Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    05. Srpanj 2019. 12:48

Karla89

Javljam da su vraćene dvije odlične blastice! 🤞🤞 17.7.prva beta!
    Rečeno mi je umjereno mirovanje i bez dizanja tereta..tako da sada se bacamo na čekanje i samo čekanje!
    Curke koje ste u postupcima, sretno i pratmo se!! 😘

Neka se lijepo ugnjezde te blastice i daljeda bude sve skolski!🥰🍀🙏

Lilypie
    05. Srpanj 2019. 13:01

Karla sretno 🤞🥰 čekamo zajedno!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Meto
    05. Srpanj 2019. 13:27

Sve cure sretno! Zelim da se bebci prime i da trudnoce budu skolske i uredne! ❤️
    Ja sam sa kiretaze, zao mi je kvariti lijepe vijesti. . 
    Cudno se osjecam, bila sam jako nervozna i na rubu placa a sad nista, samo tulim😞
    Bila mi je na vakum sa lokalnom anest. u grlic maternice. Dobila prije voltaren u guzu i antibiotike za doma, 4d. 
    Nista nisam osjecala, malo mi je bilo gadljivo jer sam znala da struze unutra ali nista bolno. Jace me boli menga. 
    Trajalo sve zajedno 10ak min sa pripremom. 
    Ako se moze tako nazvat kad je vec takva situacija, ovo je poz iskustvo jer sam mislila i citala  o necem sasvim drugacijem. Nadam se da ni ja ni nitko ovdje vise nece dozivit ovakvu emocionalnu bol i da je ovaj los period iza nas. . idemo naprijed hrabro💪🙃

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Medo2711
    05. Srpanj 2019. 13:34

Meto

Sve cure sretno! Zelim da se bebci prime i da trudnoce budu skolske i uredne! ❤️
    Cudno se osjecam, bila sam jako nervozna i na rubu placa a sad nista, samo tulim😞
    Bila mi je na vakum sa lokalnom anest. u grlic maternice. Dobila prije voltaren u guzu i antibiotike za doma, 4d.
    Nista nisam osjecala, malo mi je bilo gadljivo jer sam znala da struze unutra ali nista bolno. Jace me boli menga.
    Ako se moze tako nazvat kad je vec takva situacija, ovo je poz iskustvo jer sam mislila i citala o necem sasvim drugacijem. Nadam se da ni ja ni nitko ovdje vise nece dozivit ovakvu emocionalnu bol i da je ovaj los period iza nas. . idemo naprijed hrabro💪🙃

Jako mi je zao sta to prolazis...uzasno tesko je to i stvarno neznam sta biti rekla.Osim sto si hrabra i odplaci koliko treba.Samo pozitivno idemo dalje🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• thinkpink1
    05. Srpanj 2019. 13:34

Meto

Ako se moze tako nazvat kad je vec takva situacija, ovo je poz iskustvo jer sam mislila i citala o necem sasvim drugacijem. Nadam se da ni ja ni nitko ovdje vise nece dozivit ovakvu emocionalnu bol i da je ovaj los period iza nas. . idemo naprijed hrabro💪🙃

Iskreno, ako je morala biti kiretaza, bolje da je bila vakum nego klasicna, jer se klasicnom zna maternica ostetiti i mora se cekati duze za oporavak za sljedecu trudnocu. Drzi nam se❣🥰😘

• Medo2711
    05. Srpanj 2019. 13:35

Lemon

Grizli pijem Biottu, to ste tu pisale da je najbolja. I pojela sam par komada cikle iz vrta
    Vi koje ste išle u fet koliko vam je bio estradiol, meni je 619 pmol /L

Meni bio 441 pmol/L draga samo hrabro sve ce se to popraviti.Ja pila cikla sok iz dm bio,i puno pive svaki dan.👍

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Grizli
    05. Srpanj 2019. 14:05

Karla sretno!
    Lilypie sad tek skuzila d ati tri vratili... Wooow... Sad kad se sve tri uhvate. 😂🤞 Sretno
    Meto brz oporavak, sad ti nista drugo ne moze pomoc osim dobrih zelja da se sto prije oporavis fizicki i psihicki
    Lemon uh ne znam onda, taj je bas koncentrat. Jel unosis i vitamin C i mg? Drzim fige da podeblja divoljno. Ja nisam vadila nista od hormona prije feta

Vaki
    05. Srpanj 2019. 14:11

Meto - drži se draga! Baš koma scenarij... Želim ti brzu i školsku trudnoću čim prije. ❤️
    Karla - pa to je odlično, 2 blastice. 
    Lilypie - neka se primi onoliko koliko sama želiš. 
    Lemon - ajde da barem dogura do 8. 🤞
    Belaa - izgleda da je to uspješan postupak. 😉

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

05. Srpanj 2019. 14:29

Karla sretno iščekujemo zajedno 🙏🏻🙏🏻

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Srpanj 2019. 14:36

Meto  drzimi se i znam tocno kako ti je da san sad pustila suzu😢 prozivjela sam to i uzasno sam iskutvo imala meni su je radili pod opcom anestezijom ali mi je grebao uzas i nije na kraju ocistija opet dobro kad sam se probudila to je bila bol uzas skrika i zapomoganje nedaj Boze nikad vise ni nikom da to ikad iskusi sa tableticama sam se poslje ostatak ocistili!
    Drzi mi se jako jako mi je zao i suosjecam se s tobom!☹

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.