Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    28. Srpanj 2019. 15:57

Karla širok je raspon bete i ona na početku ništa ne mora značiti. Neki dan sam pregledavala forume s brojkama bete koje su cure imale i bilo ih je stvarno različitih. Želite li twinse?🥰

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    28. Srpanj 2019. 15:58

Nikitta

Karla89Ja stalno opsjedam oko svojih grudi, a nemam pojma zapravo kako bi to izgledalo u trudnoći, očito je da nema pravila. Neke cure bole, neke samo na dodir, nekima su samo punije, ma joj sto problema. Moliš Boga da ugledaš ➕, a onda krenu stalni novi strahovi. 🤦🏼‍♀️ Bit će to okej sve, beta ti je visoka, mogli bi bit blizići.. 💕 Muž ti je legend 😂

Moja Nikitta, 6 godina sam ja pregledavala svoje sisice svaki mjesec  i svaki put sam pomislila, gle, nova vena... možda jesam 🙈
    Želim ti da sto prije dodjes do svoje bebice ❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    28. Srpanj 2019. 16:54

Lilypie

Karlaširok je raspon bete i ona na početku ništa ne mora značiti. Neki dan sam pregledavala forume s brojkama bete koje su cure imale i bilo ih je stvarno različitih. Želite li twinse?🥰

Da, znam.. 
    I ja sam isčitavala nekoliko foruma s betama i stvarno se po njoj ne može reći što je.. 
    Pa želimo da, inače ne bi vraćali dvije nikako..al opet ja se nekako nadam da je jedna..možda sebično, ali strah me 😂😜

Lemon
    28. Srpanj 2019. 16:55

Ja više nemam ni jedan simptom, sise jednako pune već par dana, nadam se sutra lijepoj beti. Jedino mi se stalno spava ali i inače imam nizak tlak pa sad kad sam doma stalno bi spavala. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    28. Srpanj 2019. 17:18

Lemon sretno sutra i javi nam veliki, lijepi brojček! 
    Nikitta točno znam o čemu pričaš..i samoj mi je tako bilo protekle 3godine..tjedan dana prije menge, osluškivanje na najjače 😂 jednom mi se čak dogodilo da sam neke simptome čitala na netu, kao žiganje u donjem dijelu trbuha i čitam i krene me probadati dolje..tad sam skužila koliko se zapravo psiha igra samnom..i koliko si umišljam simptome.  😏 
    A popizdila bi tek kad bi mi počeli pametovati s tim da nek se samo opustim..doći će kad se najmanje nadam..a ono 3god prošle i ništa ne ne događa..prijatelji naši se jednom posexali bez zaštite ona ostala trudna.. mi smo se već počeli šaliti da možda ne znamo kak se to radi, ne radimo nešto dobro??!! 😂😂🙈🙊

• Mrva1986
    28. Srpanj 2019. 17:53

Nikitta

Lilypie joj drago mi je da nisam jedina. Baš razmišljam kad ću se prestati nadati, ono fakat sam umorna od toga, ali jednostavno iz ciklusa u ciklus ja promatram cice, tražim vene, pipkam bole li, mjerim temperaturu, ali naravno uvijek je sve samo umišljanje. Baš sam sama sebi dosadila i voljela bih da, ako netko zna kako, da mi kaže kako prestati se nadati i gledati i osjećati ovo i ono. Kad netko kaže - ma kad sam skroz prestala očekivati, zaboravila, fokusirala se na posao ili nešto drugo, opustila se - ostala sam trudna. Ja to ne znam, jednostavno ne znam i ne mogu. Čak i kad kažem da me baš briga, i manje sam fokusirana na to, uvijek pred mengu počnem opet o tome misliti, osluškujem tijelo… Ne znam kako da se prestanem nadati i sve ignoriram.. 😤

Joj draga, savrseno znam kako ti je. Ja bih isto voljela naci taj gumbic koji stisnes i iskljucis se. Najvise se bojim da ne ostarimo i ostanemo cangrizavi stari samci koji nemaju nikog. Ja sam jedinica i uvjek sam govorila da cu ja imati najmanje 2 djece da ne budu sami ko ja, a sad se bojim da cu zauvijek biti sama. Ja jako volim mm i uvjek mi je u svemu velika podrska, ali osijecam se tako polovicno i prazno. Pogotovo jer nasi rodaci i prijatelji imaju djecicu, a meni srce puca na svim tim rodendanima i krstenjima.... I svakim neuspjehom nada mi je sve manja. Evo sad tugujem od srijede i negativne bete i nisam jos odtugovala, jednostavno nemogu vjerovati da opet nista... Ispdicavam se na ovako dugom postu, ali nsznam vise gdje da ispraznim ovu tugu, bas mi se nakupilo. 

Boa35
    28. Srpanj 2019. 21:16

nymeria

Karla89

Lilypie

Karlaširok je raspon bete i ona na početku ništa ne mora značiti. Neki dan sam pregledavala forume s brojkama bete koje su cure imale i bilo ih je stvarno različitih. Želite li twinse?🥰

Da, znam..
    I ja sam isčitavala nekoliko foruma s betama i stvarno se po njoj ne može reći što je..
    Pa želimo da, inače ne bi vraćali dvije nikako..al opet ja se nekako nadam da je jedna..možda sebično, ali strah me 😂😜

Moja nažalost baš pokazivala da nešto ne bu dobro i tako je ispalo…rasla je al ne duplo. Mislim kad je sve ok da se mora pravilno duplati i više nego duplati.
    Evo moje brojke…meni su odmah bile sumnjive i nažalost tako je i ispalo loše. 😔
    12dno 84,68, 15dno 394,5, 18dno 919,60, 20dno 1470

😢😢 Žao mi je..
    Meni je u prvoj trudnoći bila isto velika beta i lijepo se duplala..na kraju nije srce kucalo i završila ma kiretaži..
    Tako da sam ovaj put oprezna i ne idem ni ranije na pregled.. baš uvijek strepimo i nešto čekamo.. ne znam kad ću se moći opustiti i uživati, valjda ću dočekati i taj dan.. ☺️

• Mrva1986
    28. Srpanj 2019. 21:26

Nikitta

Karla89 ma nema koji simptom nisam imala, katafuckingstrofa. Kako se odselit iz svog tijela i ne mislit o trudnoći? Meni je to nemoguća misija. Ma kod nas znamo od prvog dana da je problem sa mnom radi endometrioze i smanjene rezerve js, ali svejedno se čovjek nada.. Ne moram ni nabrajati da su svi okolo rodile ne jedno, nego dvoje djece u ovih 5,5 godina… mah. Mrva1986 nemoj se nikad ispričavati na dugim postovima, ni na jadanju, pa zato smo ovdje, da jedna drugu bodrimo. ❤️ Nije ovo Twitter pa da imamo pravo na 160 znakova. Žao mi je draga, znam kako ti je, predobro znam. Iste strahove dijelim, no ja imam braću, jedan već ima dvoje djece, i svi moji sestrične i bratići imaju djecu, nemaju samo oni ispod 30 koji o tome ne razmišljaju još. Sve frendice koje su htjele su odmah i imale djecu, tako da sam ja jedina crna ovca as usual. Takav mi je cijeli život. Moj muž ima djecu također od prije, eto samo ja nemam. Nekad bih voljela da smo on i ja barem u istom sosu, iako on tvrdi da jednako pati kao i ja, jer silno želi dijete sa mnom s kojom je našao pravu ljubav i sve sa mnom prolazi, ali ipak mislim da sam na kraju balade sama samcata.. Sad opet sve više razmišljam o usvajanju… jeste vi o tome razmišljali?

Ja se nekako tog jos vise bojim, kao da bi si posvajanjem priznala konacan poraz. A i cujem da je to nesnosna procedura pa neznam kako bi se s tim jos borila od sve ove muke

• Luca87
    28. Srpanj 2019. 22:51

Drage žene koje sutra vade betu držim fige na najjače za lijepu i veliku.
    Sve koje tugujete razumijem vas, bila sam tamo i znam kako je, ali sigurna sam da sreća kad tad dođe na vrata.
    Ja sutra vadim drugu betu, cijeli vikend sam bila baš opuštena i pozitivna, sad me neka nervozica hvata. Na 11dnt mi je bila 518.3, koliko da sad u ponedjeljak očekujem?
    Malo sam se ispratila trakicama 8, 10 i 12dnt i lijepo su tamnile, vjerujem da je to dobar znak.
    Od simptoma ništa osim spavanja, cice me uopće ne bole

Marta...
    29. Srpanj 2019. 06:39

Curke radila sam test pojavila se jedna malo vidljiva crtica, da li bi to moglo biti ok, ili ipak ne 🙁🙁🙁🙁

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.