Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    10. Svibanj 2019. 06:46

Hani

Jenn, možeš ostat na temiu slučaju novog mužjaka, prijašnja mladunčad ne važi
    Vaki, medo, i ostale s djecom, šalim se, nemojte se ljutitmalo sam izravna, ali nisam zlonamjerna. Samo što ne znam pisat nježne, produhovljene, utješne bučevićevske postove. Morat cu malo vjezbat

Samo ti ostani svoja, super si ❤️ Nije sve ružičasto i bajno i ne mora se sve gladiti, pa čak ni na forumu 😂 Obožavam iskrene osobe koje se ne boje iznijeti svoje mišljenje. Naravno da smo sve mi potajice mislile da će nam uspjeti iz prve ali jbg. Balonka se ne ljuti 😊
    Grizli, ja sam u oba postupka koristila Decortin, uzimala sam ga otprilike u isto vrijeme ali nisu mi rekli da to mora biti u odredjeno.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• pramenka
    10. Svibanj 2019. 07:51

Grizli

Jos jedno pitanjce od mene jel vi koje imate iskustva ste uzimale decortin i andol 100 uvijek u isti sat ili ono okvirno u isto vrijeme pa sad dal je to 8 ili 10 nema veze? Inace mislim da decortin u kombinaciji sa ludim vremenom rade svoje kod mene svako jutro se probudim sva zastopana i grlo me pocelo zezat.

Ja sam koristila decortin u 3. postupka i svaki put sam ga pila u isto vrijeme...imala navijene alarme 😂

• Babylove
    10. Svibanj 2019. 07:59

Grizli

Jos jedno pitanjce od mene jel vi koje imate iskustva ste uzimale decortin i andol 100 uvijek u isti sat ili ono okvirno u isto vrijeme pa sad dal je to 8 ili 10 nema veze? Inace mislim da decortin u kombinaciji sa ludim vremenom rade svoje kod mene svako jutro se probudim sva zastopana i grlo me pocelo zezat.

Ja sam pila uvijek u isto vrijeme.. ali ne zato sto su mi tako rekli vec zato sto sam ja alarme navinila da ne zaboravim slucajno popiti.. ali mislim da nije nuzno da mora bas biti u isto vrijeme... i meni je on bio oduran ako je slucajno samo sekundu ostao na jeziku.. ali ja od njega nisam imala nikakv pad imuniteta ili nuspojave

10. Svibanj 2019. 08:12

Ja sam uvijek ujutro nakon doručka (nikad nisam gledala u sat ni kad sam si davala injekcije da mora bit tocno u sat a kamoli tablete😂) razmutila magnezij i onda uz njega ostalu terapiju ; andol, decortin(nikad nuspojava) folacin i estrofem...
    No.. Nije dobitna kombinacija 😂

Grizli
    10. Svibanj 2019. 08:14

Hvala curke. Ma i ja imam navijen podsjetnik za njega i za andol i crinone, al jutros sam ga popila u 7.00 a inace do sad sam u 8. Zdrav razum mi govori da to nema veze al pusem i na sladoled da se ne opecem pa provjeravam. Hvala na info svima! Babylove ja ga odmah progutam sa puno vode pa nisam ni primjetila da je odvratnog okusa, al skuzila sam da mi djeluje na imunitet jer do sad mi nisu smetale ove promjene vani, a i ovaj put nemam problema sa astmom za sada pa znam da nesto radi u tijelu. Iako je po dozi manji nego sto sam ja uzimala kortikosteroidi za astmu.
    Curke kako ste sve?ima koja ovaj vikend et, punkciju, betu? Sunshine kako si ti danas? 

Grizli
    10. Svibanj 2019. 08:15

Marijaiva cek cek cek malo ti si sve te tablete odjednom drmnula sa Mg? 

10. Svibanj 2019. 08:24

Grizli

Marijaiva cek cek cek malo ti si sve te tablete odjednom drmnula sa Mg?

Da da😜😂😂😂
    Sta.. I 3 put tak zatrudnila😂😂
    Tko bi to sve po pamtio kad sta pit, pa ja to ujutro uz magnezij drmnula..
    Ma pitala sam ja sogoricu koja je med. Sestra.. Nema to veze bitno da se popije sat dva cak i tri ne igra ulogu.... 

Grizli
    10. Svibanj 2019. 08:29

Pa ne znam bas previse je toga odjednom sto "napada" zelucanu ovojnicu. Ja kad bi to popila odjednom valjda bi se izvrnula sa nogama u zraku. Obicno radim bar 30 min pauze izmedju lijekova i dodataka. 

10. Svibanj 2019. 08:39

Grizli

Pa ne znam bas previse je toga odjednom sto "napada" zelucanu ovojnicu. Ja kad bi to popila odjednom valjda bi se izvrnula sa nogama u zraku. Obicno radim bar 30 min pauze izmedju lijekova i dodataka.

Ma nije se meni dalo tako.. Tko bi to sve cekao, pa ja bi cijeli dan samo pila tablete svakih pola sata🙄
    Estrofem Npr. Moram pit 3 put na dan, kad bi krenula magnezij,pa cekala pol sata pa andol, pa pol sata Decortin, pa pola sata estrofem, da i duphaston sam pila 2 put na dan i onda jos guranje utrogestana pa lezi 20 min, eto ti opet estrofema... 🙄🙄🙄..
    Nisam ja nist osjetila da mi tesko padalo na zeludac. 

• Medo2711
    10. Svibanj 2019. 09:12

Mozda ja ima djete,ali vi neznate koja je prica iza toga i sto sam ja sve prosla.Od prijetnji,otmice skoro,socijalne sluzbe sudova i to....Jer mu otac od djeteta nije normalan.Niko nezna koliki je to stres i sve dok ne dozivi.Nije lako biti samohrana majka.I jako mlada postala.Tako da netreba nikog suditi po nicemu.Nekad neko nezna dobre rijeci izabrati.Ja tek sad idem u sretan zivot i sa svojim buducim muzem,koji me drzi na dlanu.Kako je on dosao tako ce sigurno i moje drugo dijete doci.Kao i svima vama koje od pocetka imate svoje ljubavi kraj sebe.Necete se brinuti da ce te biti same,same na porobu.Imate ce te podjeliti srecu sa svojim ljubavima.Ja to nisam imala...probajte se naci u mojoj kozi..koliko je to tuzno.Nadam se da nikog nisam sa necim uvrijedila i povrijedila.Samo sam htijela svoju pricu podjeliti sa vama..🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.