U biti, cak mi ni njegov nalaz ne izgleda toliko los, nije nemoguce popraviti, moramo samo ubrzati spermice 😂
Cure, imam pitanje. Radila sam briseve, da ih ne trebam raditi u 9. mjesecu kad mi ističu i došao mi koma nalaz. Imam E. Coli. Sad čitam da se toga teško riješiti. Ima li koja kakav savjet jer koliko vidim svi pišu da ne odlazi to samo tako uz antibiotike.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure moze pitanje.Ako puknu folikumi prije punkcije dali se racuna postupak ili ne?Kad nisu ljekovi u pitanju
Meni je moja profa u Petrovoj rekla opcenito na pocetku postupaka da prirodnjake možemo pucati kolko god želimo i hoćemo, tako da mislim da se ne broji. A ja sam u prirodnjaku dobila i stopericu.
Zelim ti sreću sutra i da bude sve po ps-u!🥰🥰🥰🥰
Jenn mi sada idemo na fet samo je pitanje kada, ovisno o endometriju. U petak će mi biti 12dc, a od 2 dc sam na progynova tabletama i na cikli. Ako će debljina biti ok fet će biti 11.7. 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, imam pitanje. Radila sam briseve, da ih ne trebam raditi u 9. mjesecu kad mi ističu i došao mi koma nalaz. Imam E. Coli. Sad čitam da se toga teško riješiti. Ima li koja kakav savjet jer koliko vidim svi pišu da ne odlazi to samo tako uz antibiotike.
Cervikalni bris i/ili bris uretre?
Liječenje je po antibiogramu brisa, uz jačanje imuniteta, obilne hidracija (po mogućnosti ili brusnicu ili uvinH-nikako to dvoje zajedno) bar 2-3L dnevno. Obavezno nakon brisanja na wc-u nakon velike i male nužde, krenuti od naprijed prema nazad, da se E.coli ne kolonizira u kontra smjeru. Nakon ture antibiotika, ponoviti kontrolni bris nakon 7-10dana. Nadam se da ces ga odmah u startu sasjeći.🍀🍀🍀🍀
Lemon sretno onda, navijam da cikla napravi svoje! I ja sam ju pila hrpu!
Vaki uh, nemam iskustva, nadam se da cete ju brzo rijesiti!
Ejjj slusaj, sad najozbiljnije, ja sam trebala u postupak u 3 misec i pokaze mi se E.coli.
Rijesila sam je uz recept od casne ljubice iz posusja.
Popila sam 2 ture (iako pise jedna, sve je prirodno, naskodit nemoze) i napravila pauzu od misec (da buden sigurna da se nece vratit) i radila briseve ponovo i ni traga eserihiji.
Potrudi se sa bude sve domace, ide limun, maslinovo ulje, persin i med. Pogledaj na int,recept casne ljubice za eserihiju.
Ja nisan virovala u to a izlicilo me.
Antibiotik uopce nisan pila vec samo to i vaginalete sta mi je dr prepisala (na antibitoike koje su pokazani da mogu lijecit sam alergicna) i bila sam skepticna, ali je djelovalo.
Cure hvala na dobrim vibrama, al nastojat cu izdrzat do testa, jos samo 4 dana 💪💪💪
Ja to mogu, ja to hocu. 😍
💞girl💞
ZaraZ i Vaki potpisujem recept s maslinovim uljem i peršinom- također provjereno, ja sam pila uz to i sok od brusnice iz dm.a puno jaci koncentrat nego caj...
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
ZaraZ i Vaki potpisujem recept s maslinovim uljem i peršinom- također provjereno, ja sam pila uz to i sok od brusnice iz dm.a puno jaci koncentrat nego caj…
Ja san pila to, bolje receno jela, jer je dosta kasasto. I cak nije ni ruzno, i bas san bila skepticna kao ma jeee, ljudi vuku eserihiju godinama meni ce je ovo izlicit ali isla san provat pa sta bude jer san cula od tete i rodice da se kunu u to, i smuckala to i jela zlicu prije marende i prije vecere, u 2 ture i eserihiji ni traga. (A moja sestra je vuce ima godinu dana, i nezeli to provat jer joj je ruzno, popila je toliko antibitoika da je to gadarija, plus e coli je i dalje njena best friend)
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji