Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Svibanj 2019. 21:06

Hani zao mi je da su od toliko js dobili samo 2 embrija al nadam se da ce ta 2 biti idealna i jaka da dobijes bebu bar jednu od njih.
    Cure koje ste stavljale crinone pitanjce... Jel vam kad se desilo kad ste stavile dozu da vam je iz rodnice istekla tekucina poput vode bezbojno. Nikad do sad mi se nije to dogodilo pa me strah da nije crinone bio tekuciji vise nego inace pa da nije doza dostatna iako je aplikator bio prazan kad sam pogledala ga nakon stavljanja. 🤔

• amber
    09. Svibanj 2019. 21:10

Grizli

Amber meni je prvi prirodni bio ok folikul dobar, punkcija dobra, dobili savrsen 8-stanici koji je bio vracen 3.dan al nije uspijelo iduci prirodni folikul prebrzo rastao, punkcija bez stoperice i bila je jajna stanica unutra al losa tako da nisam imala sto za transfer. Ne možeš znat dal valja ili ne prirodnjak dok se ne isproba. Ja ih osobno ne bi nikad odbacivala, iako je malo zesca igra zivaca al dobro izdrzi se i to.
    Balonka zao mi je da je minus i danas. Drago mi je da iz prvog postupka imas lijepo iskustvo, al nazalost ne ide to uvijek tako glatko. Rekla bih da si prvi put bila abnormalna sretnica jer takve cure su rijetke. Drzi se! Inace imamo rodjendan isti dan ocito pa ti zelim pozitivnu i lijepu betu na poklon.

Hvala curke ❤

• Jenn
    09. Svibanj 2019. 21:48

Ajme Hani 😂😂😂 cek, ti si nam statisticarka i sve pises pa zato mozes napisati takav post?? 😂 Znam da je netko ovdje rekao da sve pise, nema tko drugi biti!

09. Svibanj 2019. 21:49

pramenka

Evo, evo :) 37 godina, operirana endometrioza, amh 12, inzulinska rezistencija, pai homozigot, snižen b i d vitamin, fsh i lh kako koji ciklus, muž super…uglavnom, dijagnoze službene nema i to me ubija…sve ovo nitko baš ne uzima za ozbiljno

Dobro dosla i sto prije otisla s ove teme na onu trudnoca nakon potpomognute.. 
    I sama nemam dijagnozu ni moj muz a eto 4 god u Mpo vodama, 3 neuspjele trudnoce... 
    U kojoj si bolnici? 

• Jenn
    09. Svibanj 2019. 21:50

Ja krenem citati par strana i zelim svakom nesto reci ali dok dodjem do zadnje strane sve mi se izmjesa 😂
    Grizli, ja sam stavljala navecer uvijek i ne ustajem poslije p mi nije nis curilo.
    Amber ja sam bila ovaj mjesec u prirodnom, na punkciji prazan folikul, sada cekam mengu pa opet u prirodni.

09. Svibanj 2019. 21:51

Jenn

Ajme Hani😂😂😂 cek, ti si nam statisticarka i sve pises pa zato mozes napisati takav post?? 😂 Znam da je netko ovdje rekao da sve pise, nema tko drugi biti!

Ja kad sam taj post vidjela 
    OMG! Dakle Hani je bas hani (draga) koliku ona brigu vodi, dobro danas je malo nadrkanitis no nije za zamjeriti😄

• Leptiric2019
    09. Svibanj 2019. 21:51

Hani hvala na ohrabrenju. Vise me opterecuje to psihicki..svaki dan primjetim nesto novo,neki novi simptom,a beta tek u ponedjeljak posto u nedjelju ne mogu izvaditi..zelim svima srecu.Divno je cuti da je bar netko imao uspjesan postupak..

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Grizli
    09. Svibanj 2019. 21:55

Jenn

Ja krenem citati par strana i zelim svakom nesto reci ali dok dodjem do zadnje strane sve mi se izmjesa 😂
    Grizli, ja sam stavljala navecer uvijek i ne ustajem poslije p mi nije nis curilo.
    Amberja sam bila ovaj mjesec u prirodnom, na punkciji prazan folikul, sada cekam mengu pa opet u prirodni.

Ma i ja sam lezeci stavila i dok sam lezala cim sam istisla dozu sam osjetila tu tekucinu da curi. Nisam se ni digla jer obicno stavim crinone kad se legnem gledat tv navecer. Zato me zbunilo jer do sad mi se nikad nije tako nesto dogodilo. Doslovno kao da kad sam stisla novu dozu da je unutra bila voda umjesto doze. 

• Jenn
    09. Svibanj 2019. 21:56

marijaiva

Jenn

Ajme Hani😂😂😂 cek, ti si nam statisticarka i sve pises pa zato mozes napisati takav post?? 😂 Znam da je netko ovdje rekao da sve pise, nema tko drugi biti!

Ja kad sam taj post vidjela
    OMG! Dakle Hani je bas hani (draga) koliku ona brigu vodi, dobro danas je malo nadrkanitis no nije za zamjeriti😄

Ma tko bi joj zamjerio, osim mozda Balonke, ona je naletila 😂😂😂 ali kuzim, citam sta sve prolazite (ja sam na pocetku pa se ne zalim jos, znam da moze gore) i onda netko kaze da je u soku jer nije uspjelo od prve!!?? Kako bi se trebao osjecati netko tko godinama pokusava i ne ide..

• Jenn
    09. Svibanj 2019. 22:00

Ne znam Grizli, mozda je stvarno ta jedna bila neispravna..ja sam koristila kratko, mozda se javi jos netko sa vise iskustva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.