Jos jednom se zahvaljujem na cestitkama svim curama, i vama iz sveg ❤️ zelim da sto prije dozivite ovo sto sam ja danas🥰. A trudnicama sto bi se reklo skolske trudnoce 🥰, a ja Samo da docekam srijedu i da beta bude uredu i da se uredno dupla😊
Skoljka - moram priznati da sam se ja uplašila neki dan da je mrvicu kasno za implantaciju pa nisam ništa komentirala. Sad sam baš sretna kad vidim da imaš plus! ❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ej drage moje trudilice. Evo i mene nakon neuspjesnog transfera u ozujku. Najprije zelim od srca cestitati svima koje su docekale plusice pa betu pa ostalu srecu. Ja sam si veceras piknula stopericu. Aspiracija u subotu. Al nekak se osijecam tupo i bezvoljno...nekak se bas bojim ovog postupka. Valjda me hormoni peru
Nisam bolje mogla uslikat, u zivo se bas lijepo vidi, a na slico slabo
Čestitam!!!!! 💕
Skoljka jeeej, cestitam! ☺️😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Školjka meni danas 7 dan od inseminacije ako kontam od Petka ako od Subote onda 6 dan jer neznam dal se dan inseminacije konta kao nulti il ipak ne
Ja nisam nesto optimisticna pa sta bude , u Nedjelju trbam dobit po m8m ciklusu a test radit tek u Cetvrtak 13.7
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Skoljka dobro ti Lilypie kaze panika ne mjenja rezultat kao ni odgadjanje, al je jako individualno dal si spremna ga raditi ili ne. Sta se simptoma tice ne zamaraj se s njima, posebno s grudima. Meni su bile ispuhane i nista 0 bodova do negdje kraja 6tt onda su tek krenule rast i boliti. Tako da ne brini.
Evo ako kojoj pomogne pricala sam dr koja je specijalistica humane u Svedskoj, dosla na godisnji i smjestena u app kod susjeda i vidila mene sa stmacicem kako sam probljedila van i odmah priskocila ako treba pomoc rekla hvala ne treba samo sam trudna. I onda je rekla di i sto radi pa sam rekla da sam dobro upoznata sa humanom jer je to ivf beba. I tako smo malo popricale i rekla je da prije nego bilo koji test pokaze pozitivno i bilo koji simptom se pojavi da ima jedna stvar po kojoj se moze znat dal je postupak uspio. Naime 10 dana nakon ovulacije/aspiracije ako nije doslo do zaceca cervix pocinje tvrdnuti. I kroz 2 dana skroz otvrdne, dok u trudnoci ostane akroz mekan i opusten. Rekla je da to zene koje stavljaju aplikator u cervix i tekako osjete jer onda krene otpor cervixa kroz par dana prije nego se opet opusti na dan dolaska menstruacije. I sad sam ja bas razmisljala i shvatila da zaista ove crinone stapice od prvog umetanja pa i dan danas kad stavim doslovno ko da klizne unutra bez ikakvog otpora, dok prikasnje pute neke dane sam bas morala ga ugurat da udje. Naravno zena je odmah rekla da ima zena koje onda krenu prstima to pipat pa si infekcije prenesu i da je to los nacin, al da gin vec u 3tt moze znat dal je doslo do implantacije samo sta njima nije dozvoljeno to govoriti dok nemaju sigurne argumente - betu i uzv nalaz.
Ovo me zanima nemoj mi se smijat sta je to cervix mislis na vaginalni dio gdje stavljamo Utrice il ? Sory ako tlacim🙈🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Školjka ajme predivan plus! Uživaj sad za vikend a beta ce biti lijepa velika i pravilno ce se duplati 🤞😘💓🍀
Dobro jutro cure 😊
Je li normalno da me boli trbuh po cijeloj širini nakon punkcije? Ne mislim dolje, dolje boli i proći će, nego bas trbuh, od lijevog do desnog bubrega.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji