Meto sretno mila 😘 ❤️❤️a kaj da ti kažem idemo dalje 💖
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Gelice, je, nekako sam brzo i neplanirano vec zavrsila u novom postupku, otisla samo na razgovor a vratila se kuci sa letrozolom 😂. Rano je bila punkcija i stanice su bile nezrele.tek se pocele djelit, vraceni trodnevni ali nekako....jadno izgledaju, stavljala sam tu sliku, izgledaju mi kao trostanicni. prvih pet dana od transfera me probadalo s desne strane prema jajniku, i pulsiralo. Malo sam se ponadala unatoc onakvim embrijima jer mi se to nikad prije nije dogadjalo, a nije od stimulacije, ovaj put je bila ona blaga iz Cita.
Ali test negativan, probat cu jos sutra pa prestajem sa utrogestanom.
Vuky, dobro kažes, malo trcanje i dijeta, cisto za prebacit fokus na nesto drugo
Ako ces opet ici u cito zasto ne probas u poljaka?
Ja se mislim za sljedeci put da li da se vratim u Sparca, ali tamo nema polustimuliranog pa mi je duplo skuplje ali bar nije ovako, kao na traci.
Gelice, je, nekako sam brzo i neplanirano vec zavrsila u novom postupku, otisla samo na razgovor a vratila se kuci sa letrozolom 😂. Rano je bila punkcija i stanice su bile nezrele.tek se pocele djelit, vraceni trodnevni ali nekako….jadno izgledaju, stavljala sam tu sliku, izgledaju mi kao trostanicni. prvih pet dana od transfera me probadalo s desne strane prema jajniku, i pulsiralo. Malo sam se ponadala unatoc onakvim embrijima jer mi se to nikad prije nije dogadjalo, a nije od stimulacije, ovaj put je bila ona blaga iz Cita.
Ali test negativan, probat cu jos sutra pa prestajem sa utrogestanom.
Vuky, dobro kažes, malo trcanje i dijeta, cisto za prebacit fokus na nesto drugo
Ako ces opet ici u cito zasto ne probas u poljaka?
Ja se mislim za sljedeci put da li da se vratim u Sparca, ali tamo nema polustimuliranog pa mi je duplo skuplje ali bar nije ovako, kao na traci.
Pa ako je trodnevni onda ti je rano za test!! Nemoj nikako prekidati sa terapijom, do 11. dana ti uopće ne mora pokazati ako je trodnevni. I meni su vratili trodnevni, i rekli mi do 11. -12. dana da ne mora biti test pozitivan. Čekaj do tada, ako ni onda nije pozitivan onda vjerojatno nije ništa. A i znaš, kad se najmanje nadas, može te iznenaditi. :) 🤞🤰😘
PinkFairydust nifty jos skuplji pitala Sam oko 1200 e.. Kao blizanci pa se racuna za svakog posebno 🙄🙄
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
PinkFairydust nifty jos skuplji pitala Sam oko 1200 e.. Kao blizanci pa se racuna za svakog posebno 🙄🙄
mislim da je panorama najbolja za blizance, nisam jos to u detalje istrazivala. znam da je puno para, al ja ne bih bila mirna bez toga
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Martazao mi je jako, jako❤️ Ludila sam malo ovih dana pa me nije bilo i sad citam. Znam da nije utjeha al nadam se da ces uskoro krenuti dalje po smrzlice. Vjerujem da ce ti dr A napisati preporuku za tromb. i neke jos dodatne testove, zatrazi ga slobodno. 🤞
Avamazasto neces ponavljati betu, svakako ponovi da vidis dal pada il ne. 💪
Pinkfairydrago mi je da krenulo polako sa dragim. 😊
Drzim fige za daljne pretrage 🤞
Nove curkedobrodosle 🤗
Bozmanema maratona jos 💁
Vukykakvo je stanje kod tebe? 😊
Marijaiva, Jenn 🙋Nala33sretno s postupkom i da menga ne zeza, osim u sl trudnoce😉
MalaMartinatakodjer sretno u postupku, da bude uspjesan😊
Sunshinema staaa, daj nam raj testic da malo parimo okice😍
Ha, oni ce nami tamo o nekoj statistici💆 Ruši ih sestro😁🤞
Nadam se da nisam nekog zabb🙈
Moja khm frendica- menga je odlucila doci nakon tjedan dana kasnjenja. . Sutra prva pikica, jedva cekam🙃
Ma kako ti samo uspijeva nas sve pohvatati😄🤔
Svaka cast👏👏👏❤️
Curke, znate li vi nekog tko je isao u Cesku na postupak? Ili je netko tu bio, nisam jos sve do kraja pohvatala? Dobro bi mi dosla iskustva iz prve ruke
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Dosla samo pozdraviti Jenn i Marijaiva jer vas dugo nisam "vidila". Drago mi je da idete dalje i drzim vam posebno 🤞🤞🤞 da uspijete sto prije. Jenn za stitnjacu pretpostavljam da ce lijekovima unormaliti rad, samo nemoj sad uzimati nikakve suplemente jer to moze negativno utjecat isto na stitnjacu. Al cim ona bude ok puste te u postupak. Tako da 🤞 da to bude sto prije i da bude uspjesno.
Sunshine sorry pokusavam nac kakva je situacija kod tebe sada. Jesi vadila betu, uzv? Vjerojatno si već pisala al ja sam znatizeljna jer navijam za vas a ne nadjem post.
Ostalim curkama sreeetno!
Cure moje citam vas stalno al ne pisem jer nemam kaj. Ja evo pijem dhe 3 puta na dan, koenzim q10 od 120mg,prenatale,jedem smokve iz ulja i nadam se boljim jajcima. S iducom mengom se moram javit drA. To ce biti krajem mjeseca. Strah me vec sad neuspjeha. Jos se nisam oporavila od proslog. To sve teze pada. Cesto cuvam malu necakinju. Ona mi je istovremeno i lijek i sol na ranu. Sve prijateljice su mi trudne. Ovih blagdana sam plakala kao nikad do sad. Kolko se veselim zbog njih jos sam vise tuzna zbog nas. A mm pizdi zbog tog mog raspolozenja. Eto da ne duzim, drzim svima fige
Kod mene nije bilo ono implantacijsko krvarenje jer dosla menga danas,tocno kako je i trebalo. 😪
Kad sam bila na sono hsg u poliklinici Podobnik,taman mi je bio dr. Alebic koji mi je preporucio da probam 2 ciklusa inseminacije.
Inace sam na VV ali mi se cini kao da me tamo samo zavlace,nikako da krenemo sa bilo kakvim postupkom. Kakva su vasa iskustva,imate li kakvu preporuku,koga odabrati?
Kod nas je problem nizi amh,malo povisen fsh i imam odstranjenu stitnjacu,ovulacije uredne kao i ciklus, ostali hormoni uredni muz normazoospermija
Sortiraj odgovore
Najstariji