Da, u B+. Ne kužim tu žurbu pa se ide na drugi dan s 5 oplođenih. Da je to sutra, pa da su se neke prestale razvijat ja bih shvatila. Još uvijek pomalo imam kapi krvi a već je transfer 😳
I ja sam u Beti, odgođen postupak zbog ciste, sad ću na kontracepciju jedan ciklus. Probaj pitati sutra zašto ne puste do subote. Mislim od 5 barem 2 bi trebala pustiti do trećeg dana, ostalo do petog.
Jesam, hvala..da, na cekanju smo do 9.mjeseca ! Do tada odmaramo, krcamo se vitaminima, planiramo godisnji..
Ja opet malo kasnim, ali sam sve pročitala, napokon…
Nikitta, strašno mi je žao da opet prolaziš razočarenje ali znaš da te sve tu razumijemo… :**
I da ti skrenem misli… veliš da si snizila TSH bez lijekova? Kako pobogu? Ja *ebeni Euthrox pijem 3 godine koliko pokušavam ostati trudna, sve s onim: “da bude dovoljno nisko da bi mogla ostati trudna” i sve sam sj* s tim, na kraju sad pijem jedan dan 25 jedan 50 i već mi nije svejedno… ako postoji prirodni način da ga spustim i bacim tablete, pomagaj ako ikako znaš?
I pobogu, onaj tvoj nalaz? Ja to ništa ne kužim, meni ništa slično nisu ni napisali… a kod dr. R. bila. Tak da ni ne znam procijeniti kakvi su bili… Nadam se da tebi to barem daje neki info i smjernicu… Jel to onda znači da moraš prvo operacijom ponovno rješavati da nastaviš?
A što se tiče dr. Vrčića probaj samo sebe reprogramirati… ono “sjedite na kavu i reci ti toj sebi od 25 godina neke stvari, nek se ona tebi izjada” i probaj si svjesno posložiti drugu sliku. Iako je to sve lako reći, imam i ja “virusnih programa” koji me jedu godinama, ali se nadam da ćeš ti biti uspješnija u reprogramiranju… :*
Jel ti na kraju išta ostalo zamrznutih?
Grizli: Svaka čast za komentar onom doktoru za žvakaću! Baš mi je drago što si to tak rekla, kao da sam i ja rekla sve što me ikad mučilo… 😊
Lilypie, Nada i Ruska sretno!
I pitanje, ja ću (valjda, ako se moj otkaz ne ubrza) ovaj mjesec na FET... kako ste se vi tad pripremale? Jel ono "cikla, oraščići, ananas + piva i odnosi taj dan" dovoljno? ili se nisam sjetila još čega? A ciklu, oraščiće i ananas sad od početka menge ili samo tek koji dan prije transfera?
Cure koliko normabela dnevno nakon transfera?
Ja nisam nikad dobila normabel poslije transfera.
Prethodna dva put je uz utrogestan i folacin išla terapija Decortin i aspirin. Ovaj put samo utrogestan i folacin i naglašeno da ne uzimam aspirin 🤔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie nije ni meni ova moja dala, vec mi je doktor Poljak zadnji put rekao da mogu po potrebi kad osjetim da sam jako nervozna!
Cure koliko normabela dnevno nakon transfera?
Meni reko maximalno 3x2mg
Sortiraj odgovore
Najstariji