Sad sam se sjetila. Prosle god sam imala ureaplasmu 10 na 4 (nikakvi simptomi, bas nista) i nisam uopce otisla kod gin jer mi je bio uzasan. Cak ni prepisati lijek. U to vrijeme sam mijenjala prehranu i zabb sam na te briseve dok se nismo spremali za ivf. Taj gin je otisao i dosla je nova dr. gdje sam ponovila briseve i svi su bili negativni.
Kako je mogla nestati nezz i sad jedva cekam ponovit ih da vidim kakvo je stanje. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sad sam se sjetila. Prosle god sam imala ureaplasmu 10 na 4 (nikakvi simptomi, bas nista) i nisam uopce otisla kod gin jer mi je bio uzasan. Cak ni prepisati lijek. U to vrijeme sam mijenjala prehranu i zabb sam na te briseve dok se nismo spremali za ivf. Taj gin je otisao i dosla je nova dr. gdje sam ponovila briseve i svi su bili negativni.
Kako je mogla nestati nezz i sad jedva cekam ponovit ih da vidim kakvo je stanje. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Hej cure dali neka ima iskustvo na blagoj stimulaciji koliko cca jajnih stanica ste dobile?
Ruzica ja nemam, ali to ti ovisi o dosta faktora. Amh, lh, fsh. . . Bas dosta toga, a i svaka zena je drugacija i na nijednu isti lijek ne djeluje jednako. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Ruzicaja nemam, ali to ti ovisi o dosta faktora. Amh, lh, fsh. . . Bas dosta toga, a i svaka zena je drugacija i na nijednu isti lijek ne djeluje jednako. .
Hvala da to sam i mislila kazu 2-3 meni je to prva stimulacijska pa sam malo zabrinuta!
Ruzice netko na klomifenu dobije 4, a na punoj stimulaciji netko jednu tako da ti ne to doslovce nemjerljivo.
Ruzica ako zelis mozes napisati vas problem, sa kojim lijekom si krenula? Dr. uvijek moze povecat dozu lijekova nakon uzv kad vidi kako reagiras. .
Ne brini, prepusti se i vjeruj svom doktoru, znaju oni sta rade 😊
Kao sto vidis, ima nas tu dosta, samo pitaj sta te zanima. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Uh, blesave bakterije.
Moj doktor ne bi liječio ureaplazmu. On veli da bi ponovio briseve tek u 12 tt jer tek onda to ima smisla jer žena tada odmara, nije spolno aktivna i ne posjećuje bazene. Eto, to je rekao mojoj prijateljici koja je prije trudnoće imala ureaplazmu. Samo da nam odu te beštije.
Žene drage, skupilo se vas u postupcima! Sretno vam bilo!😍🙏
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ma Vaki znaju one i same otici, al ja evo trudna pa ne smijemo riskirati, ti pak zalis čist bris za FET. Ne znam sta da mislim, cak ni u trudnoci se ne lijece uvijek sve bakterije, al moje ima i velikom broju.
Sretno nam u borbi protiv bestija, a sretno i curama u postupcima.
Thinkpink, ne znam napamet na sto je sve rezistentan, ali na sve sto bi mi ginekolog kao prvi izbor dao u trudnoci. Samo na neke lijekove koji se daju u obliku injekcija nije, ali ipak idemo s amoksilom (koji nije na antibiogramu). Kupila sam i probiotik oralni, nakon terapije cu i vaginalni uzeti i ponavljam bris za 3 tj. Ma za popizditi.
Mislim da ti ga je dao jer je amoksicilin prvi izbor u trudnoci. Probiotike uzimaj 2h prije ili poslije antibiotika, nikako ne odmah zajedno da ne bi umanjilo djelovanje istog. Sta je sa mužićem? Kod svih pozitivnih briseva je potrebno liječenje i partnera, da ne bude začaran krug... Navijam da ces se riješiti beštije cim prije i da se neće vraćati...🙏🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji