Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    01. Srpanj 2019. 23:13

Sad sam se sjetila. Prosle god sam imala ureaplasmu 10 na 4 (nikakvi simptomi, bas nista) i nisam uopce otisla kod gin jer mi je bio uzasan. Cak ni prepisati lijek. U to vrijeme sam mijenjala prehranu i zabb sam na te briseve dok se nismo spremali za ivf. Taj gin je otisao i dosla je nova dr. gdje sam ponovila briseve i svi su bili negativni. 
    Kako je mogla nestati nezz i sad jedva cekam ponovit ih da vidim kakvo je stanje. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    01. Srpanj 2019. 23:13

Sad sam se sjetila. Prosle god sam imala ureaplasmu 10 na 4 (nikakvi simptomi, bas nista) i nisam uopce otisla kod gin jer mi je bio uzasan. Cak ni prepisati lijek. U to vrijeme sam mijenjala prehranu i zabb sam na te briseve dok se nismo spremali za ivf. Taj gin je otisao i dosla je nova dr. gdje sam ponovila briseve i svi su bili negativni. 
    Kako je mogla nestati nezz i sad jedva cekam ponovit ih da vidim kakvo je stanje. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• ružica123
    01. Srpanj 2019. 23:16

Hej cure dali neka ima iskustvo na blagoj stimulaciji koliko cca jajnih stanica ste dobile?

Meto
    01. Srpanj 2019. 23:25

Ruzica ja nemam, ali to ti ovisi o dosta faktora. Amh, lh, fsh. . . Bas dosta toga, a i svaka zena je drugacija i na nijednu isti lijek ne djeluje jednako. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• ružica123
    01. Srpanj 2019. 23:28

Meto

Ruzicaja nemam, ali to ti ovisi o dosta faktora. Amh, lh, fsh. . . Bas dosta toga, a i svaka zena je drugacija i na nijednu isti lijek ne djeluje jednako. .

Hvala da to sam i mislila kazu 2-3 meni je to prva stimulacijska pa sam malo zabrinuta!

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 23:36

Ruzice netko na klomifenu dobije 4, a na punoj stimulaciji netko jednu tako da ti ne to doslovce nemjerljivo.

Meto
    01. Srpanj 2019. 23:37

Ruzica ako zelis mozes napisati vas problem, sa kojim lijekom si krenula? Dr. uvijek moze povecat dozu lijekova nakon uzv kad vidi kako reagiras. . 
    Ne brini, prepusti se i vjeruj svom doktoru, znaju oni sta rade 😊
    Kao sto vidis, ima nas tu dosta, samo pitaj sta te zanima. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Vaki
    01. Srpanj 2019. 23:59

Uh, blesave bakterije. 
    Moj doktor ne bi liječio ureaplazmu. On veli da bi ponovio briseve tek u 12 tt jer tek onda to ima smisla jer žena tada odmara, nije spolno aktivna i ne posjećuje bazene. Eto, to je rekao mojoj prijateljici koja je prije trudnoće imala ureaplazmu. Samo da nam odu te beštije.
    Žene drage, skupilo se vas u postupcima! Sretno vam bilo!😍🙏

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 00:17

Ma Vaki znaju one i same otici, al ja evo trudna pa ne smijemo riskirati, ti pak zalis čist bris za FET. Ne znam sta da mislim, cak ni u trudnoci se ne lijece uvijek sve bakterije, al moje ima i velikom broju. 
    Sretno nam u borbi protiv bestija, a sretno i curama u postupcima.

• thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 02:17

Kengurica

Thinkpink, ne znam napamet na sto je sve rezistentan, ali na sve sto bi mi ginekolog kao prvi izbor dao u trudnoci. Samo na neke lijekove koji se daju u obliku injekcija nije, ali ipak idemo s amoksilom (koji nije na antibiogramu). Kupila sam i probiotik oralni, nakon terapije cu i vaginalni uzeti i ponavljam bris za 3 tj. Ma za popizditi.

Mislim da ti ga je dao jer je amoksicilin prvi izbor u trudnoci. Probiotike uzimaj 2h prije ili poslije antibiotika, nikako ne odmah zajedno da ne bi umanjilo djelovanje istog. Sta je sa mužićem? Kod svih pozitivnih briseva je potrebno liječenje i partnera, da ne bude začaran krug... Navijam da ces se riješiti beštije cim prije i da se neće vraćati...🙏🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.