Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    04. Srpanj 2019. 19:14

Cure citam bas o pomladivanju jajnika nisu bas dobri komentari i nemaju dokazanih testiranja.Kao vise je to kao marketing..kad si jadan i zelis sve isprobati za svoje dijete.Citam bas po forumu cure pisu za cito za split.Jos cu si sve oko toga razmisliti jer 8000kn nije malo za to.Nedaj boze nekih nuspojava i sl🙄

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

skoljka
    04. Srpanj 2019. 20:20
    🥰
    🥰

skoljka
    04. Srpanj 2019. 20:21

Nisam bolje mogla uslikat, u zivo se bas lijepo vidi, a na slico slabo

Lilypie
    04. Srpanj 2019. 20:21

Školjka ajme 🥰 čestitam ti. Neka je sa srećom!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Kengurica
    04. Srpanj 2019. 20:25

Eto ga Skoljka, da si se prije okuražila manje bi straha proživjela ;). Neka je to jedan pravi plus!

skoljka
    04. Srpanj 2019. 20:26

Lilypie

Školjka ajme 🥰 čestitam ti. Neka je sa srećom!

Hvala, jos sam pod velikim dojmom, bila sam ubjedjena da nema nista od ovog, i cvrsto odlaucila idem napraviti i bit ce onako kako je. A mm me smiruje on vjeruje u betu, boji se da se ne radujemo prerano.
    Ali ja 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

skoljka
    04. Srpanj 2019. 20:26

Kengurica

Eto ga Skoljka, da si se prije okuražila manje bi straha proživjela ;). Neka je to jedan pravi plus!

😘🤗 

Boa35
    04. Srpanj 2019. 20:38

Školjka čestitaaam!!! 💪 Preeedivan plusić!! 😍🤩
    Ajde nadam se da si pokrenula novi val pluseva..i da će nas biti još sljedeći tjedan s testovima!! 
    Piškit ćemo sve u 16 🙈🤭
    Meni sutra u podne fet! Danas se dog s biologicom da odmrznu slamku s dva zametka..nadam se samo da će sve biti u redu 🙂🤞🤞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Srpanj 2019. 20:42

Grizli hvala na odgovoru mi se cuvamo jer nismo sigurni a nista mi nisu rekli samo smo onu vecer i jutro morali imat odnos a Utrogestan popila a iza toga vaginalno! 
    Samo mene sve ovo buni jer je meni 21 dab ciklusa a menstruaciju trebam dobit sad u Nedjelju a test su mi rekli za 14 dana a to spada tek u Cetvrtak 13.7🙈 daj Boze da uspije ali nisam bas optimisnicna !
    Kako si ti Grlizli
    A i sve ostale trudnice cuvajte se ❤🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Lemon
    04. Srpanj 2019. 20:50

Školjka bravo bravo, čestitam  🎊 i ja se nadam da si pokrenula novi val pluseva 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.