Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Siječanj 2020. 16:43

Vuky kad zoves Ri ili saljes mail za narucivanje samo napisi da zelis termin kod prof. Smiljan i daju ti bas kod nje. Sretno! S time da sad u zadnje vrijeme su imali neku foru da za narucivanje moras se javiti krajem mjeseca za iduci da imju raspord tocan kad je koja dr.
    Sretno svima! 

12. Siječanj 2020. 17:50

Jutros test opet negativan i nakon pola sata dobila, tocno u dan.

PinkFairydust
    12. Siječanj 2020. 18:00

Bozma

Zao mi je :( drzi se

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• ivana1907
    12. Siječanj 2020. 18:33

Hej, evo opet pisem nakon duzeg vremena. Uglavnom krenula sam da potpomognutom oplodnjom. iVF i trenutno stimuliram jajnike sa Bemfolom 150. 9 dan mi je ciklusa i imam simptome ovulacije. Znaci jucer bol u trbuh i iscjedak. I jucer sam napravila cb digitalni test za ovulaciju koji je bio pozitivan. Na ultrazvuk idem tek u utorak a punkcija bi trebala biti u petak. Ima li koja iskustva da se isto dogodilo i da je bilo od hormona? 

12. Siječanj 2020. 18:49

PinkFairydust ma navikla sam se, ovaj out mi bar nije kasnilo od utrogestana pa me nece PMS mucit 10 dana.  Cini mi se nemoguce da i ja jednom ugledam pozitivan test, ako se to ikad i desi vjerojatno ce me srce strefit od soka
    ivana1907, koliki su ti folikuli bili na zadnjem uzv? Primas li uz Bemfolu jos nesto da sprijeci pucanje ( orgalutran, cetrotide)? Nisam jos cula da su nekome u stimuliranom popucali folikuli, bol u trbuhu ti je vjerojatno od toga sto sad imas vise folikula koji rastu

Marta...
    12. Siječanj 2020. 19:03

Bozma

Ža mi je 💔💔odmori od svega pa ćemo dalje nema nam drugi jednom će doći i sreća...mora 🙏😘😘🤗

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• ivana1907
    12. Siječanj 2020. 19:07

Bozma

PinkFairydustma navikla sam se, ovaj out mi bar nije kasnilo od utrogestana pa me nece PMS mucit 10 dana. Cini mi se nemoguce da i ja jednom ugledam pozitivan test, ako se to ikad i desi vjerojatno ce me srce strefit od soka
    ivana1907, koliki su ti folikuli bili na zadnjem uzv? Primas li uz Bemfolu jos nesto da sprijeci pucanje ( orgalutran, cetrotide)? Nisam jos cula da su nekome u stimuliranom popucali folikuli, bol u trbuhu ti je vjerojatno od toga sto sad imas vise folikula koji rastu

Neznam, dr mi je samo rekla da je sve uredu u srijedu. A u subotu sam dibila taj osjecaj. Jucer sam spricala sa fyromandelom za sprecavanja puvanja. Imala sa 11 folikula. Zasto je test bio pozitivan

Rose1
    12. Siječanj 2020. 19:19

Bozma

Zao mi je☹odmori, zelim ti da iduci bude dobitni🙏🙏🙏

💙

• Gelica
    12. Siječanj 2020. 19:22

Bozma bas mi je zao 😕 Nekako sam se bas nadala.. 
    Oporavi se, skupi snage i idemo dalje sve zajedno 😘🥰
    Sunshine nadam se da menga nije došla!! Jesi ponovila test ? 🤞🤰
    Pinkfairydust Pa stvarno ti je koma doktor! To ti je ginekolog ili opća? Jer meni je moja soc. gin stvarno ok. Sve mi da, a hormone i briseve kad smo u postupku zna se da se moraju ponavljati svaka 3 mj. I to ti mora dati. Neke stvari pitam opću, da baš sve ne pitam ginicku,  tipa vit.D, željezo, zalihu željeza, urinokulturu.. I hvala bogu, sve bez problema. Ne kužim te doktore koji ne žele davati uputnice, kao da nije dovoljno teško i onda još i oni otežavaju da se osjećaš jadno uopće pitat nešto..  

12. Siječanj 2020. 19:23

Ivana1907 ne brini, sigurno je sve ok, i mene uvijek bude panika da ne popucaju pa budu svi na broju do punkcije, a ako koji i pukne nesto ce ostat.  Nema ti smisla radit ovulacijske testove dok si na stimulaciji jer nam tada ljekovim povisuju FSH i LH, a ovulacijski testovi reagiraju na porast LH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.