Pozdrav svima,evo danas bila na fetu,neznam da li sam embriologicu dobro cula ali vracen mi je četverostanični embrij.nije li to premalo stanica za 5 dan?
Grizli kako si?
Sretno svima koje su ovih dana na postupcima🙂
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Da, da, kod njih u sklopu D1 obavim sve. 😊
Hvala,odlicno.Da znam ako ce sta trebati ponoviti😊😎
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Pozdrav svima,evo danas bila na fetu,neznam da li sam embriologicu dobro cula ali vracen mi je četverostanični embrij.nije li to premalo stanica za 5 dan?
Grizlikako si?
Vjerojatno si krivo cula.. Peti dan bi trebala biti minimalno morula najidealnije blastica(embrij koji ima preko 100stanica).
Stanica kad se oplodi drugi dan je vec dvostanicna nekom vec cetverostanicna, treci dan osmostanicna...
Grizlikako si?
Ali cekaj sad ponovno citam.. Bila si na fetu ne na svjezem transferu, znas li onda koji dan ti je embrij zamrznu, to je sasvim druga prica, ne zamrzavaju svima embrije stare 5 dana...
Grizlikako si?
Ali cekaj sad ponovno citam.. Bila si na fetu ne na svjezem transferu, znas li onda koji dan ti je embrij zamrznu, to je sasvim druga prica, ne zamrzavaju svima embrije stare 5 dana…
Neznam koji dan su zamrznuli jer nisam bila u sve upućena,pa nisam pitala.sada mi je malo jasnije.
Vidjet cemo da li Ce se uhvatiti
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Grizlikako si?
Ali cekaj sad ponovno citam.. Bila si na fetu ne na svjezem transferu, znas li onda koji dan ti je embrij zamrznu, to je sasvim druga prica, ne zamrzavaju svima embrije stare 5 dana…
Neznam koji dan su zamrznuli jer nisam bila u sve upućena,pa nisam pitala.sada mi je malo jasnije.
Vidjet cemo da li Ce se uhvatiti
Ako je bio cetverostanicni onda su ti ga vjerojatno zamrznuli drugi ili treci dan nakon punkcije, malo mi je cudno kako ti nisu nista objasnili, koliki je bio broj stanica na punkciji, koliko se oplodilo...
Jesi li bila vec nakon te punkcije na transferu pa ti je ostao jos ovaj smrzlic ili...
Nikitta a da li je moguce ovo. Otkriju ti endometriozu i hitno operiraju jedan jajnik. Imala je kao zube i kosu (tak nes) i nakon toga ju vise nemas. Nakon toga je i rodila ta moja prijateljica. Sad je vec proslo otad preko 10 godina, a unazad dve tri godine ima medjukrvarenja, sjebane cikluse i ja ju pitam da nije do endo i ona kaze da ju nema, da ju je davno operirala. Jel to onda endometrioza bila i kaj se nje mozes zauvijek rijesiti?
Ne možeš se endometrioze rješiti. Još uvijek je nedovoljno istražena, čak se vodeći stručnjaci ne slažu u potpunosti niti oko mehanizma nastanka, najvjerojatnije je stvar imunološka .. rješiš je se u menopauzi u smislu da zbog nedostatka hormona više ne buja.... Endometrioza je sranje, ali puno žena i s njom ostane prirodno trudno, tako da...
Moja sestrična je skoro umrla zbog endometrioze. Imale je stomu 4. godine i sad nikako da ostane trudna ni uz MPO. Njoj doktori govore da se zna desiti da se više ne pojavi nakon trudnoće...
Grizli - ja sam dva puta uštrcavala crinone jer mi se učinilo da je aplikator bio prazan, nisam čula onaj zvuk (poput pur pjene). Ispalo je da je sve bilo o.k., samo sam bezveze paničarila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Moja sestrična je skoro umrla zbog endometrioze. Imale je stomu 4. godine i sad nikako da ostane trudna ni uz MPO. Njoj doktori govore da se zna desiti da se više ne pojavi nakon trudnoće…
Grizli - ja sam dva puta uštrcavala crinone jer mi se učinilo da je aplikator bio prazan, nisam čula onaj zvuk (poput pur pjene). Ispalo je da je sve bilo o.k., samo sam bezveze paničarila.
Pur pjene😂
OMG... Sta mene ceka🤔😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji