Cure citam bas o pomladivanju jajnika nisu bas dobri komentari i nemaju dokazanih testiranja.Kao vise je to kao marketing..kad si jadan i zelis sve isprobati za svoje dijete.Citam bas po forumu cure pisu za cito za split.Jos cu si sve oko toga razmisliti jer 8000kn nije malo za to.Nedaj boze nekih nuspojava i sl🙄
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nisam bolje mogla uslikat, u zivo se bas lijepo vidi, a na slico slabo
Školjka ajme 🥰 čestitam ti. Neka je sa srećom!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Eto ga Skoljka, da si se prije okuražila manje bi straha proživjela ;). Neka je to jedan pravi plus!
Školjka ajme 🥰 čestitam ti. Neka je sa srećom!
Hvala, jos sam pod velikim dojmom, bila sam ubjedjena da nema nista od ovog, i cvrsto odlaucila idem napraviti i bit ce onako kako je. A mm me smiruje on vjeruje u betu, boji se da se ne radujemo prerano.
Ali ja 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Eto ga Skoljka, da si se prije okuražila manje bi straha proživjela ;). Neka je to jedan pravi plus!
😘🤗
Školjka čestitaaam!!! 💪 Preeedivan plusić!! 😍🤩
Ajde nadam se da si pokrenula novi val pluseva..i da će nas biti još sljedeći tjedan s testovima!!
Piškit ćemo sve u 16 🙈🤭
Meni sutra u podne fet! Danas se dog s biologicom da odmrznu slamku s dva zametka..nadam se samo da će sve biti u redu 🙂🤞🤞
Grizli hvala na odgovoru mi se cuvamo jer nismo sigurni a nista mi nisu rekli samo smo onu vecer i jutro morali imat odnos a Utrogestan popila a iza toga vaginalno!
Samo mene sve ovo buni jer je meni 21 dab ciklusa a menstruaciju trebam dobit sad u Nedjelju a test su mi rekli za 14 dana a to spada tek u Cetvrtak 13.7🙈 daj Boze da uspije ali nisam bas optimisnicna !
Kako si ti Grlizli ?
A i sve ostale trudnice cuvajte se ❤🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Školjka bravo bravo, čestitam 🎊 i ja se nadam da si pokrenula novi val pluseva
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji