Meto Ja ti znam dvije curke koje su u prirodnim trudnoćama imale spontani i morale na kiretažu, pauze su im bile rečene po 6 mjeseci, jedna je ostala trudna prirodno već nakon 3 mjeseca (rekli joj da nije smjela ali šta sad... ) Curka se rodila zdrava i još dvije sestrice poslije nje A kod ove druge je isto sve poslije išlo glatko (a prije su isto dugo pokušavali), a sad je eto i ona trudna treći put...
Nekako se mislim da to možda djeluje na neki način i terapijski, mora se obnoviti cijeli taj unutarnji sloj pa možda da i pomogne (nisam čitala o tome, samo mi je logika takva)... Isto kao i histeroskopija: "Posljednjih godina histeroskopija postala je nezaobilaznom metodom dijagnostike i liječenja neplodnosti." Pa držim fige ako ćeš na kraju i morati proći kroz to da će barem donijeti nešto pozitivno na kraju...
Thinkpink1 Ajme, baš mi je drago da je sve ok... i sad se napokon možeš opustiti... a jesu ti rekli jel moraš još mirovati?
Cure, imam pitanje. Radila sam briseve, da ih ne trebam raditi u 9. mjesecu kad mi ističu i došao mi koma nalaz. Imam E. Coli. Sad čitam da se toga teško riješiti. Ima li koja kakav savjet jer koliko vidim svi pišu da ne odlazi to samo tako uz antibiotike.
Jako tesko bez atibiotika.najbitnije da pogodi dobar antibiotik.Tesko se rijesiti toga.Iz iskustva ti govorim.Probaj piti pivu ili kopriva caj sa limunom po 1l.Pokusaj sa koncetrat od grejpovih sjemeniki🤗..zao mi je sta se jos sa tim moras muciti.
Medo - sutra idem po antibiotike, ali sam uz to htjela probati i nešto prirodno jer ne može škoditi. Da nisam sad radila briseve, prolupala bih u 9.mjesecu kad bi došli nalazi.
Hvala vam ženice baš ste divne!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, sad mi na gacicama blijedo roza krv, nema puno, minimalno, i kad se obrisem nista. ??? Srce mi tuce 300 na sat, jel ovo kraj?! 😓😓😓😓
💞girl💞
Thinkpink ne znam kako al u prijasnjem postu mi nestala poruka za tebe! Pa ponavljam ❤️❤️❤️ nek kuca srce malo! Drago mi je da je sve super! Sretno dalje!
Vaki uh nadam se da ces je se brzo rijesiti iako da kazu da je tvrdokorna. Vrijedi svakako probat taj recept sto cure kazu sa medom i persinom. Drzim fige da pomogne i d ponovljeni bris bude izvrstan. Vidis kako se neke stvari dogode s razlogom pa si odradila to prije i ulovila na vrijeme problem.
Lemon 🤞 za uspjesan fet!
Zaraz nadam se da to nije nista strasno iako zbam da si sigurno sad uznemirena. Drzim fige da je lazna uzbuna samo.
Cure, imam pitanje. Radila sam briseve, da ih ne trebam raditi u 9. mjesecu kad mi ističu i došao mi koma nalaz. Imam E. Coli. Sad čitam da se toga teško riješiti. Ima li koja kakav savjet jer koliko vidim svi pišu da ne odlazi to samo tako uz antibiotike.
Ja cu ti reci svoje iskustvo. Ja sam dobila ecoli prosle god polije operacije, svaki mjesec sam imala na nalazima drugu bakteriju izmedju ostalih i nju. Meni je mpo dala neku tabletu, jedna samo ali jaka ko vrag, na iducem brisu je nije bilo niti u najmanjem procentu. Pored toga sam kupila obocni caj od Podravke sa brusnicom i vrecu susenih brusnica. Tri puta i vise dnevno sam pravila caj i u njeg stavim po saku susrnih brusnica i to sve odstoji 10ak min. Caj popijem i brusnice pojedem. Vjerujem da mi je i to pomoglo pored tog jakog antibiotika. Probaj
Cure, sad mi na gacicama blijedo roza krv, nema puno, minimalno, i kad se obrisem nista. ??? Srce mi tuce 300 na sat, jel ovo kraj?! 😓😓😓😓
Jel si na utricima? Koji dan ti je danas?
Jel si na utricima? Koji dan ti je danas?
Jesam, stavila u 4 i lezala, digla se na wc, sok.
Tocno 10 dan transfera (4st)
💞girl💞
Curke hvala vam i divne ste sve redom, i hvala vam na rijecima potpore i dijeljenja sreće samnom💕❤🥰😘
Rekao mirovanje i dalje, al ja fakat mirujem i ležim, nema mrdanja, jer predzadnju trudnocu mi rekao dr.u bolnici da bi me hospitaliziro od samog starta, s obzirom na moje predhodne trudnoce koje su zavrsile nesretno.
Osjecam se ko grcka bozica😂, kavu pijem u krevetu, muzic mi donese klopu u krevet, ne želim izazivat nista i radim na prevenciji od samog starta. Bar dok ovo krizno razdoblje ne prođe i dobijem barem narandžasto svjetlo na semaforu za kretanje...
Sortiraj odgovore
Najstariji