Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    01. Srpanj 2019. 19:05

ruška

Medo2711

ruška

Ejla curke,čitam vas ali nikako da se javim:)
    Danas bila na punkciji,prirodni ivf,napokon nesto nakon dva mjeseca,posto prosli mj.bilo prekasno.
    U cetvrtak imam et,pa cemo vidjet. Čitam vas svaki dan koliko stignem i svaka čast pojedinim ženama,stvarno imate volje.ja moram priznati da polako gubim volju,jer ima sve vise žena u KBC-u Ri i čeka se dugo na preglede.

Sretno🤞..koliko si imala js?sve vise i vise guzve sugdje…jako los znak nazalost

Imala sam jednu,prirodni,nadam se da Ce se oploditi i dobro razvijati.
    Očito sve vise parova ima problema,pa čak i mladi.

Super..drzim ti fige.🤞🤞🤞ja se sutra nadam jednoj u prirodnom.Cura samnom bila u sobi 25 god ima.Uzas

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 19:08

Thinkpink bravo!
    Estradiol mi je bio oko 6000pmol kad sam imala 6 stanica. Al ti imas drugu mjernu jedinicu.

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 19:25

Cure, a jel se itko rjesavao enterokok fecalis-a koji se nasao u cervikalnom brisu?

skoljka
    01. Srpanj 2019. 19:39

ZaraZ

Cure, sad mi na gacicama blijedo roza krv, nema puno, minimalno, i kad se obrisem nista. ??? Srce mi tuce 300 na sat, jel ovo kraj?! 😓😓😓😓

Joj sva sam se najezila... 😞, mozda je inplantacijska, nemoj se samo zbedirat sad 😘

skoljka
    01. Srpanj 2019. 19:45

ZaraZ

Nada88

Zaraz to može biti jako dobar znak i virujem da je, ne paničari bzvz napravi test!
    Vaki sve sto su cure savjetovale potpisujem, istina da ju je teze malo iskorijeniti ali i ne mora biti, sretno!

Necu, citam po int da je moguce implatacija (6-10dana) meni je taman 10 dan, ako je, test ce jos uvik pokazat negativno a ja cu sebe dokrajcit, jer iovako san vec gotova.

Super da si se pribrala😘

• thinkpink1
    01. Srpanj 2019. 19:49

ZaraZ

Nada88

Zaraz to može biti jako dobar znak i virujem da je, ne paničari bzvz napravi test!

Necu, citam po int da je moguce implatacija (6-10dana) meni je taman 10 dan, ako je, test ce jos uvik pokazat negativno a ja cu sebe dokrajcit, jer iovako san vec gotova.

Gledala sam od 7-12 dana. Probaj se samo smirit. Vjeruj mi, znam kako ti je, imala sam od implantacijskog, smeđarenja i svjeze...ja nisam niti jednom pišala test, samo beta...
    Kakvo ti je sada stanje?

Zaraa
    01. Srpanj 2019. 19:51

skoljka

ZaraZ

Nada88

Vaki sve sto su cure savjetovale potpisujem, istina da ju je teze malo iskorijeniti ali i ne mora biti, sretno!

Super da si se pribrala😘

thinkpink1

ZaraZ

Nada88

Gledala sam od 7-12 dana. Probaj se samo smirit. Vjeruj mi, znam kako ti je, imala sam od implantacijskog, smeđarenja i svjeze…ja nisam niti jednom pišala test, samo beta…
    Kakvo ti je sada stanje?

💞girl💞

• thinkpink1
    01. Srpanj 2019. 20:10

ZaraZ

skoljka

ZaraZ

Nada88

Super da si se pribrala😘

thinkpink1

ZaraZ

Nada88

Gledala sam od 7-12 dana. Probaj se samo smirit. Vjeruj mi, znam kako ti je, imala sam od implantacijskog, smeđarenja i svjeze…ja nisam niti jednom pišala test, samo beta…
    Kakvo ti je sada stanje?

Trenutno nema nista, bilo samo tada i stalo, lezim i ne boli nista.

Neka samo tako ostane...💕🍀

Lilypie
    01. Srpanj 2019. 20:10

Ruska, navijam da to vise neće trebati pregledi te vrste 🤞🤞
    ZaraZ, držim fige da je implantacijsko 🤞 Jesi odlučila, kad vadiš betu?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    01. Srpanj 2019. 20:36

Sad ja imam pitanje, jel uvijek kod implantacije dodjw do laganog krvarenja ili nemora biti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.