Ruska, navijam da to vise neće trebati pregledi te vrste 🤞🤞
ZaraZ, držim fige da je implantacijsko 🤞 Jesi odlučila, kad vadiš betu?
Hvala i ja to želim svim ženskama na forumu😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Urifos se zove lijek, mislim da je prasak a ne tableta
On je vise za upalu mokracnih putova i traje kao 7 dana u tebi.Meni to nazalost nije pomoglo kod upala jakih.Samo prirodne pripravke.
Vaki naravno da treba sve probati.Super sta si radila brisove,a naravno bilo bi super da su svi dobro.Sretno i da sto prije otisla.☺
A et vidis meni pomoglo., a bakterija bila prisutna u jako velikoj kolicini. Valjda ne reagira sve na svakog isto.
Thinkpink po antibiogramu smo i dobili antibiotike oboje. Tako da nadam se da cemo je se brzo riješit. Il ju bar suzbit.
Super, samo popijte i nakon zadnje popijene tablete ponoviti bris 7-10 dana. U urinokulturi se ureaplasma pokazuje kada je u vecoj koncentraciji. Pokazala bi ti se u pretragama urinarnog trakta kad bi radila bris uretre.
ZaraZ najcesce implantacija bude između 8-4 dana prije dolaska menstruacije. Tebi ako dobro racunam je danas 12 dan od ovulacije. Najcesce dodje do usadjivanja blastice izmedju 8 i 10 dana, jer i sama implantacija traje neko vrijeme ne dogodi se u 5 minuta. Koliki su ti inace ciklusi. Mogla i biti malo kasnija implantaciaj jer su ti vratili samo 4st embrij.
Skoljka ja sam dugo vremena mislila da u ivf trudnocama dolazi uvijek do krvarenja uslijed implantacije al sam onda zahvaljujuci Kengurici isla to istraziti jer mi je rekla da ne mora biti i dosla do podatka da samo kod 25% zena se to dogodi. Tako da ne brigaj ako nemas.
Ciklusi su mi 26 dana. Trebam dobit 5.7. 19.6 je bila aspiracija a 21.6 transfer. (4st) Neznam tocno koji dan je ovulacija, a kalendaraki (aplikacija na mobu) pokazuje da je ovulacija 21.6. (Kad je bio transfer).
Sta mislis? Poklapa li se to sa mogucom implatacijom ili?
Sad sam se cak i smirila jer nista ne boli i nema vise nicega kad se obrisem. Ostali su klasicni simptomi, leda, sise...
💞girl💞
Skoljka ja sam dugo vremena mislila da u ivf trudnocama dolazi uvijek do krvarenja uslijed implantacije al sam onda zahvaljujuci Kengurici isla to istraziti jer mi je rekla da ne mora biti i dosla do podatka da samo kod 25% zena se to dogodi. Tako da ne brigaj ako nemas.
Meni je punkcija bila 21.6.,da je bio prirodni ciklus na isti datum bi mi bila ovulacija. Danas mi je 10ti dan nakom punkcije, 5ti dnt bc hatching. Na transferu su mi rekli da mi je endometeij idealan flafast😆. Neznam sta jos moze bit bolje od ovog svega da bi mi se primilo.
Simptoma 0
Osim grudi al to mi je bilo odmah nakon punkcije pa to ne racunam kao simptom.
Jajnike sam osjecala, to je od punkcije.
Jucer me nesto isprobadalo i stalo, vjerovatko od utrica.
Ejla curke,čitam vas ali nikako da se javim:)
Danas bila na punkciji,prirodni ivf,napokon nesto nakon dva mjeseca,posto prosli mj.bilo prekasno.
U cetvrtak imam et,pa cemo vidjet. Čitam vas svaki dan koliko stignem i svaka čast pojedinim ženama,stvarno imate volje.ja moram priznati da polako gubim volju,jer ima sve vise žena u KBC-u Ri i čeka se dugo na preglede.
Sretno🤞..koliko si imala js?sve vise i vise guzve sugdje…jako los znak nazalost
Imala sam jednu,prirodni,nadam se da Ce se oploditi i dobro razvijati.
Očito sve vise parova ima problema,pa čak i mladi.
Super..drzim ti fige.🤞🤞🤞ja se sutra nadam jednoj u prirodnom.Cura samnom bila u sobi 25 god ima.Uzas
Sretno i tebi sutra🤞
Hvala😊🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Urifos se zove lijek, mislim da je prasak a ne tableta
On je vise za upalu mokracnih putova i traje kao 7 dana u tebi.Meni to nazalost nije pomoglo kod upala jakih.Samo prirodne pripravke.
Vaki naravno da treba sve probati.Super sta si radila brisove,a naravno bilo bi super da su svi dobro.Sretno i da sto prije otisla.☺
A et vidis meni pomoglo., a bakterija bila prisutna u jako velikoj kolicini. Valjda ne reagira sve na svakog isto.
Super,zato je bitno da ti pogode antibiotike.Koje oni ponude uz urinokulturu.
Lh 8.3
🤞🤗
Sad ja imam pitanje, jel uvijek kod implantacije dodjw do laganog krvarenja ili nemora biti?
Ja npr.nisam imala.Kod nekog ima kod nekog nema.
Lh 8.3
🤞🤗
Zara meni to vise slici na impl. krvarenje nego na mengu. Bar je kod mene menga uvijek dolazila prvo sa smedjarenjem, cak i preko utrica. . Rozo izgleda ok, jos kad se ne ponavlja. . 🤞
Vaki i Blacky a jbmu, nadam se da ce bestije nestati s prvom turom antibiotika😧
Ruska sretno!
Curke ajmo, zelimo sve poz testice i bete. 🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Thinkpink, ne znam napamet na sto je sve rezistentan, ali na sve sto bi mi ginekolog kao prvi izbor dao u trudnoci. Samo na neke lijekove koji se daju u obliku injekcija nije, ali ipak idemo s amoksilom (koji nije na antibiogramu). Kupila sam i probiotik oralni, nakon terapije cu i vaginalni uzeti i ponavljam bris za 3 tj. Ma za popizditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji