Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    20. Siječanj 2020. 16:37

PinkFairydust

Franka30

PinkFairydust

Franka30

Pozdrav svimaa i cestitam svim curama na poz betama a drugim curama zelim sto prije veliki +❤️
    Mi smo novi u postupku, evo upravo odradili prve konzultscije kod dr.A, i sad da bi sto prije krenili u postupak trebaju mi oni markeri i krvna grupa itd… E sad imam glupo pitanje, a nemogu naci info- dali mogu za te stvari traziti uputnicu svoju doktoricu opce prakse ili samo ginekologicu? I zab sam pitati koliko dugo se cekaju ti nalazi… Hvala 😊

Ginekolog ti treba izdavati sve vezano uz postupak. Nalazi budu gotovi za max tjedan dana, obicno i prije

Ma i mislila sam si ali imam groznu ginekologicu i bas zbog loseg iskustva jer je doslo do toga da mi nije davala uputnice sam se i prebacila privatno,jer mi se nije dalo trazit dobrog drzavnog. A i tu u Ri koga god pitam nikome ne valjaju doktori :((( pa sam se nadala da mogu kod opce, jer mi je ona dobra. Ali vidjet cu,onda cu se pokusati prebaciti negdje, da ustedim malo:)
    Hvala puno ❤️

A gle, moze teoretski i opca to napisati, ali onda mora izmisljati dijagnozu jer ti ne smije pisati na neplodnost, pa je malo zafrkancija. Ali ovakve uputnice ti tvoja ginekologica ne smije odbiti. Dakle doslovno ne smije. Tako da samo ti nju prisarafi. I cim prije prebaci karton:)

Meni je par uputnica pisala i opća dr., samo je prepisala šifru od gin. Nisam znala da ne smiju, eto meni bez problema, šta god mi treba.. i ona i gin.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

PinkFairydust
    20. Siječanj 2020. 16:42

sunshine25

PinkFairydust

Franka30

PinkFairydust

Franka30

Pozdrav svimaa i cestitam svim curama na poz betama a drugim curama zelim sto prije veliki +❤️
    Mi smo novi u postupku, evo upravo odradili prve konzultscije kod dr.A, i sad da bi sto prije krenili u postupak trebaju mi oni markeri i krvna grupa itd… E sad imam glupo pitanje, a nemogu naci info- dali mogu za te stvari traziti uputnicu svoju doktoricu opce prakse ili samo ginekologicu? I zab sam pitati koliko dugo se cekaju ti nalazi… Hvala 😊

Ginekolog ti treba izdavati sve vezano uz postupak. Nalazi budu gotovi za max tjedan dana, obicno i prije

Ma i mislila sam si ali imam groznu ginekologicu i bas zbog loseg iskustva jer je doslo do toga da mi nije davala uputnice sam se i prebacila privatno,jer mi se nije dalo trazit dobrog drzavnog. A i tu u Ri koga god pitam nikome ne valjaju doktori :((( pa sam se nadala da mogu kod opce, jer mi je ona dobra. Ali vidjet cu,onda cu se pokusati prebaciti negdje, da ustedim malo:)
    Hvala puno ❤️

A gle, moze teoretski i opca to napisati, ali onda mora izmisljati dijagnozu jer ti ne smije pisati na neplodnost, pa je malo zafrkancija. Ali ovakve uputnice ti tvoja ginekologica ne smije odbiti. Dakle doslovno ne smije. Tako da samo ti nju prisarafi. I cim prije prebaci karton:)

Meni je par uputnica pisala i opća dr., samo je prepisala šifru od gin. Nisam znala da ne smiju, eto meni bez problema, šta god mi treba.. i ona i gin.

Nope, provjereno ne smijemo na gin. dijagnoze. HZZO svako malo posalje inspekciju pa nam deru kazne :/ Ja isto nekad uskocim curama, al moras malo muljati (recimo za urinokulturu pisati da ima upalu mjehira, za stitnjacu izmisljati simptome...). A to je... nezgodno. Tako da je bolje sarafit ginice. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

sunshine25
    20. Siječanj 2020. 17:04

PinkFairydust

sunshine25

PinkFairydust

Franka30

PinkFairydust

Franka30

Hvala puno ❤️

Nope, provjereno ne smijemo na gin. dijagnoze. HZZO svako malo posalje inspekciju pa nam deru kazne :/ Ja isto nekad uskocim curama, al moras malo muljati (recimo za urinokulturu pisati da ima upalu mjehira, za stitnjacu izmisljati simptome…). A to je… nezgodno. Tako da je bolje sarafit ginice.

Uff, onda ću morati upozoriti svoju opću. Svaki put mi za štitnjaču i urino. da na n97. Ali i to tražim rijetko, kad gin ne radi a treba mi hitno nalaz

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    20. Siječanj 2020. 17:04

Marty čestitam!!!! 🎉
    Mala Martina super! Sad sa se sve oplode i da imas 3 prekrasne blastice 🤞
    Meto? Jel prosla punkcija? Kakva je situacija? 
    Ja danas bila kod dr... idemo u prirodni FET (to jos jedino nisam probala). Ajd da sad vidimo i to 🙉🤗

PinkFairydust
    20. Siječanj 2020. 17:07

sunshine25

PinkFairydust

sunshine25

PinkFairydust

Franka30

PinkFairydust

Franka30

Hvala puno ❤️

Nope, provjereno ne smijemo na gin. dijagnoze. HZZO svako malo posalje inspekciju pa nam deru kazne :/ Ja isto nekad uskocim curama, al moras malo muljati (recimo za urinokulturu pisati da ima upalu mjehira, za stitnjacu izmisljati simptome…). A to je… nezgodno. Tako da je bolje sarafit ginice.

Uff, onda ću morati upozoriti svoju opću. Svaki put mi za štitnjaču i urino. da na n97. Ali i to tražim rijetko, kad gin ne radi a treba mi hitno nalaz

Ma zna sigurno, vjerojatno joj je draze riskirat da je netko pita zakaj ta dijagnoza nego muljat podatke. A i za takve gluposti mislim da vise nama mladima dolaze, nas za svaku idiotariju kaznjavaju:)

Meto
    20. Siječanj 2020. 18:20

Marty cestitam! 😍
    Mala Martina sretno dalje, party u labosu je vec poceo🙈🤗 
    Blacky bas sam mislila na tebe, znaci prirodni🤞🤞
    Mora biti dobitni💖
    Sutra punkcija, oko 10h 😅 Zivcanim vec sat vremena, mm zvsli da mora na posao, neodgodivo i sad smo oboje u k. . Imam kod sebe potpisan papir za oplodnju i s obzirom da radimo sa smrznutim materijalom mislim da ne bi trebalo biti problema zato sto sutra nece biti sa mnom. . Srce mi tuce kao ludo, nezz sta da napravimo. .😖

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

20. Siječanj 2020. 19:02

Ja isto bila
    Sve je bilo ok, malo boljelo nakon
    Al od sedam folukula, jedna jedina jajna stanica 😔
    Biologica je rekla da drzimo fige za ovu
    Al bas me dotuklo danas

PinkFairydust
    20. Siječanj 2020. 19:19

Meto

Martycestitam! 😍
    Blackybas sam mislila na tebe, znaci prirodni🤞🤞
    Mora biti dobitni💖
    Sutra punkcija, oko 10h 😅 Zivcanim vec sat vremena, mm zvsli da mora na posao, neodgodivo i sad smo oboje u k. . Imam kod sebe potpisan papir za oplodnju i s obzirom da radimo sa smrznutim materijalom mislim da ne bi trebalo biti problema zato sto sutra nece biti sa mnom. . Srce mi tuce kao ludo, nezz sta da napravimo. .😖

Mislim da ne bi trebalo biti problema. Mozda da uzmes i njegovu osobnu sa sobom?

Marta...
    20. Siječanj 2020. 19:19

Meto

Martycestitam! 😍
    Blackybas sam mislila na tebe, znaci prirodni🤞🤞
    Mora biti dobitni💖

A draga baš mi je žao da je tako ispalio, budeš ti to odradila ne brini sretno sutra 😘što kaže dr koliko ima folikulića. Drž mi se mislim na tebe sutra ❤️🤗 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    20. Siječanj 2020. 19:20

piccola1208

Ja isto bila
    Sve je bilo ok, malo boljelo nakon
    Al od sedam folukula, jedna jedina jajna stanica 😔
    Biologica je rekla da drzimo fige za ovu
    Al bas me dotuklo danas

Pa kako, ostali su bili prazni ili su dobili nezrele stanice ili sto?
    Navijamo full za tu jednu! Na kraju, samo jedna ti na kraju i treba, mozda bas ta bude dobitna:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.