Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anny
    11. Siječanj 2020. 09:31

Mrva1986

Cure moje citam vas stalno al ne pisem jer nemam kaj. Ja evo pijem dhe 3 puta na dan, koenzim q10 od 120mg,prenatale,jedem smokve iz ulja i nadam se boljim jajcima. S iducom mengom se moram javit drA. To ce biti krajem mjeseca. Strah me vec sad neuspjeha. Jos se nisam oporavila od proslog. To sve teze pada. Cesto cuvam malu necakinju. Ona mi je istovremeno i lijek i sol na ranu. Sve prijateljice su mi trudne. Ovih blagdana sam plakala kao nikad do sad. Kolko se veselim zbog njih jos sam vise tuzna zbog nas. A mm pizdi zbog tog mog raspolozenja. Eto da ne duzim, drzim svima fige

Potpuno te razumijem!i samoj mi je tako. Moram ici na proslavu rođendana za tri tjedna i ja vec sad dužim jer tamo ce biti 8 bebaca. Jucer sam se cak i u soping centru rasplakala. Nitko tko to ne prolazi ne moze znati kako se mi osjecamo i sto prozivljavamo i koliko je ovo sve teško,koliko nas pogada svaka menga koja dođe!a najgore od svega mi je i na to dobijem slom živaca,kad mi netko kaze da ne mogu zatrudniti jer to previse želim i da su sigurni da cim se opusti,eto bebe! 

PinkFairydust
    11. Siječanj 2020. 09:37

Mrva1986

Cure moje citam vas stalno al ne pisem jer nemam kaj. Ja evo pijem dhe 3 puta na dan, koenzim q10 od 120mg,prenatale,jedem smokve iz ulja i nadam se boljim jajcima. S iducom mengom se moram javit drA. To ce biti krajem mjeseca. Strah me vec sad neuspjeha. Jos se nisam oporavila od proslog. To sve teze pada. Cesto cuvam malu necakinju. Ona mi je istovremeno i lijek i sol na ranu. Sve prijateljice su mi trudne. Ovih blagdana sam plakala kao nikad do sad. Kolko se veselim zbog njih jos sam vise tuzna zbog nas. A mm pizdi zbog tog mog raspolozenja. Eto da ne duzim, drzim svima fige

Joj mila razumijem te skroz. Ja sam se jucer rasplakala u Sparu jer sam vidla nekakve carapice za bebe kak vise s police. Nekad mi se cini da ce sve bit ok i da imam snage za sve, onda pol sata kasnije sjedim na podu i placem jer sam vidla reklamu za pelene na tv il neka takva glupost. A dragi je nekad skroz suportivan, nekad je u goroj komi od mene pa ja tjesim njega, a nekad se posvadimo jer kaze da "se previse brinem unaprijed", u fazama kad sam ja u komi a on ok. I to se izmjenjuje valjda 10x svakog dana. Mislim da je to normalno sve. Nisu to male stvari za prozvakati. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• anny
    11. Siječanj 2020. 09:54

PinkFairydust

Mrva1986

Joj mila razumijem te skroz. Ja sam se jucer rasplakala u Sparu jer sam vidla nekakve carapice za bebe kak vise s police. Nekad mi se cini da ce sve bit ok i da imam snage za sve, onda pol sata kasnije sjedim na podu i placem jer sam vidla reklamu za pelene na tv il neka takva glupost. A dragi je nekad skroz suportivan, nekad je u goroj komi od mene pa ja tjesim njega, a nekad se posvadimo jer kaze da "se previse brinem unaprijed", u fazama kad sam ja u komi a on ok. I to se izmjenjuje valjda 10x svakog dana. Mislim da je to normalno sve. Nisu to male stvari za prozvakati.

Eto,ovak smo isto moj muž i ja!Al identično! 

11. Siječanj 2020. 09:57

Mrva1986, kao da sam ja ovo pisala, i svaki put mi sve teže pada. I stalno me prijateljica zove na kavu i setnju sa svojih dvoje djece a ponestaje mi izgovora, a meni to stvarno tesko pada u ovim fazama kad su negativni testovi i bete a znam da nitko drugi to ne shvaca
    E da, skoro zaboravi napisat da je test i dalje postojan, bez druge crte pa prestajem sa utrogestanom. Prosli put sam se uvjerila da testovi reagiraju cak i na betu manju od 6 pa ako danas ne pokazuje nista, bolje za vikend nego u sred tjedna kad radim.

• avama
    11. Siječanj 2020. 10:03

I moj test je jutros svijetliji. U pon idem na dogovor za smrzlica, mislim da cu preskociti ovaj mjesec zbog ove biokemijske. Opet pocinjem piti q10, maticnu, lcarnitin. Da li koja pije inositol? 

• newgirl
    11. Siječanj 2020. 10:13

Pozdrav, 
    Nova sam, trebam vašu pomoć. Neke sam poruke pročitala neke nisam (većinu nisam). 
    Oprostite što ću vam postaviti pitanja koja ste sigurno komentirali. Ovaj mjesec idemo prvi put na IVF. Nisam pretjerano čilala na tu temu, znam koji mi postupak slijedi. Imam 30 godina i jako nizak AMH, već dvije godine pokušavamo prirodnim putem, ali ne ide. 
    Kako ste se vi pripremali za taj postupak (koju hranu, vitamine ili ne znam šta već preporučavate da koristim)?
    Unaprijed hvala :)

31🙋32👦
    AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
    1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
    2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
    3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏

• Gelica
    11. Siječanj 2020. 10:21

PinkFairydust

Mrva1986

Ja se jučer navečer rasplakala na scenu u filmu kad klinac kaže mami da je voli.. inače ne plačem baš na filmove ali ta scena me tako pogodila,  pitala sam se hoću li ja imati nekoga da mi kaže: mama, ja te volim. 

• Gelica
    11. Siječanj 2020. 10:22

Bozma

Mrva1986, kao da sam ja ovo pisala, i svaki put mi sve teže pada. I stalno me prijateljica zove na kavu i setnju sa svojih dvoje djece a ponestaje mi izgovora, a meni to stvarno tesko pada u ovim fazama kad su negativni testovi i bete a znam da nitko drugi to ne shvaca
    E da, skoro zaboravi napisat da je test i dalje postojan, bez druge crte pa prestajem sa utrogestanom. Prosli put sam se uvjerila da testovi reagiraju cak i na betu manju od 6 pa ako danas ne pokazuje nista, bolje za vikend nego u sred tjedna kad radim.

Ti si bas odlucila da od ovoga nista...Koji ti je dan nakon transfera? 

• Gelica
    11. Siječanj 2020. 10:24

Pinkfairydust ima tu na forumu cura koja je bila u Češkoj ali ne mogu se sjetiti koja..vjerujem da će se javiti. :)

Marta...
    11. Siječanj 2020. 10:32

Mrva1986

Joj draga čitam a kao da ja pišem 💔puno bola i ja sam neki dan u soping centru... Ono vidim mamu i malenu kako trčkara za njom i mislim si Bože moj da li ću to ikad doživit 😥😥. Uz sve to sam nezadovoljna i poslom koji radim pa mi se nekad čini da sam hodajući očaj i jad. Ja sam ti kod dr A i on mi je ok ne znam ti si bila na konzultacijama kod njega ili... Koliko si imala postupaka a te insjemenacije su sranje to malo kome uspije. Drž mi se draga 😘 💖

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.