Ajme Hani😂😂😂 cek, ti si nam statisticarka i sve pises pa zato mozes napisati takav post?? 😂 Znam da je netko ovdje rekao da sve pise, nema tko drugi biti!
Ja kad sam taj post vidjela
OMG! Dakle Hani je bas hani (draga) koliku ona brigu vodi, dobro danas je malo nadrkanitis no nije za zamjeriti😄
Ma tko bi joj zamjerio, osim mozda Balonke, ona je naletila 😂😂😂 ali kuzim, citam sta sve prolazite (ja sam na pocetku pa se ne zalim jos, znam da moze gore) i onda netko kaze da je u soku jer nije uspjelo od prve!!?? Kako bi se trebao osjecati netko tko godinama pokusava i ne ide..
Osjecam se hajjj mozak baj bajjj
Eto mi bebu cekamo 9 godina i 4 god Mpo - a..
Meni to vec sve postalo Smijesno..
Ajme kad procitam tipa - vec drugi ciklus radimo na bebi i ne ide nam malo me to brine jer s prvim sam odmah zatrudnila, mislite li da trebamo neke pretrage raditi😄😂😂😂...
A jadnaaa🙄🙄🙄
Ne znam Grizli, mozda je stvarno ta jedna bila neispravna..ja sam koristila kratko, mozda se javi jos netko sa vise iskustva
Ja tek sad nakon toliko staza u Mpo cu prvi put koristi Chirone.. Jucer ih podigla u ljekarnoj i nist ja vas ne kuzim😂
To moras na lezecki gurat? Ono tipa ne mozes na wc pa lec ili... Dobila sam 14 tih nekih duguljastih cuda ne znam ni kak to unutra izgleda ni koliko traje taj jedan 'stapic'...?
Hani svaka cast na postu🤗🤗,ja pola toga ne zapamtim.Zelim ti srecu,nekad je dovoljno dva da budu dobitna.Budi sretna da ih imas🙏
Ja sam tamo isla prije Petrove bolnice,samo da mi kazu koji nalaz jos i u cemu je problem kod mene.Kod mene su jajne stanice kojih ocito nema i nemam puno vremena.Mogucnost je da udem u menopauzu za cas sa 32 god.🙄
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ne znam Grizli, mozda je stvarno ta jedna bila neispravna..ja sam koristila kratko, mozda se javi jos netko sa vise iskustva
Ja tek sad nakon toliko staza u Mpo cu prvi put koristi Chirone.. Jucer ih podigla u ljekarnoj i nist ja vas ne kuzim😂
To moras na lezecki gurat? Ono tipa ne mozes na wc pa lec ili… Dobila sam 14 tih nekih duguljastih cuda ne znam ni kak to unutra izgleda ni koliko traje taj jedan 'stapic'…?
Jedan stapic je za jednu primjenu..mislim da se moze staviti i na wc-u i da nebi curilo ali ja volim sve po ps-u..unutra je kao krema pa nebi trebalo biti vodenasto
Evo, evo :) 37 godina, operirana endometrioza, amh 12, inzulinska rezistencija, pai homozigot, snižen b i d vitamin, fsh i lh kako koji ciklus, muž super…uglavnom, dijagnoze službene nema i to me ubija…sve ovo nitko baš ne uzima za ozbiljno
Dobro dosla i sto prije otisla s ove teme na onu trudnoca nakon potpomognute..
I sama nemam dijagnozu ni moj muz a eto 4 god u Mpo vodama, 3 neuspjele trudnoce…
U kojoj si bolnici?
Hvala puno...i ja to svima vama želim...da, očito imamo slicnu situaciju...sve obavila kod škvorca, za sad...nisam baš na ti s forumom, pa ako na krivom mjestu odgovorim, skužajte
Cure necemo obeshrabiti Balonku. Ima pravo biti tuzna iako je vec majka. Nitko ne razumijem onoga kojem nije u koži i ne treba biti oštar prema njemu. Mislim da je cura samo htjela biti iskrena da je ocekivala iz prve, kao sto smo i mi neke priznale da smo mislile da cemo uspjeti iz prve, a sad nakon ovih poruka pitanje hoce htjeti vise biti iskrena. Mene isto prvi neuspjeli postupak pogodio, mozda i vise od drugog. Nisam se osjecala tad da ne smijem tugovati jer nekome nije nikad uspjelo. Netko Vrlo mlad od karcinoma ostane bez maternice panne kaze, vi imate maternicu pa otkud vam pravo da ste tuzne.. Balonka dobrodosla i sretno dalje.
Ajme Hani😂😂😂 cek, ti si nam statisticarka i sve pises pa zato mozes napisati takav post?? 😂 Znam da je netko ovdje rekao da sve pise, nema tko drugi biti!
Ja kad sam taj post vidjela
OMG! Dakle Hani je bas hani (draga) koliku ona brigu vodi, dobro danas je malo nadrkanitis no nije za zamjeriti😄
Ma tko bi joj zamjerio, osim mozda Balonke, ona je naletila 😂😂😂 ali kuzim, citam sta sve prolazite (ja sam na pocetku pa se ne zalim jos, znam da moze gore) i onda netko kaze da je u soku jer nije uspjelo od prve!!?? Kako bi se trebao osjecati netko tko godinama pokusava i ne ide..
Samo vi mene zezajte, curke, ali Balonka mi je baš naletila, takav mi je dan, sorry.
Medo, imaš pravo, uvijek može gore, bacimo se na optimizam
Ma ne zamjeram. Ja se znam ljutiti na trudnice i cijeli svijet i onda me sram......🤣 Pa od svih tih hormona i neuspjeha još smo dobri!😜 Ali poslje kiše dolazi sunce!!!!! A i krivo sam napisala imam ja iza sebe neuspjeli transfer i šok mi je svaki neuspjeh (zato mi je i trebalo 8 godina da ponovno krenem u mpo vode). Ali naravno da sam se nadala da bude uspjelo. Inače ne bi opet ni krenula... Bilo pa prošlo!
To moras na lezecki gurat? Ono tipa ne mozes na wc pa lec ili… Dobila sam 14 tih nekih duguljastih cuda ne znam ni kak to unutra izgleda ni koliko traje taj jedan 'stapic'…?
Jedan stapic je za jednu primjenu..mislim da se moze staviti i na wc-u i da nebi curilo ali ja volim sve po ps-u..unutra je kao krema pa nebi trebalo biti vodenasto
Anha, sad kuzim, hvala 😊
Mi radimo 3 godine, sad cu 40god i nemam vise puno vremena, prosli 1 stimulaciju i 1 prirodni. Strah me reci da imam dvoje djece iz prvog braka da me ne protjerate sa teme. Zelim dijete sa mm i ne mislim da se trebam osjecati krivom radi toga. Iako postoji velika mogucnost da se to nikada ne ostvari.
Nije curi nitko nista lose rekao..ipak moglo bi se nekada razmisliti prije nego se nesto napise..
Balonka dobrodosla i nemoj zamjeriti 🙂🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji