Necu prekidati terapiju do utorka, tad je dan za mengu, inace procurim preko utrica a svakako cu otic uraditi betu radi sebe.
Bozma bas gledam guzu gdje su mi dali pikicu, jos imam poprilicnu modricu i osjeca se mala kuglica. Mozda su testici poz kako ja to masiram pa jos izlazi iz toga🙈 Svasta mi pada na pamet🤦♀️
U fetu ne primamo hcg injekcije pa sam se s mirom testirala i fino su testici tamnili, sad je ovo bas glupavo, al isto nisam mogla odoliti sa piskanjem, mislim da bi mi veci sok bio da sam ugledala prazan test nego ovako jer su odmah sjenice bile malo sumnjive.
Ja cu razmislit kad da se vratim po smrzlice i sad ocekujem plusic od samo sanje, blacky, vuky i avame i supergirl a onda iduca tura cura😎 Treba podici statistiku ovdje💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Iskra, nisi bila uspavana za punkciju?
Nisam draga,takva ti je praksa tamo lokalno dobiješ,( sad jedino ako netko nema baš baš neki zdrastveni problem pa mora u opću),a i viruj mi nema potrebe ići u opću to tako brzo prođe da nit nisi svjesan da je već gotovo.
A ja sam bila uspavana, mozda ovisi o broju stanica..imala sam ih 11. Sad zovem cijelo jutro i nikak ih dobiti na telefon da cujem koliko je oplođenih....jaaj
Iskra, nisi bila uspavana za punkciju?
Nisam draga,takva ti je praksa tamo lokalno dobiješ,( sad jedino ako netko nema baš baš neki zdrastveni problem pa mora u opću),a i viruj mi nema potrebe ići u opću to tako brzo prođe da nit nisi svjesan da je već gotovo.
A ja sam bila uspavana, mozda ovisi o broju stanica..imala sam ih 11. Sad zovem cijelo jutro i nikak ih dobiti na telefon da cujem koliko je oplođenih….jaaj
Ja sam isto imala 11 ocita,a nezzz možda je tako na tebe djelovalo,ja sam bila omamljena ali budna( a tako i ostale cure što su bile taj dan na punkciji).
Eee ne kažu koliko je oplođenih na tel.nego će ti reći kad dodeš na transfer,biologica dođe i pročita ti iz papira i pita te koliko ćeš da ti vrate.
Sretnooo🤞🤞
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Meto ma to je sigurno los testic bio... Mene grlo nesto golica, ne znam sta bi smjela ono na svoju ruku da uzmem od nekih prirodnih lijekova, cajeva ili sta znam. PS. Preboljela Sam usi, opet cujem 😊 al zato sad grlo muci, uvijek nesto
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Meto ma to je sigurno los testic bio… Mene grlo nesto golica, ne znam sta bi smjela ono na svoju ruku da uzmem od nekih prirodnih lijekova, cajeva ili sta znam. PS. Preboljela Sam usi, opet cujem 😊 al zato sad grlo muci, uvijek nesto
Med od borovi iglica najbolja stvar za grlo 🙂
Meto ja od tebe jos ne odustajem!
Supergirl sretno i smireno!
Bozma jesi se narucila kod dr Vrčića? Bas me zanima kako ce proci pregled!
Nadalica med, đumbir i limun da ozdravis, a onda i nastavis za imunitet....
Meto možda je samo do Kineza nekako se nadam da će nas tvoja beta sve iznenaditi. 👏👏.
Supergrl sretno draga sutra 🤞
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala cure moje ❤❤ najbolje ste
I sretno cekalicama, zelim vam svima plusice 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji