Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    10. Siječanj 2020. 19:02

Marta ja sam pila isto caj od vrkute i marulje od kraja m, marulju do o (ali bar dan dva prije treba navodno prestati, a vrkutu moze do nove m ili do plusa. Ali nisam pila za vrijeme postupka

• avama
    10. Siječanj 2020. 19:03

Ja cekam m sada, necu vaditi novu betu  za sad, test mi je jos pozitivan, ali ne tamni.

Meto
    10. Siječanj 2020. 19:24

Marta zao mi je jako, jako❤️ Ludila sam malo ovih dana pa me nije bilo i sad citam. Znam da nije utjeha al nadam se da ces uskoro krenuti dalje po smrzlice. Vjerujem da ce ti dr A napisati preporuku za tromb. i neke jos dodatne testove, zatrazi ga slobodno. 🤞
    Avama zasto neces ponavljati betu, svakako ponovi da vidis dal pada il ne. 💪
    Pinkfairy drago mi je da krenulo polako sa dragim. 😊
    Drzim fige za daljne pretrage 🤞
    Nove curke dobrodosle 🤗
    Bozma nema maratona jos 💁 
    Vuky kakvo je stanje kod tebe? 😊
    Marijaiva, Jenn 🙋
    Nala33 sretno s postupkom i da menga ne zeza, osim u sl trudnoce😉
    MalaMartina takodjer sretno u postupku, da bude uspjesan😊
    Sunshine ma staaa, daj nam raj testic da malo parimo okice😍
    Ha, oni ce nami tamo o nekoj statistici💆 Ruši ih sestro😁🤞
    Nadam se da nisam nekog zabb🙈 
    Moja khm frendica- menga je odlucila doci nakon tjedan dana kasnjenja. . Sutra prva pikica, jedva cekam🙃

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

10. Siječanj 2020. 19:47

Ajme Meto baš ti zavidim, ja se nekako najbolje osjecam dok se bodem, puna nade, dobrog raspolozenja, samopouzdanja, energije. 🙏 za puno kvalitetnih jajca

Marta...
    10. Siječanj 2020. 19:48

Bozma

Marta...

Čekaj još obzirom da su sporo rasli možda još bude pozitivan. Drž mi se kako god bude idemo dalje 💖 nema predaje.

A ja odem trcat i plakat, sve u isto vrijeme i trcim dok se ne isplacem koliko mi treba i dok dodjem doma sam ko nova 😂. I onda jos navecer cugnem pivu i spavam ko beba. Danas sam kasno dosla s posla a i jos se nadam, ali bojim se da ce sutra maraton 😂

Haha dobra si bit će to znači cener sutra 🙈. Evo i ja taman stigla sa trčanja, to je jedino što me raduje i baš mi paše vratim se ko nova... , samo su me danas leđa užasno bolila... I toliko sam jela danas da to nije normalno ali ona muž mi je bio u šoku 😂 kobasice paštu, mocart kugle, tofife, ono da ne povjeruješ sve u pola h 😂😂mislim da je to emocionalno prejedanje jer do danas nisam uopće jela kako treba  ah život  ... 😘🤗. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Gelica
    10. Siječanj 2020. 19:59

Marta...

Curke evo kod mene danas prestalo krvarenje uputpunosti, čitala sam da je dobar čaj od vrkute za obnovu stjenke maternice i krenula sam danas piti , dal i vi imate možda kakvo iskustvo o tom.

Ja planiram sad počet piti vrkutu i stolisnik. To je sve dobro za maternicu i balans hormona. 

• Gelica
    10. Siječanj 2020. 20:03

Avama, Ja sam jucer počela sa matičnom, Ivan Koler iz Bjelovara proizvođač. Jedva, ali jedva uspijevam zadržat pod jezikom,  baš je loš okus ali potrpiti cu. 😀
    Bozma joj oprosti, meni nekako promaklo da si bila na transferu! Kako si draga, jel nešto osjećaš? 

• Gelica
    10. Siječanj 2020. 20:04

Bozma

Marta, 8 dnt

Na koji dan su ti vratili, 3 ili 5? 

• Gelica
    10. Siječanj 2020. 20:11

Meto sretno u novom postupku!! Neka bude zadnji :) 🤰🤞

vuky
    10. Siječanj 2020. 20:13

Meto evo, jos vikend i gotov godisnji, zivjeli smo sto se kaze studentski život, mozak na pasu... sad povratak u stvarnost! Uzasno me strah ponovnog neuspjeha, vec se pripremam na to... 24.1. Pregled i dogovor za protokol... Visok mi bio tsh ( to sam sama isla provjetiti ) nizak D vitamin... pa cu to prekontrolirati prije... i tako... uopce se ne veselim svemu nego me strah bas... totalno razlicito od prvog puta... ne zelim puno ni pricati o tome... nebi da itko zna... 
    Si ti u Cito u postupku? 
    Bozma sto nisi rano test radila? Hoces sutra ponoviti? A bas sam bila uvjerena da je to to... :/
    Marta ma neka je i emocionalno prejedanje i ako treba nacugaj se... samo budi dobro ❤️ 

I ja cu poceti sa trcanjem i dijetom, da prebacim fokus na nesto drugo... ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.