Već su me zvali, kažu super je to i čestitali na trudnoći. Za tjedan dana ponavljam
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikita nema veze sto idete samo 7 dana negdjje i to kod nekog. Mi smo ove godine dogodili putovanja jer financijski nas ceka mnogo toga, ici cemo samo par dana kod prijatelja i to je to, al di god da idemo i s kim god pustim si svaki dan 2h za nas doslovno za nas. Ja sam imala sreću pa vecinu putovanja sam imala zbog firme pa smo tu profitirali muza vukla za sobom kad god sam mogla, vecina puta bila poslovno al onaj 1 dan slobodan ubili bi se da ga ispunimo od 5 do pola noci. Sad je takav trenutak ti, vjerujem da ces uskoro se odblokirat i krenut dalje. Nama je uspio postupak u momentu kad sam rekla muz ok idem na ovaj FET da jos njega odradimo i nakom toga pauza od svega dok ne doktoriram previse sam to zapustila. I evo ga mozak nije toliko cvikao, a dugo vremena sam mislila ma gluposti pricaju koje opustanje i ne misljenje. Al mislim da sve u nekom momentu to dozivimo.
Lemon da niska beta 🤣🤣🤣 a sti bi ti da je milijon! Bravo cestitam!
Vaki pitala si na zimskima za Emu1987 nema je na popisu tako da se ocito nije nama javljala.
Ja napisem post od metra i izbrise mi se 😫
Najprije curama cestitam! Lemon, Luca, Marta 😍 Da sve ide skolski!
Dvije cure su dobile jako puno blastica, sretno i vama, prekrasno!
Ja se danima borim sama sa sobom. Ova kriza me zahvatila jako, ni me znam kako da se izvucem. Jedino da joj se prepustim pa sta bude. Oko mene svi trudni, svi imaju djecu, od mm stric i mala u gostima ima mjesec dana, nezz ni kad ce doma ic. Ne mogu vise. . Nema ni mj dama od moje kiretaze a od tog dana igracke kupim po kuci. . Ne zelim to, jos je prerano i kao da mi se rugaju s tim. Dolje nize mu je od roditelja kuca a oni se nama uvalili. Nemam inace problem s tim ali me boli sto nas nisu ostavili same u ovakvoj situaciji. Nitko da je upitao kako sam a uredno ih sluzim i cistim za njima😧
Nedostaje mi mm, nezz se izborit i onda ja patim. Uf, a trebala vadit tsh i prolaktin. . Sad sam cangrizava zivcenjaca, nema mi smisla.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Evo i mene.. nisam pisala par dana ali sam citala.. cestitam svima na betama i plusicima.. bas je nekako lijepo krenulo...💓💓🤞🤞
Nikita slazem se u potpunosti sa svime sto si napisala.... i ja se ne nadam cijeli mj i onda od 25 dan ciklusa imam sve simptome (koji su zapravo simptomi M) 😂😂.. koma... isto tako pokusam ne razmisljati i zaokupit se svime i svacime ali onda padne noc i opet sve.. i onda sama ssbi kazem kak sam blesava.. jajovodi zacepljeni spermio los... nema sanse.. a onda opet u glavi odzvanja ono od doktora da nista nije nemoguce i da niti jedan hsg nije tocan 100 %... onda opet ma de ne razmisljaj da nije tocan rezultat valjda bi bar 1 u ove 3 god ostala trudna... i tako u krug iz mj u mj.... sad sam prije ove M imala neki "novi" sipmtom i naravno odmah si umislila i onda jos i kasnila (a zapravo nije kasnila nego mi ciklus varira od 28-35 dana odkako sam u postupcima🤣🤣) ma sto reci.. luda glava 🙈🙈
Lemon cestitam 😍🥰 super beta
Meto drzi se draga, skoncentrisi se i nedaj da te drugi izbacuju iz takta. Ja imam oko sebe vrlo bliske ljude koji su se uvijek svima radovali za bebe, nedavno neka cura koju su jednom u zivotu vidjeli ostala trudna to sreca do neba, a za nas kazu samo Lijepo. Hej Lijepo, da nepovjerujes, mm veli sto se nerviras bezveze boli te....
Marta baš kao što cure kažu, crtica je crtica. Meni uredno tamne svaka dva dana kako sam radila.
Hvala vam svakoj od srca, istina, vraćen mi je jedan embrij i još je rađen icsi pa je sporiji rast u početku, sretna sam ali euforija će još pričekati koji tjedan, samo da guramo dalje 😍
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta kod nas je luda kuca, mm mi cijela obitelj razvlaci kao zvaku. Htio bi biti sa svakim jer mu je obitelj rasprostranjena po svijetu i svi su tu mjesec ipo i jednostavno nezz kome da prije dodje. Rastresen i on, jos tu i posao, jedva cekam da odu svi kuci i da ljeto zavrsi💪 Legnemo u krevet i shvatimo koliko nam fale zagrljaji i kad smo sami zajedno💑
A moja sestra trudna, saznala za trudnocu kad sam ja imala neuspjesan prvi postupak. Ona spontano ostane trudna, ja vristim od bola. Roditelji nezz kako da reagiraju. . Sad su poceli kupovati robicu i ostale stvari a ja tu ne mogu biti. . Srce mi se slama a moram biti hrabra zbog nje. Trebala sam s njom vaditi ogtt, nije mi dala, inace pada u nesvijest kad vidi injekciju pa je rekla da ju je sram jer sta sam ja sve prosla, a ona zbog obicnog vadjenja krvi pada. . Onda sam shvatila da netko mora podnijeti zrtvu. Ja znam da sam jaka i da sam lavica i ako treba da moji bliznji budu bezbrizni, ja cu biti ta koja ce prolaziti kroz trnje. Ja cu podnijeti tezi put ali se svim srcem nadam da je taj trnovit put kraju i da je vrijeme da i meni zasja sunce.
Jbte, ne znam jel mi lakse ili teze sto ssm ovo "rekla na glas"
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Uglavnom kod mene ni drugi put do implatacije nije ni doslo 😔😔
Ajde posto san ja nova u sve ovome ono vise manje nova...zene samo vi sta ste vec iskusne da se pripremin za sljedeci pregled koji je btw tek 16.09 🤷♀️🙈 i da izrasetan doktora sa pitanjima sta se tice te implatacije...sta da ga trazin neke dodatne testove u vezi te neuspjele implatacije ili...ne izlazin iz ordinacije dok ne dobijen odgovore 😂😂😂😂😂😂😂😂🙏❤❤❤
Nekima san vec cestitala a ovim friskim pozitivnim rezultatatima isto tako od srca cestitam na pozitivnim betama i testovima 🎉🎉❤❤
🙏❤💙
Kod kojeg si dr radila u Gs nalaze?Ja sam takoder kod njih radila i cekala od 5 do 6 mj papu…tako da sad idem privatno..
Kod dr. Gusića, pitala sam ga i za ove nalaze sad koje moram napraviti pa je rekao da se čeka 2 tjedna.. a za papu mi rekao 2 mjeseca al mi čudno to malo jer sam uvijek dugo čekala…
briseve osobno nosis u javno zdravstvo i tamo ti budu gotovi za 2 tjedna,a treci cekas 3 tjedna i on ti bude kod dr. Gusica,njemu ides i po taj bris jedan i po papu...ja sam kod Dr.Pećine i uvijek sam cekala papu od 4 do 6 mj...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nikittakod nas je luda kuca, mm mi cijela obitelj razvlaci kao zvaku. Htio bi biti sa svakim jer mu je obitelj rasprostranjena po svijetu i svi su tu mjesec ipo i jednostavno nezz kome da prije dodje. Rastresen i on, jos tu i posao, jedva cekam da odu svi kuci i da ljeto zavrsi💪 Legnemo u krevet i shvatimo koliko nam fale zagrljaji i kad smo sami zajedno💑
A moja sestra trudna, saznala za trudnocu kad sam ja imala neuspjesan prvi postupak. Ona spontano ostane trudna, ja vristim od bola. Roditelji nezz kako da reagiraju. . Sad su poceli kupovati robicu i ostale stvari a ja tu ne mogu biti. . Srce mi se slama a moram biti hrabra zbog nje. Trebala sam s njom vaditi ogtt, nije mi dala, inace pada u nesvijest kad vidi injekciju pa je rekla da ju je sram jer sta sam ja sve prosla, a ona zbog obicnog vadjenja krvi pada. . Onda sam shvatila da netko mora podnijeti zrtvu. Ja znam da sam jaka i da sam lavica i ako treba da moji bliznji budu bezbrizni, ja cu biti ta koja ce prolaziti kroz trnje. Ja cu podnijeti tezi put ali se svim srcem nadam da je taj trnovit put kraju i da je vrijeme da i meni zasja sunce.
Jbte, ne znam jel mi lakse ili teze sto ssm ovo "rekla na glas"
Tocno te razumijem za sestrinu trudnocu.. izmjesani osjexaji,sreca/tuga...ma da ne nabrajam...nakon moje vm trudnoce...za par mj sestra javlja da je trudna...naravno da smo sretne i ushicene zbog sestara al....ima i tuge...Necaka obozavam i rekla sam nek sve bude ok...doci ce i nase vrijeme
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji