Školjka cestitke od srca... i zelim ti veliku i urednu betu i kasnije trudnocu... i ja se nadam da si pokrenula krug koji se nece zatvoriti 🤞🤞
Belaa nitko ti se nece smijati, vec smo rekli davno da ovdje nema glupih pitanja i ovdje smo svi samo podrska, a ne da se smijemo... Smijati se mozemo samo sretnim vijestima... i ja sam imala svakakvih pitanja i jos uvijek mi brdo toga u nepoznanici.. je to ti je taj dio 😊
Lilypie meni je tako bilo, ja nisam ni na wc mogla od bolova, nakon transfera se pogrsalo, to mi je bilo u 2 postupku... a u trecem di sam imala jos vise stanica zrelih malo samo bolovi, ali poucena prijasnjim iskustvom i strahom od hipera pila sam puno tekucine, lezala ko zakovana za krevet 3 dana nakon i jos su mi cure preporucile iso sport (zeleni ali negazirani) i za transfer sam bila kao nova... samo tebi je danas transfer ako sam dobro pokopcala.. probaj im napomenuti za bolove pa ce te pregledati , sretno🤞 i da magnezij sam pila i naravno tablete za bolove (1 ketonal od 150 dnevno)
Balonka, Meto, Babylove, Blacky89 hvala vam cure ❤️🥰
Nikita nemogu ti opisati koliko tebi zelim da sto prije ugledas plusic, svaki put kad pises koliko se patis sa bolovima bas se rastuzim, ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko🤗
Jenn 🥰 hvala
Belaa nema smijanja, tocno ti Babylove kaze to je taj dio.
Lilypie moze biti od probave, a moze biti i od punkcije. Recimo saznala da i tokom punkcije se dijelomicno koristi plin neki kao i kod laparoskopskih zahvata pa u nekim slucajevima on ne izadje odmah nakon punkcije van vec ostane u tijelu i zato mozemo imat osjecaj nakon punkcije da smo napuhane, a prije npr nismo bile. Sretno i 🤞za uspjesan transfer i da ostale odu do blastica!
Vraćene tri mrvice 🥰
Danas ih je bilo 6 i tri su ostale do 5. dana da vidimo hoce li ih moći zamrznuti. Ove tri mislim da su dvostanicni, četvorostanicni i sestostanicni ako se ne varam. Nisam još dobila otpusno pismo.
Sto se tiče bolova, tako ne bi trebalo biti. Izvadila mi je krvnu sliku i CRP pa ćemo vidjeti je li za antibiotika.
Uglavnom.... valjda će neka od ovih mrvica ostati s mamom ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Vraćene tri mrvice 🥰
Danas ih je bilo 6 i tri su ostale do 5. dana da vidimo hoce li ih moći zamrznuti. Ove tri mislim da su dvostanicni, četvorostanicni i sestostanicni ako se ne varam. Nisam još dobila otpusno pismo.
Sto se tiče bolova, tako ne bi trebalo biti. Izvadila mi je krvnu sliku i CRP pa ćemo vidjeti je li za antibiotika.
Uglavnom…. valjda će neka od ovih mrvica ostati s mamom ❤️
Držim 🤞🏼!!! Sretno! ❤
Vraćene tri mrvice 🥰
🤞🤞🤞 Za svaku mrvicu po jedna!!
Sretnooo..🧡💚💜
Lilypie - sretno! Sad laganini i mazi bušu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vraćene tri mrvice 🥰
Super🤩..puno srece i drzim fige🤞🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji