Nymeria nisam ti ja tamo… ja sam bila u Os, al kad mi se prof razbolio, prešla privatno.
Samo sanja nisam do sada ikad vidjela plus na testu 🙈 lažem jesam, od boostera 😂
Ni jaa 😖 još nikad... prošli put nisam htjela, čekala sam betu..a za sad se premišljam al nemogu nać testiće imam ih sigurno još 4,5 🤷♀️
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Iskra, hvala i cestitam. Volim kad se jave zene koje su uspjele.
Imam jos 100 pitanja. Da li saljem uputnicu za pregled ili odmah D1 na mail. Pretpostavljam da najprije upisuju za prvi pregled pa onda nakon pregleda dobijemo termin za postupak?
Koliko stari kod njih smiju biti nalazi?
Ja sam odma dobila D1 uputnicu od svog gin.i nju sam poslala i to je bilo to. Upišu oni tebe za konzultacije i onda kad dodeš prvi put foneseš tu uputnicu i daš na šalter,i više ne nosiš nikakve uputnice.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Iskra, hvala i cestitam. Volim kad se jave zene koje su uspjele.
Imam jos 100 pitanja. Da li saljem uputnicu za pregled ili odmah D1 na mail. Pretpostavljam da najprije upisuju za prvi pregled pa onda nakon pregleda dobijemo termin za postupak?
Koliko stari kod njih smiju biti nalazi?
Ja sam odma dobila D1 uputnicu od svog gin.i nju sam poslala i to je bilo to. Upišu oni tebe za konzultacije i onda kad dodeš prvi put foneseš tu uputnicu i daš na šalter,i više ne nosiš nikakve uputnice.
Spermiogram, nalaz Kg i Rh faktora,Papa i brisevi ne stariji od godinu dana.
Biljezi na Hepatitis A,B,C,HIV i Sifilis ne stariji od 6 mj
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Marta,i ti razmisljas o Petrovoj?
Cure, kako se narucuje mailom? Moram poslat odmah uputnicu? I ako da, da li odmah saljem onu d1? Mislim da vec negdje imam uputnicu koju nisam iskoristila iz 09.mjeseca, vrijedi li mi ta jos?
Pozzzz drage žene,evo bacila sam oko na forum,i imam volju pomoći Vam svojim iskustvom,tako da što god trebate slobodno pitajte,reći ću što znam.
P.S. ostvarila sam trudnoću u Petrovoj u 9 mj.
Za naručit se dovoljno je poslati uputnicu na mail.u roku par sati dobit ćete termin( uglavnom se čeka mjesec dana).
D1 uputnica vrijedi godinu dana!
Super i čestitam nek sve prođe u najboljem redu, kod koga si bila na razgovoru, tko ti radio punkciju a tko transfer, jesi imala kaj za zamrznuti i koliko stanica
vraćaju da li se može zamrznuti po jedan.. Da li škrtare sa lijekovima kakav si stekla dojam,folikulometrije rade samo ujutro ili.. Da li bude gužva obzirom da radim treba sve isnombinirati 🙈.Hvala ti puno 😘
Hvala tiiii❤️
Bila sam na razgovoru kod prof.Vrčića on mi je radio filikulometrije,punkciju i transfer( na transferu nije bio njegov dan/dežurstvo ali je došao odraditi meni i jednoj curi transfer).
Zamrzla sam 5-6 blastocista( nisam sigurna točno),vraćaju ti koliko ti želiš pitaju te na dan transfera koliko će vratiti.
A zamrzavaju ih u paru( po 2.to im je praksa)
S ljekovima ne škrtare dobiješ sve i uopće ne čekaš uvijek imaju sve i sestre su divne( koje su odg.za ljekove sve objasne i možeš ih na tel.zvati i pitati što god oćeš.)Ja sam sebi davala sama injekcije,one su mi samo prvi put da mi pokažu kako to ide.
Folikulometrije se rade ujutro uvijek od 7-8h i to ide brzo,malo čekaš kad uđeš kod dr.sve gotovo u par min
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Marta,i ti razmisljas o Petrovoj?
Cure, kako se narucuje mailom? Moram poslat odmah uputnicu? I ako da, da li odmah saljem onu d1? Mislim da vec negdje imam uputnicu koju nisam iskoristila iz 09.mjeseca, vrijedi li mi ta jos?
Pozzzz drage žene,evo bacila sam oko na forum,i imam volju pomoći Vam svojim iskustvom,tako da što god trebate slobodno pitajte,reći ću što znam.
P.S. ostvarila sam trudnoću u Petrovoj u 9 mj.
Za naručit se dovoljno je poslati uputnicu na mail.u roku par sati dobit ćete termin( uglavnom se čeka mjesec dana).
D1 uputnica vrijedi godinu dana!
Super i čestitam nek sve prođe u najboljem redu, kod koga si bila na razgovoru, tko ti radio punkciju a tko transfer, jesi imala kaj za zamrznuti i koliko stanica
vraćaju da li se može zamrznuti po jedan.. Da li škrtare sa lijekovima kakav si stekla dojam,folikulometrije rade samo ujutro ili.. Da li bude gužva obzirom da radim treba sve isnombinirati 🙈.Hvala ti puno 😘
Hvala tiiii❤️
Bila sam na razgovoru kod prof.Vrčića on mi je radio filikulometrije,punkciju i transfer( na transferu nije bio njegov dan/dežurstvo ali je došao odraditi meni i jednoj curi transfer).
Zamrzla sam 5-6 blastocista( nisam sigurna točno),vraćaju ti koliko ti želiš pitaju te na dan transfera koliko će vratiti.
A zamrzavaju ih u paru( po 2.to im je praksa)
S ljekovima ne škrtare dobiješ sve i uopće ne čekaš uvijek imaju sve i sestre su divne( koje su odg.za ljekove sve objasne i možeš ih na tel.zvati i pitati što god oćeš.)Ja sam sebi davala sama injekcije,one su mi samo prvi put da mi pokažu kako to ide.
Folikulometrije se rade ujutro uvijek od 7-8h i to ide brzo,malo čekaš kad uđeš kod dr.sve gotovo u par min
Pa ovo je super hvala ti puno znači može se i dogovoriti sa dr... jesi išla kod njega privatno na pregled jel nježan dr.. Kako je opremljena klinika kako ti se čini i da li si imala bolove nakon punkcije (čitala sam negdje da znaju biti loše i tupe te igle za punkciju pa da i zbog tog zna boljeti). Nadam se da je petrova ipak opremljenija od drugih barem se sad može puno para povući iz eu za opremu. Hvala ti puno ❤️baš si mi dala nadu.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ma nema mjesta strahu💪,nisam bila privatno išla sam samo na konz.u Petrovu. Što se tiče prof.Vrčića imam samo riječi hvale,nezzz da li si već čula ali on ti je dosta direktan i na neki način " grub" ( kako znaju žene kom.),meni osobno njegov stav ne smeta,dapače volim takve otvorene / direktne ljude a s druge strane jednostavne. Samo mogu reći da je jedan od cijenjenijih lječnika i šire.
Što se tiče same punkcije( čitaš svakakve kom.po forumima,al uopće ne mora značiti da će baš i tebi biti takvo),dođeš tamo dobiješ intravenozno anesteziju( lokalnu) odeš u sobu i odležiš malo( cc 30 min) dođu sestre odvezu te u salu i postupak vađenja ocita traje 2-3 min( ja sam osjetila neku tupu bol,ništa zamjetno) voze te natrag u sobu odležiš sestra te pita da li koga boli ako da dobije tabletu protiv bolova i to je to.( mene je malo bolilo kao menzis tupa bol popila tabletu i malo posli toga prošlo) taj dan nastojiš odmorit i sutra kao da ništa nije bilo( bar je takvo moje iskustvo). Sam dio bolnice gdje se radi IVF je sasvim uredan i bezprijekorno održavan.😊
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Metoja imam one step i tocne su 100%. Isto te od 10. Meni je na injekcije pokazivalopozitivno 7,8dan, a onda vise nije
Marijaiva cuvaju u bolnici, ali ja sam mislila trazit smrzavanje po 1, pa ako 8m je to tako skupoda platim. I sad ako cu kod njihprije svega cu to pitati, ak one moze ne idem.vise kod njih sigurno.
Ma ja bi i otisla nekamo, mozda kod Skvorca, ali mislim sta ako cu morati opet kod njih kad budem trudna, zbog trombofilije i to. Ne znam kako to sad ide kod skvorca, jos se placa onaj prvi pregled? A opca? I da li on daje fragmin recept od transfera dok ne prokuca srce? Jer ja nisam isla hematologu, reklisu mi na Sv.duhu da cu to obaviti kad prokuca srce.
Ne mogu oni tebi to nikako naplatiti jer bi to bilo protuzakonito i oni jaako dobro znaju da je VASE PRAVO da vam se embriji zamrznu po jedan u slamku i nemojte pristati na 2...
Kazem ti da je mene doktorica na vv kad sam imala 5 za zamrznuti pitala i to je i mog supruga zvala i rekla za sve rizike vise plodne trudnoce i jos nagovarala da zamrznemo po 1 ali ja nisam htjela pa smo zamrznuli u dvije slamke po 2 i u trecu jedan...
Metoooo pa ti Si TRUDNA 💕💕💕 kod mene je bilo isto tako, kinezi svaki Dan crtica tamnija, kasnije uzeli clearblue I plus ko kuca 😂 To Mi je prvi plus u 28 Godina, doslo Mi od radosti da zapisam 100 testova samo da vidim plus 😂 BTW potrosila 50 eura na testove, nisam mogla vjerovati, sve ih cuvam I dalje...
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Eh, sreca je kratko trajala. Na testu jutros sjena od sjene jucer🤦♀️
Ocito je sve to od boostera bilo. Ponovit cu jos ova dva dana svakako pa kidam sa terapijom.
Sad bi ja odmah isla po smrzlice. .
Iskra ti na pola vec🤗
Blacky kad je taj dan? 🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji