Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    27. Srpanj 2019. 13:28

Grizli - nju sam zapamtila jer je ostala trudna taman par dana prije tebe i Sunshine. Samo što se one više ne javljaju. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• ninna1804
    27. Srpanj 2019. 13:58

Nikitta uglavnom 19.-21.dc. Prvi put mi se punkcija odvukla na 18.dc pa je transfer bio 23.dc.

Grizli
    27. Srpanj 2019. 14:24

Ninna u tvom slucaju ja bi sad zaista trazila da mi blasticu vrate 7 dana od O i sve vrijeme od O bila na progesteronu. Sjetila sam se sebe sta sam se ljutila na moju dr jer mi je postupak prije ovog vracala blasticu 7dpo. Evo upravno neki dan mi javila cur koja je imala 2 neuspjela FET-a, uzrok nepolodnosti ne zna se da je na 3.fetu uspjela jer joj je tako kasno vratila, a ne bi bila nego ona nije mogla nikako u subotu jer je bila kuma na piru, dr nije htjela nedjelju maltretirat embriologicu samo za nju da dolazi cijeli tip i pristala je da fet bude 7.dan da ne odgadjaju ciklus i evo ga javila mi pozitivan test ima. Ocito joj se ovaj put to desilo s razlogom. A kad je pristala prvo je mene zvala i počela sizit kao sto sam ja onda sizdila. Tako da gle vrijedi ocito i probat. Inace pokušavala je godina i nista. 

• ninna1804
    27. Srpanj 2019. 14:33

Nikitta, Grizli evo sad sam pregledala nalaze. Znaci, transferi su bili redom 23.dc, 19.dc, 18.dc, 21.dc i 20.dc. Ovi 23. i 21. su bili nakon punkcije peti dan, a ostala tri su Fetovi. Meni se isto cini da bi mi kasniji transferi bili bolji. Evo i punkcije uvijek budu malo kasnije jer folikuli polako rastu, 18.dc, 16.dc i sad zadnja 15.dc. Vidim da ovdje dosta cura ima puno ranije punkcije. Ispitam ja to svakako u rujnu. 

Grizli
    27. Srpanj 2019. 17:19

Ninna mislim da kod tebe su dani pomaknuti jer je i o bila na razlicite dane. Tako d to je opet isti broj dana od o, vazno bi bilo da ti naprave veci razmak od o pa onda odrade fet. To je moje misljenje samo probaj vidit sa mpo sta misli o tome.
    Nikita da meni je fet prije dobitnog bio 7 dana nakon o, a ovaj put 5 dana nakon i ja sam odmah 6 dan pocela imat pikanja u jajnicima slicne onima u stimulaciji koje nikad ranije nisam imala u tom periodu. 

• ninna1804
    27. Srpanj 2019. 17:51

Hvala vam cure, pitam bas profa kakvo je njegovo razmisljanje o tome.
    Nikitta potpis ti je 👌! Od sveg srca zelim da ti se san ostvari 😘😙

skoljka
    27. Srpanj 2019. 17:55

Nikita potpis 😍🤗

Marta...
    27. Srpanj 2019. 23:20

Lucija987

Marta…kakvo je stanje kod tebe…ne javljas nista?

Hej draga, ja čekam pon da napravim test 😀 kako si mi ti. 😘 😘 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Simba 1989
    28. Srpanj 2019. 08:52

Curke ja vas redovno čitam ali za sada nemam nikakvih novosti osim da su pretrage u tijeku, pa na jesen opet krećemo.. Moja mpo doktorica napisala je da muž uzima aktivni folat bog lošeg nalaza.. Zna netko nešto o tome???? I cure sa pozitivnim betama čestitam od srca 💞 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

skoljka
    28. Srpanj 2019. 08:57

Simba to je normalno da uzima folat za poboljsanje spermica. Da uzima neke tablete tipa Fertiup svake sadrze folnu, moj muz ke recimo te tab koristio al u periodu kad bi mu nestalo ako nismo na vrijeme kupili ja sam mu davala svoju folnu. Mislim da je folna kod muskih konkretno za ubrzanje spermija. Ako neka cura zna bolje, objasnit ce ti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.