Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    10. Svibanj 2019. 09:39

Ne popijem u isto vrijeme, decorti popijem nakon doručka i večere. Folacin i aspirin nakon ručka.. samo što mi je doručak nekad u 9, a nekad u 1 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Wau
    10. Svibanj 2019. 10:04

Grizli

Jos jedno pitanjce od mene jel vi koje imate iskustva ste uzimale decortin i andol 100 uvijek u isti sat ili ono okvirno u isto vrijeme pa sad dal je to 8 ili 10 nema veze? Inace mislim da decortin u kombinaciji sa ludim vremenom rade svoje kod mene svako jutro se probudim sva zastopana i grlo me pocelo zezat.

Grizli taj gel jel koristis umjesto utrogestana ili...ja sam koristila utrogestan 3×2zato me zanima

Wau

Lucy_
    10. Svibanj 2019. 10:14

Bome, i u mene su egzibicije sa tabletama. Imam točno kad kad koju pijem, a sve bez alarma 😂, to mi je postala svakodnevica.Doslovno svako sat vremena pijem drugu. 
    Znači, jutro startam sa estrofemom, pa belformin uz doručak, onda imam utrogestane, pa slijedi novalac, opet estrofem, utrogestane, pa opet belformin, pa estrofem, inofolic i utrogestani. I sad nek odradim transfer dodat će mi i decortin još. 😂Ugl, veselo mi je svaki dan.. Al estrofem mi je najgori, i njega uvijek jedva čekam riješiti. Stvara mi zatvor... 🤷

sunshine25
    10. Svibanj 2019. 10:16

Lucielle, estrofem još nisam pila, ali utrići.... Nije zatvor nego zatvorčina 😂 počela sam sad piti mg po grizlinoj preporuci, malo je bolje 👍

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

10. Svibanj 2019. 10:19

Wau ja sam sad taj gel dobila umjesto utrogestana, to je progesteron da. I uz njega i duphaston cu piti

10. Svibanj 2019. 10:24

Lucielle

Bome, i u mene su egzibicije sa tabletama. Imam točno kad kad koju pijem, a sve bez alarma 😂, to mi je postala svakodnevica.Doslovno svako sat vremena pijem drugu.
    Znači, jutro startam sa estrofemom, pa belformin uz doručak, onda imam utrogestane, pa slijedi novalac, opet estrofem, utrogestane, pa opet belformin, pa estrofem, inofolic i utrogestani. I sad nek odradim transfer dodat će mi i decortin još. 😂Ugl, veselo mi je svaki dan.. Al estrofem mi je najgori, i njega uvijek jedva čekam riješiti. Stvara mi zatvor… 🤷

Da te utjesim, estrofem se pije i u trudnoci😜😂
    Meni su rekli tek nakon 10tt lagano ukidanje no nisam jos do cekala tak visoke tjedne trudnoce 😂.
    Dakle; chirone gel, estrofem 3 put na dan, dufaston 2 puta na dan, andol, decortin, magnezij,folate, imam i prenatale Al to mislim da ovaj put necu uvodi odmah, i naravno svakodnevno pikanje fragminom koji cu koristi do poroda kad ga docekam🧐👼. 

Grizli
    10. Svibanj 2019. 10:24

Wau tako je kako je Marijaiva napisala to je umjesto utrica. Meni je super jer ide 1 na dan navecer i ne morma nis dole prckat svojim prstima.
    Sunshine i Luciella pa vi bas imate ono ko penzicke terpaije na svaka 2h.strasno! Ja ove dodatke popijem kako se sjetim jer ništa od njih ki nije receno da moram piti, a decortin uz dorucak, andol uz rucak i crinone navecer. 

10. Svibanj 2019. 10:36

Grizli

Wau tako je kako je Marijaiva napisala to je umjesto utrica. Meni je super jer ide 1 na dan navecer i ne morma nis dole prckat svojim prstima.
    Sunshine i Luciella pa vi bas imate ono ko penzicke terpaije na svaka 2h.strasno! Ja ove dodatke popijem kako se sjetim jer ništa od njih ki nije receno da moram piti, a decortin uz dorucak, andol uz rucak i crinone navecer.

Pa da, ni meni nije nitko rekao za prenetale ni folate ni magnezij, 'jedino' mi estrofem, decortin, andol, chirone, dufaston i fragmin dio penzicke terapije🙄😂

Meto
    10. Svibanj 2019. 10:51

Evo prijavljujem mengu koja je stigla nakon tjedan dana kasnjenja 😨 Vise sam puta gledala u gace nego mi na glavi dlaka 🤦‍♀️
    I prvi put nakon 4g da sam joj se istinski veselila 😁 Krecem s estrofemom danas, 3x1. 
    Sta, te tabl. izazivaju zatvor? Ajme, pa ionako tesko idem na wc. Koji mg uzimate? Sumeci ili?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    10. Svibanj 2019. 10:51

Evo prijavljujem mengu koja je stigla nakon tjedan dana kasnjenja 😨 Vise sam puta gledala u gace nego mi na glavi dlaka 🤦‍♀️
    I prvi put nakon 4g da sam joj se istinski veselila 😁 Krecem s estrofemom danas, 3x1. 
    Sta, te tabl. izazivaju zatvor? Ajme, pa ionako tesko idem na wc. Koji mg uzimate? Sumeci ili?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.