Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    01. Srpanj 2019. 20:40

Meni je danas 10ti dan nakon punkcije, odnosno 11 dana al taj prvi se ne racuna, jel tako? 

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 20:42

Ne mora biti. Mislim da cesce ne dodje nego sto dodje do krvarenja.

01. Srpanj 2019. 20:52

Skoljka ne mora biti, u većini slučajeva ne bude, al eto zaraz je jedna od sretnica koja Ga ima !!!
    Thinkpink uživaj i čuvaj svoju mrvicu, imaš pravo da te sad svi maze i paze 😍😍

• Blacky89
    01. Srpanj 2019. 21:06

E cure moje drage, ludnica ovih dana... krenem pisat pa me nesto prekine i nikako da posaljem post. 
    Thinkpink bas mi je drago radi tebe i tvoje mrvice! 💓💓💓
    Jenn znam da ti je tesko i bas sam se bila veselila tvom testu... vjerujem da te ovo sto ti je postupak prebačen za 9. mj jos vise izbediralo. Planiramo nesta i onda dobijemo samar 😂 al sve je to s razlogom... uživaj u ljetu i slobodi pa nek onda 9.mj bude dobitan.
    Lemon sretnooooo!!!! Jedva cekam tvoj transfer 😉
    Meto držim 🤞 da u petak sve bude ok i da se očistis sama.
    Eeee Vaki moja, danas je izgleda dan za bakterije. I vjeruj da je bolje sto si otišla ranije. Znaci ja idem sa sto svježijim brisevima da budem i dobijem šamarčinu. Ureaplasma 10na4. Odmah danas dobila antibiotike i sad molim Boga da mi menga kasni ovaj mjesec da uspijem napravit kontrolne briseve inače vjerojatno odgađamo postupak. Jebena beštija! Iako čitam da neki MPO-vci su podijeljena mišljenja sto se tiče njenog liječenja (da se kao i ne mora liječit). Podivljala sam. A bila uvjerena da ce bit problem sa urinokulturom jer me malo zaj... ovih dana, a ono urin sterilan! Jaoooo... 

Zaraa
    01. Srpanj 2019. 21:09

Neznan, vidit cemo kroz naredno vrime sta je. Zasada nema nista. Izdrzat cu do petka i radit test i odma isti dan bi otisla betu napravit privatno, da znan na cemu sam
    Nekako mislim ako je ovo bila implatacija nema mi smisla prije radit test, a ako nije pricurit cu do petka...

💞girl💞

• thinkpink1
    01. Srpanj 2019. 21:28

Blacky89

Znaci ja idem sa sto svježijim brisevima da budem i dobijem šamarčinu. Ureaplasma 10na4. Odmah danas dobila antibiotike i sad molim Boga da mi menga kasni ovaj mjesec da uspijem napravit kontrolne briseve inače vjerojatno odgađamo postupak. Jebena beštija! Iako čitam da neki MPO-vci su podijeljena mišljenja sto se tiče njenog liječenja (da se kao i ne mora liječit). Podivljala sam. A bila uvjerena da ce bit problem sa urinokulturom jer me malo zaj… ovih dana, a ono urin sterilan! Jaoooo…

Ja sam za liječenje Ureaplasme 10⁴, jer nikad ne možeš znati kakav ti je imunitet i kad može počet rasti više od 10⁴.  Uvijek na mikrobioloskim nalazima naprave antibiogram s kojim se ciljano ide sa antibiotik, a ne da ga prepisuju na pamet. 
    Postoje osjetljivi, srednje osjetljivi i rezistentni. Mislim da ureaplasma u vecini slucajeva dobro odreagira na Sumamed, ali treba procitati prije antibiogram. I liječiti naravno oba partenra u isto vrijeme. 
    Kengurica sta pise na nalazu od brisa za enterokok fecalis-a? Napravljen antibiogram?

Lemon
    01. Srpanj 2019. 21:28

Hvala svima koje navijate kako za mene tako i za ostale koje još do godišnjih idu na transfer, neka nam bude sa srećom! 
    Zaraz svaka čast na strpljivosti, nek se isplati i bude veliki plus 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Blacky89
    01. Srpanj 2019. 21:37

Thinkpink po antibiogramu smo i dobili antibiotike oboje. Tako da nadam se da cemo je se brzo riješit. Il ju bar suzbit.

Grizli
    01. Srpanj 2019. 21:43

ZaraZ najcesce implantacija bude između 8-4 dana prije dolaska menstruacije. Tebi ako dobro racunam je danas 12 dan od ovulacije. Najcesce dodje do usadjivanja blastice izmedju 8 i 10 dana, jer i sama implantacija traje neko vrijeme ne dogodi se u 5 minuta. Koliki su ti inace ciklusi. Mogla i biti malo kasnija implantaciaj jer su ti vratili samo 4st embrij.
    Skoljka ja sam dugo vremena mislila da u ivf trudnocama dolazi uvijek do krvarenja uslijed implantacije al sam onda zahvaljujuci Kengurici isla to istraziti jer mi je rekla da ne mora biti i dosla do podatka da samo kod 25% zena se to dogodi. Tako da ne brigaj ako nemas. 

• ruška
    01. Srpanj 2019. 21:44

Medo2711

ruška

Medo2711

ruška

Ejla curke,čitam vas ali nikako da se javim:)
    Danas bila na punkciji,prirodni ivf,napokon nesto nakon dva mjeseca,posto prosli mj.bilo prekasno.
    U cetvrtak imam et,pa cemo vidjet. Čitam vas svaki dan koliko stignem i svaka čast pojedinim ženama,stvarno imate volje.ja moram priznati da polako gubim volju,jer ima sve vise žena u KBC-u Ri i čeka se dugo na preglede.

Sretno🤞..koliko si imala js?sve vise i vise guzve sugdje…jako los znak nazalost

Imala sam jednu,prirodni,nadam se da Ce se oploditi i dobro razvijati.
    Očito sve vise parova ima problema,pa čak i mladi.

Super..drzim ti fige.🤞🤞🤞ja se sutra nadam jednoj u prirodnom.Cura samnom bila u sobi 25 god ima.Uzas

Sretno i tebi sutra🤞

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.