Jutro curke, da li ste imale sličnih problema znači danas mi je 8 dan od transfera, tako jako boli strašni grčevi i veliki iscjedak i pritisak dolje neki čudan a uz to sam i želudac sredila pa sam dobila i proljev uglavnom danas koma i baš se brinem. 🙁.
😂😂😂 Nadam se da je taj proljev i zelucane tegobe isto sto je i meni bilo u prvih par dana kad se inplantiralo🥰 i slobodno pij magnezij sve ti je lijepo Grizli objasnila
Jutro curke, da li ste imale sličnih problema znači danas mi je 8 dan od transfera, tako jako boli strašni grčevi i veliki iscjedak i pritisak dolje neki čudan a uz to sam i želudac sredila pa sam dobila i proljev uglavnom danas koma i baš se brinem. 🙁.
😂😂😂 Nadam se da je taj proljev i zelucane tegobe isto sto je i meni bilo u prvih par dana kad se inplantiralo🥰 i slobodno pij magnezij sve ti je lijepo Grizli objasnila
Nadam se draga 😘 😘 😘 😘 sutra radim test
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Kod mene je bio zatvor koji i dan danas traje 🙈 Ne pomaze ni magnezij ni ništa.
Marta držim ti fige za plusic sutra 🍀🤞
Lucija987 zašto ideš sutra kod ginekologa? Ne znam sto kn to može tako rano vidjeti 🧐
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Marta ja pijem magnezij od yasenke sumece ima vit C i B6. A dobri su mg direkt i svi oni sto su praskasti. Ako ne u apoteci pitas mg citrat ima i u tabletama. Pomaze!
Nikita ja sam bas iza implantacije imala proljev mislim 3 dana je trajao. I bas sam mislila da sam se otrovala hranom jer te dane sam jela svakakve gluposti posto smo cijele dane bili na sajmu i nisam stogla nis razumno jesti. Znaci tebi bi znak mogao biti da nemas proljev onda 🤔. Inace nikad ih nisam imala povezane sa ciklusima.
Lucija nadam se da je ipak uspjeh kod tebe.
Trudnice moje, kako ste? Kako se osjećate?
Lilyoie kad ti ono imaš prvi pregled?
Lucija žao mi je da nije uspjelo.. 😢
Marta čekamo ponedjeljak i da javiš pozitivan test! 🤞
😅Kod mene je bio prvo proljev par dana i onda naglo zatvor danima, sad se izregulirala probava, sad mi je ok. Marta i Lucija ajde napravite testice 🥰
Kod mene je bio zatvor koji i dan danas traje 🙈 Ne pomaze ni magnezij ni ništa.
Marta držim ti fige za plusic sutra 🍀🤞
Lucija987zašto ideš sutra kod ginekologa? Ne znam sto kn to može tako rano vidjeti 🧐
Ma ne nisam ni mislila na pregled...ja zivim u De i ovde smo se tek doselili iz drugog grada pa cisto da se upisem kod njega i da ga upoznam sa mojon situacijom jer san postupak obavila u Hr
I da mi da uputnicu za betu vadit usput ako bude sta od nje jel
Nada umire posljednja mozda se desi cudo kakvo sutra 🙏❤
Neman test nijedan jer do sad san ih nakupovala cudo jedno i rekla san nista vise samo beta 🙈😂
🙏❤💙
Lilyoie kad ti ono imaš prvi pregled?
Lucija žao mi je da nije uspjelo.. 😢
Marta čekamo ponedjeljak i da javiš pozitivan test! 🤞
U utorak poslijepodne 🙏🤞
Tako su me naručili iako sam ja rekla da ne zurim 😁
Sve u svemu, osjećam se super. Samo da i taj prvi UZV to potvrdi. Kako si ti?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilyoiekad ti ono imaš prvi pregled?
Lucijažao mi je da nije uspjelo.. 😢
Martačekamo ponedjeljak i da javiš pozitivan test! 🤞
U utorak poslijepodne 🙏🤞
Tako su me naručili iako sam ja rekla da ne zurim 😁
Sve u svemu, osjećam se super. Samo da i taj prvi UZV to potvrdi. Kako si ti?
Pa ja sam ok..ona probadanja u trbuhu, su se smirili, stvarno mi se rijetko dese.. inače simptoma nekih nemam, osim umora..
Ja idem tek iza 5.8., ne želim ranije nikako, još se nisam ni naručila 😀 sutra ću zvat, valjda će me netko primiti 😛
Grizli a da, meni bi ne trčanje na wc 5x dnevno dan dva prije menge - značilo da se nekaj primilo. Evo opet sam na wcu, a nisam još niš ni jela od jutra, jer sam pokušavala zaspat opet. Noćas sam nikako spavala, a vještica nikako da krene. 🤯 Hvala Bogu da je kiša pala, ne mogu podnosit mengu i vrućinu skupa, ubija me to.
Lilypie i Karla89 kako je lijepo čitat vaše slatke muke. Veselim se vašim uzv-ima da potvrde uredne trudnoće! 🥳🤰🏻
Draga, doći će i tvoje vrijeme!! Vjerujem u to! 🥰🤞
Ma ovi simptomi me izludili na početku..jedan dan svašta, drugi dan ništa..panika me najjače uhvatila kad su me sise nakon tjedan dana prestale boliti..sad samo bole na dodir, ovako ne..ali jednostavno sam se prestala opterećivati..samo si štetim s tim živciranjem, a utjecati ne mogu na ništa..
Čekam još tjedan dana, pa ćemo vidjeti na čemu smo..nadam se da će sve bit ok! 🤞
Mužu je najveća briga jesu se oba primila ili jedan..neki dan u lidlu trčao da likom koji je vozio tvinsiće u kolicima da vidi kako to izgleda kad su dvoje 🤣😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji