Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    04. Srpanj 2019. 17:38

Lilypie

Da, u B+. Ne kužim tu žurbu pa se ide na drugi dan s 5 oplođenih. Da je to sutra, pa da su se neke prestale razvijat ja bih shvatila. Još uvijek pomalo imam kapi krvi a već je transfer 😳

I ja sam u Beti, odgođen postupak zbog ciste, sad ću na kontracepciju jedan ciklus. Probaj pitati sutra zašto ne puste do subote. Mislim od 5 barem 2 bi trebala pustiti do trećeg dana, ostalo do petog.

• Jenn
    04. Srpanj 2019. 17:42

Jesam, hvala..da, na cekanju smo do 9.mjeseca ! Do tada odmaramo, krcamo se vitaminima, planiramo godisnji..

• Terra
    04. Srpanj 2019. 17:49

Ja opet malo kasnim, ali sam sve pročitala, napokon…
    Nikitta, strašno mi je žao da opet prolaziš razočarenje ali znaš da te sve tu razumijemo… :**
    I da ti skrenem misli… veliš da si snizila TSH bez lijekova? Kako pobogu? Ja *ebeni Euthrox pijem 3 godine koliko pokušavam ostati trudna, sve s onim: “da bude dovoljno nisko da bi mogla ostati trudna” i sve sam sj* s tim, na kraju sad pijem jedan dan 25 jedan 50 i već mi nije svejedno… ako postoji prirodni način da ga spustim i bacim tablete, pomagaj ako ikako znaš?
    I pobogu, onaj tvoj nalaz? Ja to ništa ne kužim, meni ništa slično nisu ni napisali… a kod dr. R. bila. Tak da ni ne znam procijeniti kakvi su bili… Nadam se da tebi to barem daje neki info i smjernicu… Jel to onda znači da moraš prvo operacijom ponovno rješavati da nastaviš?
    A što se tiče dr. Vrčića probaj samo sebe reprogramirati… ono “sjedite na kavu i reci ti toj sebi od 25 godina neke stvari, nek se ona tebi izjada” i probaj si svjesno posložiti drugu sliku. Iako je to sve lako reći, imam i ja “virusnih programa” koji me jedu godinama, ali se nadam da ćeš ti biti uspješnija u reprogramiranju… :*
    Jel ti na kraju išta ostalo zamrznutih? 

• Terra
    04. Srpanj 2019. 17:49

Grizli: Svaka čast za komentar onom doktoru za žvakaću! Baš mi je drago što si to tak rekla, kao da sam i ja rekla sve što me ikad mučilo… 😊

Lilypie, Nada i Ruska sretno!

• Terra
    04. Srpanj 2019. 17:51

I pitanje, ja ću (valjda, ako se moj otkaz ne ubrza) ovaj mjesec na FET... kako ste se vi tad pripremale? Jel ono "cikla, oraščići, ananas + piva i odnosi taj dan"  dovoljno? ili se nisam sjetila još čega? A ciklu, oraščiće i ananas sad od početka menge ili samo tek koji dan prije transfera? 

• Terra
    04. Srpanj 2019. 17:53

I jel ima još koja da će od 15.-20.7. na transfer?

04. Srpanj 2019. 18:18

Cure koliko normabela dnevno nakon transfera? 

Lilypie
    04. Srpanj 2019. 18:24

Nada88

Ja nisam nikad dobila normabel poslije transfera.

Prethodna dva put je uz utrogestan i folacin išla terapija Decortin i aspirin. Ovaj put samo utrogestan i folacin i naglašeno da ne uzimam aspirin 🤔

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

04. Srpanj 2019. 18:50

Lilypie nije ni meni ova moja dala, vec mi je doktor Poljak zadnji put rekao da mogu po potrebi kad osjetim da sam jako nervozna!

• thinkpink1
    04. Srpanj 2019. 19:00

Nada88

Meni reko maximalno 3x2mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.