Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    11. Siječanj 2020. 12:59

Bozma zao mi je... no ja cu jos drzati 🤞🏻za betu.... 
    Sto se tice zasto ne idem kod Poljaka, ko sto sam rekla, ne mislim da je Palada losiji, mislim da oni isto rade, a rijesila sam jos jednom u Cito, pa cu preko hzzo... ne znam di... ali nekamo cemo krenuti... ionako sad imam uzasan strah i ne vjerujem da ce uspjeti ako me bece slati da vidimo zasto nema implantacije kod mene... jer ocito je to problem...

ja sam totalno baby person, meni su djeca jedino ono pravo, čisto i sto vrijedi na ovom svijetu... i zivotinje... i prvi put ikad zelim i svoju bebu... ali me i uzasno strah... :/

PinkFairydust
    11. Siječanj 2020. 13:22

Lemon

Što se tiče Ceske, na rodi ima cijela tema i puno cura je tamo aktivno, a vidim da se sve više ide i u Makedoniju i Tursku na donaciju koju zavod pokriva. Najmanje pokriva Češku.

Je, postavila sam pitanje pred par dana pa nisam dobila odgovor. Znam da HZZO bas ne pokriva, al opet nama ako nesto i odobre odobrit ce inseminaciju, sto ne zelim. I to ako ce trebat donacija. Ako nece sumnjam da ce odobrit PGD. Tako da cemo vjerojatno sve sami, samo ne znamo u koju bi kliniku

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

11. Siječanj 2020. 14:00

Gelica

Bozma

Mrva1986, kao da sam ja ovo pisala, i svaki put mi sve teže pada. I stalno me prijateljica zove na kavu i setnju sa svojih dvoje djece a ponestaje mi izgovora, a meni to stvarno tesko pada u ovim fazama kad su negativni testovi i bete a znam da nitko drugi to ne shvaca
    E da, skoro zaboravi napisat da je test i dalje postojan, bez druge crte pa prestajem sa utrogestanom. Prosli put sam se uvjerila da testovi reagiraju cak i na betu manju od 6 pa ako danas ne pokazuje nista, bolje za vikend nego u sred tjedna kad radim.

Ti si bas odlucila da od ovoga nista…Koji ti je dan nakon transfera?

9 dnt, već bi se pokazalo do sad

PinkFairydust
    11. Siječanj 2020. 14:43

nymeria, jer nije da je dijete u opasnosti dobit ne znam kakvu bolest, samo ako ispadne musko bi bilo smanjeno plodno. s tim da neke studije ukazuju da muskarci s AZFc u ranijoj dobi proizvodne bar nesto spermija, dakle mogu se vadit na to da se kod djeteta ide na krioprezervaciju tipa u pubertetu. mislim, ne znam, mozda bi i odobrili dio bar, al iskreno nemam zivaca natezati se suvise. plus kaj bi odobrili onak 1000e, a racunamo na ceh od bar 7 ako ne i vise. 

Nadalica
    11. Siječanj 2020. 15:04

Moje curke mene Danas uho nenormalno boli, ja ne znam sta je ovo.. Dragi na poslu, ja nemam auto, on uzeo... Ne znam kako da odem do bolnice, moram njega cekati 🙄🙄 jel ima neka od vas neki trik sto bi pomogao dok on ne dodje kuci?? Help, help,, help

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

PinkFairydust
    11. Siječanj 2020. 16:54

Nadalica

Moje curke mene Danas uho nenormalno boli, ja ne znam sta je ovo.. Dragi na poslu, ja nemam auto, on uzeo… Ne znam kako da odem do bolnice, moram njega cekati 🙄🙄 jel ima neka od vas neki trik sto bi pomogao dok on ne dodje kuci?? Help, help,, help

nemam :/ tableta protiv bolova eventualno al najbolje je ne. treba pogledat sto je s uhom

• mimami
    11. Siječanj 2020. 17:46

ZaZa

Curke koje ste se pikale sa Decapeptylom…koliko vam je to trajalo? Samo pitam da vidim kako je kod drugih. Meni su za početak dali njih 10. Krećem krajem idućeg tjedna.

Ja sam se pikala od 1. dc, ukupno 9 decapeptyla. Jos je bila elonva 3 dc a 10. dan je isla stoperica. 

11. Siječanj 2020. 18:47

mimami

ZaZa

Curke koje ste se pikale sa Decapeptylom…koliko vam je to trajalo? Samo pitam da vidim kako je kod drugih. Meni su za početak dali njih 10. Krećem krajem idućeg tjedna.

Ja sam se pikala od 1. dc, ukupno 9 decapeptyla. Jos je bila elonva 3 dc a 10. dan je isla stoperica.

Ja sam ga u zadnjem primila navecer skupa sa štopericom i to me bas bunilo jer vidim da ga se inace prima u toku stimulacije vjerojatno da sprijeci pucanje folikula. Je li ga jos itko tako koristio?

vuky
    11. Siječanj 2020. 18:50

Bozma i ja sam tako kako si ti! Ali mislila sam da je to uobicajeno, s obzirom da mi je bilo prvi put.... Pitanje, je ste sve radile hormone 2dc u stimulaciji? ili je dovoljno nekoliko mjeseci unaprijed?

Marta...
    11. Siječanj 2020. 18:50

Pinki  Meto je imala nek recept češnjak i maslinovo ulje za uho Meto javi

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.