Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2019. 22:43

Kengurica

Cure necemo obeshrabiti Balonku. Ima pravo biti tuzna iako je vec majka. Nitko ne razumijem onoga kojem nije u koži i ne treba biti oštar prema njemu. Mislim da je cura samo htjela biti iskrena da je ocekivala iz prve, kao sto smo i mi neke priznale da smo mislile da cemo uspjeti iz prve, a sad nakon ovih poruka pitanje hoce htjeti vise biti iskrena. Mene isto prvi neuspjeli postupak pogodio, mozda i vise od drugog. Nisam se osjecala tad da ne smijem tugovati jer nekome nije nikad uspjelo. Netko Vrlo mlad od karcinoma ostane bez maternice panne kaze, vi imate maternicu pa otkud vam pravo da ste tuzne.. Balonkadobrodosla i sretno dalje.

Ja poznam curu koja je s 28 god. saznala da ima tumor jajnika prosirio se i na maternicu i sve su joj izvadili.. A tek se bila udala.. 
    I ona je jedna tako divna osoba uvijek nasmijana, radi s djecom i eto, ona zna da mama nikad ne moze biti i s tim se morala pomiriti.. Ona je sretna jer je ostala ziva i saznala koliko toliko na vrijeme.. 
    I da.. Pokusali su posvojiti no to je uzasno sporo kod nas mislim da su na kraju i od tog odustali...
    Kad se zalila na bolne menstruacije i krvarenja izmedju mengi rekli su joj da eto netko ima jace netko slabije bolove, dok nije poludila narucila se privatno a ono sok nad sokom dozivjela.. Ma uzasno... 

skakavac
    09. Svibanj 2019. 22:46

Pozz cure, upadam ko padobranac ali me zanima koliko vam je estradiol bio pred punkciju? 
    Meni je 3200, imam 8 folikula, samo tri prelaze 17 mm pa ne znam jel to malo prerano za štopericu. Hvala vam i sretno svima na temi. 

• Medo2711
    09. Svibanj 2019. 22:58

Hani

Jenn

marijaiva

Jenn

Ajme Hani😂😂😂 cek, ti si nam statisticarka i sve pises pa zato mozes napisati takav post?? 😂 Znam da je netko ovdje rekao da sve pise, nema tko drugi biti!

Ja kad sam taj post vidjela
    OMG! Dakle Hani je bas hani (draga) koliku ona brigu vodi, dobro danas je malo nadrkanitis no nije za zamjeriti😄

Ma tko bi joj zamjerio, osim mozda Balonke, ona je naletila 😂😂😂 ali kuzim, citam sta sve prolazite (ja sam na pocetku pa se ne zalim jos, znam da moze gore) i onda netko kaze da je u soku jer nije uspjelo od prve!!?? Kako bi se trebao osjecati netko tko godinama pokusava i ne ide..

Samo vi mene zezajte, curke, ali Balonka mi je baš naletila, takav mi je dan, sorry.
    Medo, imaš pravo, uvijek može gore, bacimo se na optimizam

Naravno🤗😎....tu smo da se hrabrimo jedna druge.Svako ima dobre i lose dane...😎

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Grizli
    09. Svibanj 2019. 23:00

Mislim da na ovaj forum su sve curke suborke dobrodosle. Ona poruka od Hani je ispala malo bez takta, al sad en freba od toga slona raditi. Sve nas pucakaju hormoni i ponekad pomislimo da je neposteno nečije jadikovanje jer je nas problem veci. Zaista mislim da kad bi dobila prvo dijete da bi puno lakse podnosila neuspjehe za ostvarivanje druge trudnoce. Ne kazem da ne frustrira činjenica neuspjeha, nego samo da na kraju dana bi me umirio par ruku, ociju, neko bice koje bi ne zvalo mama. Svakoj od nas je njen kamen tezak, i ponekad se osjecamo ko da radimo u kamenolomu al takva nam je sudbina.
    Marijaiva probala ja crinone staviti i dok sam na wc al mi je nepraktično prilicno bilo stapic je dug pa mi vise odgovara lezat kad ga stavljam. Kazu da se ne more uopce lezat ankon sto ga se stavi al ja odlezim jer taman malo gledam tv. Al evo danas me bas iznenadilo. Ne znam sto mislit. 

• Kengurica
    09. Svibanj 2019. 23:03

Skakavac meni su rekli da ak je tak 3000cca da su to tri zrela, ak je 5000 5 zrelih i nekako tako se i meni pokazalo. A ne znam jel rano, ako su 2-3 preko 17-18mm ide se na stopericu. Vjerojatno da ti je ostalih 5 podjednako bi pustili ove i njih cekali. Ali i mislim da mi je rekao dr da negdje iza estradiola 3000 vec planiraju stopericu.

• Hani
    09. Svibanj 2019. 23:05

Jenn, možeš ostat na temiu slučaju novog mužjaka, prijašnja mladunčad ne važi
    Vaki, medo, i ostale s djecom, šalim se, nemojte se ljutit malo sam izravna, ali nisam zlonamjerna. Samo što ne znam pisat  nježne, produhovljene, utješne bučevićevske postove. Morat cu malo vjezbat

09. Svibanj 2019. 23:05

Pa eto kako netko napise da je ocekivao da ce odmah uspjeti isto tako netko moze napisati i da to nije bas tako i da je u biti sreca ostvariti T. iz prvog ivf-a..
    Ja razumijem obje strane i smatram da trebamo i imamo slobodu tipkanja, no opet sve vi koje ste majke i same znate da to nikako nije isto a Balonka je to i sama priznala.. Npr. Ja kad sam imala 2 spontani moj muz mene kao htio utješiti jer je i od njegovog kolege s posla zena imala drugi spontani, no oni imaju 2 djece, i kad sam mu ja rekla da ali nju ce sad kad dodje kuci docekati 4 rucuce oko ramena a mene samo jastuk koji cu potopiti suzama... 

Grizli
    09. Svibanj 2019. 23:09

Skakavac za svaku zrelu stanicu estradiol bi pred punkciju trebao biti biti najmanje 700. Po tvom nalazu rekla bi da za sad bi imala 3-4js zrele, al sa stopericom se postigne da i one koje imaju potencijala to postignu. Obicno ona ide na 17-18mm tebi ce jos narasti folikuli kroz tih 36 sati do punkcije ne brini. Nadju oni dobre js i u folikulu od 15mm! Sretno

09. Svibanj 2019. 23:11

Grizli

Mislim da na ovaj forum su sve curke suborke dobrodosle. Ona poruka od Hani je ispala malo bez takta, al sad en freba od toga slona raditi. Sve nas pucakaju hormoni i ponekad pomislimo da je neposteno nečije jadikovanje jer je nas problem veci. Zaista mislim da kad bi dobila prvo dijete da bi puno lakse podnosila neuspjehe za ostvarivanje druge trudnoce. Ne kazem da ne frustrira činjenica neuspjeha, nego samo da na kraju dana bi me umirio par ruku, ociju, neko bice koje bi ne zvalo mama. Svakoj od nas je njen kamen tezak, i ponekad se osjecamo ko da radimo u kamenolomu al takva nam je sudbina.
    Marijaiva probala ja crinone staviti i dok sam na wc al mi je nepraktično prilicno bilo stapic je dug pa mi vise odgovara lezat kad ga stavljam. Kazu da se ne more uopce lezat ankon sto ga se stavi al ja odlezim jer taman malo gledam tv. Al evo danas me bas iznenadilo. Ne znam sto mislit.

Bas si sve ovo dobro napisala, u potpunosti se slazem.. I mm i ja prije mastali o 3 djece, sad samo prokomentirao da cemo bit presretni ako i jedno zivo i zdravo dobijemo mislim da bi nam to bio jackpot... 
    Cekaj.. Pa do kud se gura taj stapic, Sta tak duboko🙄😂😂

09. Svibanj 2019. 23:14

Hani

Jenn, možeš ostat na temiu slučaju novog mužjaka, prijašnja mladunčad ne važi
    Vaki, medo, i ostale s djecom, šalim se, nemojte se ljutitmalo sam izravna, ali nisam zlonamjerna. Samo što ne znam pisat nježne, produhovljene, utješne bučevićevske postove. Morat cu malo vjezbat

Ma ti si meni za 10 i danas si me bas nasmijala.. 
    I inace volim direktne osobe bez glumatanja i friziranja recenica... Nista ti ne vjezbaj, ne mogu svi bit njezini i produhovljeni😜😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.