogledaj Grizline testove, naravno ako hoćeš. Čestitam i sretno!
    Luca - bit će sve o. k. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Marta...
    29. Srpanj 2019. 10:32

Viki, hvala da bila je kao ona na tvom prva, koji ti je ovo testv ja sam kupila neki najeftini za 14 kn danas ću kupiti neki malo bolji za sutra 

Marta...
    29. Srpanj 2019. 10:53

Lilypie

Luca87, sretno s betom danas 🤞 Treba biti najmanje dupla od prethodne. Ako vadiš na 48 sati.
    Martacrtica je crtica 😍 Bit će ona deblja 🎉

😘😘😘😘😘

Marta...
    29. Srpanj 2019. 10:53

Lucija987

Marta cestitam ti drzimo fige da se jos lipa beta pokaze🎉🙏❤Lemon sretno tiOstalima koje cekaju isto test,betu uzv zelim da sve bude onako kako i vi same zelite ❤❤❤❤

❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘

Lemon
    29. Srpanj 2019. 11:05

Cure 13dnt beta je 655 IU/L.  Meni se čini niska, ha? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.