Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 02:37

Nikitta

Dobila sam uputnicu za bris uretre da se tamo možda nije začahurila, moje pitanje je - koliko to boli? I tko mi može odraditi taj bris? Ludim… kao i vi sada, pa to je katastrofa te beštijetine… Da i ja probam s receptom Časne? Može link? Bila sam ja kod nje, ona mi je dosta pomogla sa svojim pripravcima!

Bris uretre se radi kod ginekologa. Pazis da ne mokriš bar 4h ranije. Ja sam ga osobno radila u par navrata jer su mislili da mozda tu ne leži uzrok spontanih. Šta da ti kažem vezano za bol, iskreno ovisno kakvu ruku ima ginic. Bila mi je jedna primarna ginicka u DZ na zamjeni i bila je  divna, toliko nježna da ju nisam ni osjetila, dok sam drugog osjetila. Ne mogu reci da boli (imam visok prag boli), al nije ugodno, osjetis kad ti gura bris, pogotovo ako nema tanji štapić.
    Sad što se tiće labosa, ja sam nekako najviše pozitivnih iskustva i najsigurnija bila kad sam osobno nosila sve briseve sa uputnicom u HZZJZ, Mirogojska 16. To mi je i i više doktora potvrdilo da su najpouzdaniji. Tako da znate curke koje ste iz Zagreba. Ne volim privatnike,  jer sam od jednog mikrobiologa čula da neki znaju lažirati nalaze kako bi se ponovila mikrobiološka obrada kod njih nakon uzete (nepptrebne) kure antibiotika. Šta pare čine, to je užas...🤮🙄🔫

Lilypie
    02. Srpanj 2019. 07:16

ZaraZ, kakva je situacija? Školjka, kod tebe?
    Medo, ti si ono danas na punkciji? Sretno draga 🤞
    Ja sam sinoć dala štopericu i sutra kokica ide snijeti jaja 😎
    Napuhnuta sam kao balon. A lagano me hvala nervoza zbog anestezije 😂 Nje se najviše bojim 🥴

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Zaraa
    02. Srpanj 2019. 08:03

ružica123

Hej cure dali neka ima iskustvo na blagoj stimulaciji koliko cca jajnih stanica ste dobile?

Ja na klomifenu 4 js.
    Jutros i dalje sve cisto, nema nicega. Osjetila sam od jutros 2 puta malo jaci grc cile maternice i to je to.

💞girl💞

Grizli
    02. Srpanj 2019. 08:09

ZaraZ kad je u pitanju ivf nema veze koji dan bi ti bila ovulacija po kalendaru, aspiracija se smatra ovulacijom. Dakle tebi je ona bila onda 19.6. To je 13 dana danas i tebi je ta sukrvica kao bila samo jucer ili si i ranije imala nisam popamtila, a sad ne mogu nac na forumu prijasnje stanje kod tebe. Kako imas krace cikluse a dobila si i stopericu ne zelim te razocarat al moras biti svjesna da je moguće dobiti mengu onda i ranije bez obzira na utrice. To kazem samo da budes spremna na opciju žnj, al ja ti od srca zelim da je opcija a u pitanju - implantacija i trudnoca! 
    Skoljka tebi su vratili blasticu tako da u tvom slucaju implantacijski prozor bi bio sad ovih dana od 3-5 dana iza transfera. Sve simptome koje opisujes mogu biti od utrica al i od implantacije. Cak i da je do nje doslo treba sad 2-3 dana da krene se otpustat hcg pa da eventualno se dobije neke trudnicke simptome. 
    Medo sretno! 

Zaraa
    02. Srpanj 2019. 08:43

Grizli

ZaraZkad je u pitanju ivf nema veze koji dan bi ti bila ovulacija po kalendaru, aspiracija se smatra ovulacijom. Dakle tebi je ona bila onda 19.6. To je 13 dana danas i tebi je ta sukrvica kao bila samo jucer ili si i ranije imala nisam popamtila, a sad ne mogu nac na forumu prijasnje stanje kod tebe. Kako imas krace cikluse a dobila si i stopericu ne zelim te razocarat al moras biti svjesna da je moguće dobiti mengu onda i ranije bez obzira na utrice. To kazem samo da budes spremna na opciju žnj, al ja ti od srca zelim da je opcija a u pitanju - implantacija i trudnoca!
    Skoljkatebi su vratili blasticu tako da u tvom slucaju implantacijski prozor bi bio sad ovih dana od 3-5 dana iza transfera. Sve simptome koje opisujes mogu biti od utrica al i od implantacije. Cak i da je do nje doslo treba sad 2-3 dana da krene se otpustat hcg pa da eventualno se dobije neke trudnicke simptome.
    Medo sretno!

Ne, samo jucer i to je to.
    Ma znan, spremna san na sve opcije.
    Nije prvi put da je neuspjesno pa sam vec tu "izgradena".

💞girl💞

Boa35
    02. Srpanj 2019. 08:49

Poz cure, nikako da se javim.. prvo godišnji, pa naravno dočekala me ludnica na poslu..
    Nisam zapamtila koje nemate pozitivnih rezultata - stvarno mi je žao..očito sve moramo proći u životu..odtugujte koliko vam treba i onda dalje u nove pobjede! Ostalim curama koje su trudnice ili u postupcima - sretno!!
    Ja sam u subotu uzela štopericu, tako da u petak imamo FET dviju blastica
    Dajte mi recite koji dan ste radile test nakon FETa blastice i kad ste vadile betu? 

Meto
    02. Srpanj 2019. 09:27

Lilypie anestezija je zakon 💪 Ja se veselim sa vama kao da ja idem 🤗 
    Karla sretno! Ja sam radila test 6ti dan i bio je negativan. Isplakala more suza, pa sutradan opet i pojavila se nekakva sjena. . 8. dan je bila crtica na pola i cekala sam tri dana da ponovim test koji je bio poz. Prvu betu radila na 13dnt (1334). 
    Ajme kad se sjetim kako sam imala fobiju od blizanacke trudnoce, a sad bi ih najradije 😍 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

skoljka
    02. Srpanj 2019. 09:36

Grizli divna si, hvala na opsirnim objasnjenjima. Naucimo svasta od tebe.
    Lilypie nema nista, sve isto, ja test nemam namjeru jos jer smatram da je prerano
    ZaraZ kako sr osjecas danas

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 09:45

Cure javljam da je negativno.Nista nije bilo.😪 

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Zaraa
    02. Srpanj 2019. 09:48

skoljka

Grizli divna si, hvala na opsirnim objasnjenjima. Naucimo svasta od tebe.
    Lilypie nema nista, sve isto, ja test nemam namjeru jos jer smatram da je prerano
    ZaraZ kako sr osjecas danas

Okej, nista ne boli, nema nikakvog iscjetka, osim sto sam dobila cistku (probava mi se pokrenila) a to mi je najava da prijateljica stize. 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.