Meni je danas 10ti dan nakon punkcije, odnosno 11 dana al taj prvi se ne racuna, jel tako?
Ne mora biti. Mislim da cesce ne dodje nego sto dodje do krvarenja.
Skoljka ne mora biti, u većini slučajeva ne bude, al eto zaraz je jedna od sretnica koja Ga ima !!!
Thinkpink uživaj i čuvaj svoju mrvicu, imaš pravo da te sad svi maze i paze 😍😍
E cure moje drage, ludnica ovih dana... krenem pisat pa me nesto prekine i nikako da posaljem post.
Thinkpink bas mi je drago radi tebe i tvoje mrvice! 💓💓💓
Jenn znam da ti je tesko i bas sam se bila veselila tvom testu... vjerujem da te ovo sto ti je postupak prebačen za 9. mj jos vise izbediralo. Planiramo nesta i onda dobijemo samar 😂 al sve je to s razlogom... uživaj u ljetu i slobodi pa nek onda 9.mj bude dobitan.
Lemon sretnooooo!!!! Jedva cekam tvoj transfer 😉
Meto držim 🤞 da u petak sve bude ok i da se očistis sama.
Eeee Vaki moja, danas je izgleda dan za bakterije. I vjeruj da je bolje sto si otišla ranije. Znaci ja idem sa sto svježijim brisevima da budem i dobijem šamarčinu. Ureaplasma 10na4. Odmah danas dobila antibiotike i sad molim Boga da mi menga kasni ovaj mjesec da uspijem napravit kontrolne briseve inače vjerojatno odgađamo postupak. Jebena beštija! Iako čitam da neki MPO-vci su podijeljena mišljenja sto se tiče njenog liječenja (da se kao i ne mora liječit). Podivljala sam. A bila uvjerena da ce bit problem sa urinokulturom jer me malo zaj... ovih dana, a ono urin sterilan! Jaoooo...
Neznan, vidit cemo kroz naredno vrime sta je. Zasada nema nista. Izdrzat cu do petka i radit test i odma isti dan bi otisla betu napravit privatno, da znan na cemu sam
Nekako mislim ako je ovo bila implatacija nema mi smisla prije radit test, a ako nije pricurit cu do petka...
💞girl💞
Znaci ja idem sa sto svježijim brisevima da budem i dobijem šamarčinu. Ureaplasma 10na4. Odmah danas dobila antibiotike i sad molim Boga da mi menga kasni ovaj mjesec da uspijem napravit kontrolne briseve inače vjerojatno odgađamo postupak. Jebena beštija! Iako čitam da neki MPO-vci su podijeljena mišljenja sto se tiče njenog liječenja (da se kao i ne mora liječit). Podivljala sam. A bila uvjerena da ce bit problem sa urinokulturom jer me malo zaj… ovih dana, a ono urin sterilan! Jaoooo…
Ja sam za liječenje Ureaplasme 10⁴, jer nikad ne možeš znati kakav ti je imunitet i kad može počet rasti više od 10⁴. Uvijek na mikrobioloskim nalazima naprave antibiogram s kojim se ciljano ide sa antibiotik, a ne da ga prepisuju na pamet.
Postoje osjetljivi, srednje osjetljivi i rezistentni. Mislim da ureaplasma u vecini slucajeva dobro odreagira na Sumamed, ali treba procitati prije antibiogram. I liječiti naravno oba partenra u isto vrijeme.
Kengurica sta pise na nalazu od brisa za enterokok fecalis-a? Napravljen antibiogram?
Hvala svima koje navijate kako za mene tako i za ostale koje još do godišnjih idu na transfer, neka nam bude sa srećom!
Zaraz svaka čast na strpljivosti, nek se isplati i bude veliki plus
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Thinkpink po antibiogramu smo i dobili antibiotike oboje. Tako da nadam se da cemo je se brzo riješit. Il ju bar suzbit.
ZaraZ najcesce implantacija bude između 8-4 dana prije dolaska menstruacije. Tebi ako dobro racunam je danas 12 dan od ovulacije. Najcesce dodje do usadjivanja blastice izmedju 8 i 10 dana, jer i sama implantacija traje neko vrijeme ne dogodi se u 5 minuta. Koliki su ti inace ciklusi. Mogla i biti malo kasnija implantaciaj jer su ti vratili samo 4st embrij.
Skoljka ja sam dugo vremena mislila da u ivf trudnocama dolazi uvijek do krvarenja uslijed implantacije al sam onda zahvaljujuci Kengurici isla to istraziti jer mi je rekla da ne mora biti i dosla do podatka da samo kod 25% zena se to dogodi. Tako da ne brigaj ako nemas.
Ejla curke,čitam vas ali nikako da se javim:)
Danas bila na punkciji,prirodni ivf,napokon nesto nakon dva mjeseca,posto prosli mj.bilo prekasno.
U cetvrtak imam et,pa cemo vidjet. Čitam vas svaki dan koliko stignem i svaka čast pojedinim ženama,stvarno imate volje.ja moram priznati da polako gubim volju,jer ima sve vise žena u KBC-u Ri i čeka se dugo na preglede.
Sretno🤞..koliko si imala js?sve vise i vise guzve sugdje…jako los znak nazalost
Imala sam jednu,prirodni,nadam se da Ce se oploditi i dobro razvijati.
Očito sve vise parova ima problema,pa čak i mladi.
Super..drzim ti fige.🤞🤞🤞ja se sutra nadam jednoj u prirodnom.Cura samnom bila u sobi 25 god ima.Uzas
Sretno i tebi sutra🤞
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji