Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    11. Siječanj 2020. 20:28

Bok curke, ja uzbudjena na ntu💪
    Hvala na potpori💖
    Danas sam cijeli dan u pokretu i nisam nista upratila po forumu. 
    Nadalica ja sam stavljala par kapi masl. ulje na kojem sam ugrijala cesnjak i cuvarkucu i stvarno mi je bol prosla al jos uvijek sam gluha. Mislim otici sutra na hitnu da isperu ili nesto jer ne mogu vise ovako. Moja dr. mi je rekla da nista ne stavljam u uho nego da u nos spricam fiziolosku ili aqua maris. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    11. Siječanj 2020. 20:46

Bozma nadam se da nisi prestala sa terapijom i da ces u pon izvaditi betu i tocno znati na cemu si. 
    Nikad se ne zna, daj sansu jos koji dan😊
    Vuky ti otpisala postupak koji nisi ni zapocela😱
    Cemu takvo razmisljanje?! Znam da te je pogodio prvi postupak i ishod ali ne moze se takvog razmisljanja krenuti u novi. . Ako se ne osjecas dobro u poliklinici da mozda odes negdje drugo🤷‍♀️ Nemoj me krivo shvatiti, dobronamjerno je🙈 meni osobno je povjerenje kljucan dio ovog procesa i ako ga nema- ja odo. Koliko vidim ti preko volje ides negdje gdje ti nije dobro i ne samo da trosis novac, nego i svoje zdravlje. Kako ce postupak uspjeti ako mislis lose od pocetka? Ajmo ispocetka, sad ces ici u ponovni postupak iskusnija i pametnija i sve ce to ici kako treba. Mislit ces pozitivno kako je ovo poslijednja stim. gdje cete dobiti bebu i za dvije god vratit se po smrzlica😉😊 
    Nymeria jeeej, miom rijesen. Puno srece u kucnoj radinosti 😉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• ZaZa
    11. Siječanj 2020. 21:08

Bozma

mimami

ZaZa

Curke koje ste se pikale sa Decapeptylom…koliko vam je to trajalo? Samo pitam da vidim kako je kod drugih. Meni su za početak dali njih 10. Krećem krajem idućeg tjedna.

Ja sam se pikala od 1. dc, ukupno 9 decapeptyla. Jos je bila elonva 3 dc a 10. dan je isla stoperica.

Ja sam ga u zadnjem primila navecer skupa sa štopericom i to me bas bunilo jer vidim da ga se inace prima u toku stimulacije vjerojatno da sprijeci pucanje folikula. Je li ga jos itko tako koristio?

Ja se zapravo počinjem pikati od 21. dana ciklusa (znači 10 injekcija su mi dali). Doktorica je rekla da bi za to vrijeme trebala prokrvariti i onda neka im se javim 1. dan ciklusa da mi dogovore da dođem 3. dan ciklusa. Pitam se hoće me onda opet taj dan pregledati i hoću se nastaviti pikati?

• ZaZa
    11. Siječanj 2020. 21:10

vuky

Bozma i ja sam tako kako si ti! Ali mislila sam da je to uobicajeno, s obzirom da mi je bilo prvi put…. Pitanje, je ste sve radile hormone 2dc u stimulaciji? ili je dovoljno nekoliko mjeseci unaprijed?

Ja sam hormone vadila unaprijed, prije uopće samog postupka. A za dalje ne znam hoću li ponovo vaditi. 🤔

Nadalica
    11. Siječanj 2020. 21:27

Meto

Bok curke, ja uzbudjena na ntu💪
    Hvala na potpori💖
    Danas sam cijeli dan u pokretu i nisam nista upratila po forumu.
    Nadalicaja sam stavljala par kapi masl. ulje na kojem sam ugrijala cesnjak i cuvarkucu i stvarno mi je bol prosla al jos uvijek sam gluha. Mislim otici sutra na hitnu da isperu ili nesto jer ne mogu vise ovako. Moja dr. mi je rekla da nista ne stavljam u uho nego da u nos spricam fiziolosku ili aqua maris.

Evo nasla Sam cuvarkuce pa cu da probam ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

11. Siječanj 2020. 21:47

Joj ja sutra idem na ultrazvuk da vidi o stanje folikula nakon 4 dana bockanja
    Jos sam na pocetku al kad pogledam ovo tako brzo ide
    Skroz sam pozitivna i toga me najvise strah, da dozivim razocaranje pa cu past u komu
    Cure, svaka vam cast, treba sve to izdrzat pogotovo kad se zareda nekoliko puta bez rezultata
    Spominjete to druzenje s prijateljicama s djecom, meni isto nije svejedno al nije mi ni sad toliko tesko.
    Vise me muči činjenica da se vjerovatno te iste prijateljice pitaju kako to da nemam djece jos a kao napunila neki dan 36 godina.
    Pa se i sama nekad uhvatim sa izbjegavam druzenja eto dok i sama ne zatrudnim 😏

11. Siječanj 2020. 21:57

ZaZa
    Ja sam sam sad krenula u postupak, i doktor mi je rekao da sve vrijedi ako nije starije od godinu dana.
    Ponavljala sam papu i briseve, hormoni su mi 6 mj stari pa za sad ne trebam.
    Jedino su mi vadili drugi dan ciklusa progesteron, čekala sam nalaze da vide hoce krenit s terapijom.
    Najbolje je sto vise toga skupiti od nalaza da je poslije lakse

• ZaZa
    11. Siječanj 2020. 22:03

piccola1208

ZaZa
    Ja sam sam sad krenula u postupak, i doktor mi je rekao da sve vrijedi ako nije starije od godinu dana.
    Ponavljala sam papu i briseve, hormoni su mi 6 mj stari pa za sad ne trebam.
    Jedino su mi vadili drugi dan ciklusa progesteron, čekala sam nalaze da vide hoce krenit s terapijom.
    Najbolje je sto vise toga skupiti od nalaza da je poslije lakse

Mi od nalaza imamo sve tako da smo već i bili na Vuk Vrhovac i krećemo se pikati od 21. dana ciklusa. Vidjet ćemo kako će to sve biti kada to krene. Neprestano razmišljam o tome. 

11. Siječanj 2020. 22:11

A tako i ja samo mi je to u mislima
    Mi smo u Petrovoj, prvi put pa ćemo vidjet sad
    Krenula se pikat drugi dan ciklusa, sad mi je samo u glavi hoce li ti folikuli bit zadovoljavajuci da mogu vadit jajne stanice
    Slabije i vani idem skroz sam fokusirana na to i nista drugo

PinkFairydust
    11. Siječanj 2020. 23:29

Nadalice, jesi bolje?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.