Hvala vam cure na lijepim željama 😘
Vratili smo se doma. Naređeno strogo mirovanje i čekamo rezultate krvi. Test je rekla 17.07.
Moram pohvaliti cijelu kliniku, zajedno s dr. D. za buduće cure koje ovo budu čitale. Zaista su svi stručni i srdačni. Bez obzira na ishod na koji nitko ne može utjecat, opet bi sve ponovila kod njih.
Ljepe želje i od mene. I da se nadovežem, u Beti su stvarno stvarno svi pristuoačni i nastoje dati sve od sebe. Uvijek dostupni što je meni koja nisam iz Zg jako bitno.
Krećem danas i sa pivom i više ananasa, već mi je i cikle dosta ali neću odustati sve dok ima nade
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lilypie sretno!
Lemon jel pijes koncentrat cikle ili obican sok? Ja sam 1 litru koncentrata pila, uz salatu od cikle sto kisele sto svijeze naribane u 2 obroka sam to podjelila, pivu, soju nisam, andol 100, ananas 1 cijeli na dan i dosta sam se gibala, setala i tako to.
Lilypie sretno draga... nadam se sa ce bar jedna ostati 🤞🤞🤞Moze samo pitanje, kako to da su ti 3 mrve vratili? Zbog godina ili?
Bebylove hvala da puno znaci sta smo jedna uz drugu i sta mozemo se izjadat pitat i podjelit iskustva!
E pa meni je taj dio mekan grizli🤗😁 utiric ulazi ko od sale trebam dobit vjesticu u Nedjelo pa bumo vidjeli oce se stvrdnit ali stvarno ima istine jer u ovim prijasnim stimuliranim nakon nekog vremena bi bija problem stavit malo bi bilo tvrdje i poslje procirila 🙈 lipo je znati sve informacije❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lilype Sretno i svi ostalim curama ❤🙏
Lemon udri po cikli i pivi😁💪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Grizli pijem Biottu, to ste tu pisale da je najbolja. I pojela sam par komada cikle iz vrta
Vi koje ste išle u fet koliko vam je bio estradiol, meni je 619 pmol /L
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Javljam da su vraćene dvije odlične blastice! 🤞🤞 17.7.prva beta!
Rečeno mi je umjereno mirovanje i bez dizanja tereta..tako da sada se bacamo na čekanje i samo čekanje!
Curke koje ste u postupcima, sretno i pratmo se!! 😘
Lilypie sretno draga… nadam se sa ce bar jedna ostati 🤞🤞🤞Moze samo pitanje, kako to da su ti 3 mrve vratili? Zbog godina ili?
Ne znam draga, sjedili smo tamo i vijecali 😁
U otpusnom pismu piše da su vraćena tri zbog dva prethodna neuspjela transfera. Rekla nam je da nije ni ona sigurna za tri, ali se naravno nada da se neće sva tri primiti. Dva su cetverostanicna i jedan dvostanican. Nisu fragmentirani i lijepo se razvijaju.
Nama je ponuđeno i mi smo pristali pa sto nam Bog da 🤞😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Grizli pijem Biottu, to ste tu pisale da je najbolja. I pojela sam par komada cikle iz vrta
Vi koje ste išle u fet koliko vam je bio estradiol, meni je 619 pmol /L
Meni nije trazio E2 za FET, vec se prilagođavao debljini i izgledu endometrija pa je po tome odlucio kada cemo napraviti transfer, a estrofemima je kontrolirao i drzao ciklus da ne dode do ovulacije prije nego sto bi po njegovoj procjeni trebalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji