Nisam bolje mogla uslikat, u zivo se bas lijepo vidi, a na slico slabo
Cestitammmmm od srca!!!!!! Juhuuuu, bas mi je drago!!!!!
Cure moje drage hvala na svakoj rici podrske i potpore, vec danas sam bolje, sad cekam M da dode, tj da prode pa da se hopa cupa sa muzem kako Bog zapovida, prosli ciklus HSG ovaj MPO, mislim da ni njemu nije lako 🤣
Svim curama zelim puno srice bilo da cekaju tranafer, aspiraciju, test ili 9.misec.
Navratit cu povremeno da procackam sta ima noviteta. Ljubim Vas, drzite se, i virujte najiskrenije bit cemo i mi mame❤❤❤❤❤
💞girl💞
Ena1989 meni jesu za to ali nisu za poslje nista!
Skoljka suuper najezila sam se bravooo 🎉🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Skoljka cestitkee veeelikeee🤗😍 koji dan si radila test mi smo dvi blizu jel da il sam pobucalaa🙈
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Skoljka cestitkeeee👍🤗🤗🤗🤗💗💗💗💗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nisam bolje mogla uslikat, u zivo se bas lijepo vidi, a na slico slabo
Čestitam😘☺️☺️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Skoljka čestitam jesam ti rekla da se ne opterecujes sa grudima! I za implantaciju mislim da sam ti dobro rekla neki dan. Bravo bravo! Nek to lijepo bude sve do kraja! Sretno!
Belaa dobro sam hvala. Malo muke mi zadaju vrucine, al sve je to u redu.
Karla89 hvala, i ja tebi zelim ovoliku srecu. Samo piskite, nemoj te biti kukavice kao ja🥴
Lemon hvala, i ja se nadam da ce u naresnom periodu bito samo plusici i visoke bete
ZaraZ hvala😘a tako sam se nadala da cemo se skupa radovati 😞, naravno da cemo sve docekat da nam netko kaze mama💜
Belaaa i ja koliko se sjecam da smo blizu, samo si se ti bila izgubila. Meni je danas 13dnp odnosno 8dnt bc. Koji je tebi danas dan?
Medo hvala 😘
Thinkpink1 hvalaa😘
Ruska hvalaa😘
Grizli ja neznam sta bi bez tebe, sve sto si mi rekla bilo je na mjestu, sad bi te izgrlila da mogu 🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘 Hvalaa❤️
Nada88 hvala, nadam se da cemo i tebi uskoro cestitati 🥰🤞
Nymeria hvalaaa😘🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji