Curke koje ste se pikale sa Decapeptylom...koliko vam je to trajalo? Samo pitam da vidim kako je kod drugih. Meni su za početak dali njih 10. Krećem krajem idućeg tjedna.
Marta ja sam pila isto caj od vrkute i marulje od kraja m, marulju do o (ali bar dan dva prije treba navodno prestati, a vrkutu moze do nove m ili do plusa. Ali nisam pila za vrijeme postupka
Ja cekam m sada, necu vaditi novu betu za sad, test mi je jos pozitivan, ali ne tamni.
Marta zao mi je jako, jako❤️ Ludila sam malo ovih dana pa me nije bilo i sad citam. Znam da nije utjeha al nadam se da ces uskoro krenuti dalje po smrzlice. Vjerujem da ce ti dr A napisati preporuku za tromb. i neke jos dodatne testove, zatrazi ga slobodno. 🤞
Avama zasto neces ponavljati betu, svakako ponovi da vidis dal pada il ne. 💪
Pinkfairy drago mi je da krenulo polako sa dragim. 😊
Drzim fige za daljne pretrage 🤞
Nove curke dobrodosle 🤗
Bozma nema maratona jos 💁
Vuky kakvo je stanje kod tebe? 😊
Marijaiva, Jenn 🙋
Nala33 sretno s postupkom i da menga ne zeza, osim u sl trudnoce😉
MalaMartina takodjer sretno u postupku, da bude uspjesan😊
Sunshine ma staaa, daj nam raj testic da malo parimo okice😍
Ha, oni ce nami tamo o nekoj statistici💆 Ruši ih sestro😁🤞
Nadam se da nisam nekog zabb🙈
Moja khm frendica- menga je odlucila doci nakon tjedan dana kasnjenja. . Sutra prva pikica, jedva cekam🙃

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ajme Meto baš ti zavidim, ja se nekako najbolje osjecam dok se bodem, puna nade, dobrog raspolozenja, samopouzdanja, energije. 🙏 za puno kvalitetnih jajca
Čekaj još obzirom da su sporo rasli možda još bude pozitivan. Drž mi se kako god bude idemo dalje 💖 nema predaje.
A ja odem trcat i plakat, sve u isto vrijeme i trcim dok se ne isplacem koliko mi treba i dok dodjem doma sam ko nova 😂. I onda jos navecer cugnem pivu i spavam ko beba. Danas sam kasno dosla s posla a i jos se nadam, ali bojim se da ce sutra maraton 😂
Haha dobra si bit će to znači cener sutra 🙈. Evo i ja taman stigla sa trčanja, to je jedino što me raduje i baš mi paše vratim se ko nova... , samo su me danas leđa užasno bolila... I toliko sam jela danas da to nije normalno ali ona muž mi je bio u šoku 😂 kobasice paštu, mocart kugle, tofife, ono da ne povjeruješ sve u pola h 😂😂mislim da je to emocionalno prejedanje jer do danas nisam uopće jela kako treba ah život ... 😘🤗.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke evo kod mene danas prestalo krvarenje uputpunosti, čitala sam da je dobar čaj od vrkute za obnovu stjenke maternice i krenula sam danas piti , dal i vi imate možda kakvo iskustvo o tom.
Ja planiram sad počet piti vrkutu i stolisnik. To je sve dobro za maternicu i balans hormona.
Avama, Ja sam jucer počela sa matičnom, Ivan Koler iz Bjelovara proizvođač. Jedva, ali jedva uspijevam zadržat pod jezikom, baš je loš okus ali potrpiti cu. 😀
Bozma joj oprosti, meni nekako promaklo da si bila na transferu! Kako si draga, jel nešto osjećaš?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji