PinkFailrydust mijenjaj ginekologa jer ovo što pišeš je strašno. Na sve to uputnice imaš pravo i ne trebaš moliti. Mene je moj gnjavio samo oko skupih pretraga jer nisam imala kao preporuku od mpo dr (to ajde još i kužim) al hormoni itd to mi sve napiše bez problema. Plus nemam ovih problema kao ti pa dobijem uputnicu.
PinkFailrydust mijenjaj ginekologa jer ovo što pišeš je strašno. Na sve to uputnice imaš pravo i ne trebaš moliti. Mene je moj gnjavio samo oko skupih pretraga jer nisam imala kao preporuku od mpo dr (to ajde još i kužim) al hormoni itd to mi sve napiše bez problema. Plus nemam ovih problema kao ti pa dobijem uputnicu.
Slažem se sa nymeria. Mijenjaj ginekologa. Ja sam isto tako promijenila. Od početka faksa sam konstantno imala upale. Od muke sam plakala jer sam imala užasan iscjedak i svrbež. Svaki put odem kod nje i ona mi samo prepiše ili vaginalete ili kremicu ili oboje. Nikad mi nije napravila UZV. I onda sam rekla dosta i išla privatno jer sam imala besplatno preko firme kada sam se zaposlila. Taj isti ginekolog kod kojeg sam išla privatno mi je operirao i endometriozu i sada mi sve vodi. Čujemo se i preko vibera, uslikam mu nalaze i odmah mi odgovori, da svoje mišljenje. Kad mu se neda odgovarati, nazove me sam. Ma milina. Najbolji ginekolog. I da napomene da su mi upale prestale od onog dana kada sam počela odlaziti kod njega.
Meto ne mogu reci da sam u potpunosti otpisala postupak, vjerujem da postoji sansa da uspijemo, od 10%, a povjerenja trenutno nebi inala u nikoga, jer mi se cini da dosta toga povrsno rade ( prateci vas tu na forumu i sebe, hrpu toga same cackamo i odradimo ) Ali u pravu si, moram okrenuti ovako kako si rekla, biti cu u tih 10%, otici po svoju bebicu i pustiti drugu da ceka da se vratim po nju 🥰 Hvala ti, uvijek u svemu to radim, da se zastitim od neuspjeha!
Bozma kako si danas?
Jenn ti si u Rijeci, je tesko doci do profesorice? moram nekako pokusati... :/
E da, Jenn, kod koga ces ici za štitnjaču? Ja sam tu totalno razocarana, najzadovoljnija sam bila sa Dr.Škaro u poliklinici Leptir... ali nisam dugo bila kod njega, svskako cu se naruciti nakon postupka, i ako budem trudna i ako ne uspije postupak...
Avama joj, stvarno mi je jako zao, pretesko je to sve skupa, ali treba skupiti snage i dalje...
Vuky zasto mislis da je tesko doci do profesorice? Nije uopce, ja sam kod nje...
💙
Vuky mislim da nebi trebao biti problem, probaj nazvati i dogovoriti konzultacije, tel je 051/658-254, svaki dan od 12-14h.
Sto se tice stitnjace, nemam pojma jer do sada nisam imala problema i nisam previse upucena oko doktora, ugl sve obavljam preko hzzo-a i idem kod koga me posalju, do sada nisam imala neugodnih iskustava. Koliko sam shvatila uz dodatne pretrage, stavit ce me na tablete, nakon nekog vremena ce me poslati ponavljati nalaze..kako cu ja reagirati na tablete i dozu niti najbolji endokrinolog ne moze znati.
Nemam pojma, znat cu valjda vise kada krenem u to sve i nakon konzultacija sa profom.
Da liza stitnjacu za vadit krv moze dati ginekolog uputnicu, to sam davno radila. Pa da i to provjerim. Jel to mogu na sv duhu izvadit?
Da liza stitnjacu za vadit krv moze dati ginekolog uputnicu, to sam davno radila. Pa da i to provjerim. Jel to mogu na sv duhu izvadit?
Moze ti dati ginekolog. Meni uvijek da upravo ginek
💙
Rose1 rekli su mi da ima samo par doktora, da su svi otisli! Nazvati cu odmah sutra i naruciti se, iako se toplo nadam da mi nece trebati...no nebi vise placaka dok ne ispucam pokusahe preko hzzo 🤞🏻
Jenn ma da, stitnjaca je toliko nepredvidiva, probaj stres minimalizirati, puno odmarati, izbaciti preradenu hranu, gluten i mlijecne... i vjerujem da ce brzo pasti tsh... samo uzimaj eutirox uvijek kako su preporucili, ujutro nataste...
Rose1 rekli su mi da ima samo par doktora, da su svi otisli! Nazvati cu odmah sutra i naruciti se, iako se toplo nadam da mi nece trebati…no nebi vise placaka dok ne ispucam pokusahe preko hzzo 🤞🏻
Jenn ma da, stitnjaca je toliko nepredvidiva, probaj stres minimalizirati, puno odmarati, izbaciti preradenu hranu, gluten i mlijecne… i vjerujem da ce brzo pasti tsh… samo uzimaj eutirox uvijek kako su preporucili, ujutro nataste…
Curke, znači ako želiš smaniti TSH ništa se ne smije uzimati od mliječnog (mlijeko, sir, vrhnje?)? Više ni sama ne znam što smijem ili ne smijem...
Rose1 rekli su mi da ima samo par doktora, da su svi otisli! Nazvati cu odmah sutra i naruciti se, iako se toplo nadam da mi nece trebati…no nebi vise placaka dok ne ispucam pokusahe preko hzzo 🤞🏻
Jenn ma da, stitnjaca je toliko nepredvidiva, probaj stres minimalizirati, puno odmarati, izbaciti preradenu hranu, gluten i mlijecne… i vjerujem da ce brzo pasti tsh… samo uzimaj eutirox uvijek kako su preporucili, ujutro nataste…
Profesorica i Tina, a sad je i jos neka, ali ne znsm jel ona samo privremeno ili sto. Ja mislim da ce te bez beda naruciti kod profe
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji